*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Δεκεμβρίου

Το face news του Βερύκιου για τη Ξάνθη, η δήλωση του Οδυσέα Βουρβουκέλη οι ουρές στις τράπεζες και οι ειδήσεις χωρίς μεϊ-καπ

03 Δεκεμβρίου


Καθημερινό φαινόμενο οι ουρές και η ταλαιπωρία του κόσμου έξω από τις τράπεζες την ίδια ώρα που οι διοικήσεις κλείνουν το ένα κατάστημα μετά από το άλλο! (σ.σ. Η φωτογραφία την Τετάρτη το πρωί., έξω απο το κατάστημα της Περιαιώς στην Καραολή, πρώην ΑΤΕ)

…………………………..

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Ως μια πόλη που τηρεί υποδειγματικά τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και οι κάτοικοι της οποίας έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο, χαρακτήρισε την Ξάνθη ο Δήμος Βερύκιος.

……

*Ο γνωστός δημοσιογράφος που έχει στη Ξάνθη μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Happy Day του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, αναφέρθηκε στην Ξάνθη, λέγοντας πως πρόκειται για μια περιοχή που είχε καεί στο πρώτο κύμα της πανδημίας, ενώ τώρα η τήρηση των μέτρων είναι υποδειγματική.

«Υπάρχουν περιοχές που έχουν καεί στον χυλό, φυσάνε και το γιαούρτι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, υπόδειγμα τήρησης των μέτρων η Ξάνθη. Η Ξάνθη είχε κάει στο πρώτο κύμα, αλλά το Σαββατοκύριακο στους δρόμους της Ξάνθης ούτε κουνούπι δεν κυκλοφορούσε" σημείωσε ο ίδιος στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής για να προσθέσει πως "γιατί η Ξάνθη πειθαρχεί; Γιατί η Ξάνθη κάθεται φρόνιμα; Γιατί η Ξάνθη ήταν έρημη το Σαββατοκύριακο; Και η Πιερία να έχει αναζωπύρωση!».

……

*Μάλλον ο Βερύκιος όταν έκανε τα παραπάνω σχόλια το πρωί της Τρίτης, θα βρίσκονταν εκτός… χρόνου, έχοντας υπόψη τα 17 κρούσματα της Ξάνθης την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου…

Που ωστόσο το βράδυ της Τρίτης έγιναν…72!!! Οπότε κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη το πρωί, δικαιολογημένα ήταν πιο… «φρόνιμος» στις υπερβολές του, για να μη χρησιμοποιήσω μια πιο σκληρή… λέξη! Διότι κοινώς… έλεγε… μαλακ…ες!

……

*Έλεγε ο πρώην φίλος μου ο Τένης όταν ανέλαβε ο «μεγάλος» Δήμαρχος ότι «ο Τσέπελης δεν θα μου… καθίσει»! Ναι αυτήν ακριβώς την έκφραση χρησιμοποίησε, για τον απλούστατο λόγο ότι… αυτός ήταν ο καημός του!

……

*Από τότε λοιπόν πέρασαν 15 μήνες κι όπως αποδείχτηκε φυσικά για μια ακόμη φορά, διότι αυτά ακριβώς είναι τα «γονίδιά» μου…!

Κι ότι τελικά άλλος είναι αυτός που… «κάθεται» ανάλογα με τα τις… απευθείας αν αναθέσεις του αντ’ αυτού αντιδημάρχου του… εαυτού του!

Οπότε τώρα λοιπόν μπορεί να αισθάνεται πιο… ασφαλής… γιατί δεν κάθισα… «ΕΓΩ» στο σύστημα Τσέπελη! Όπως ακριβώς έκανα  30 ολόκληρα χρόνια!

Και χωρίς να χρειαστεί μάλιστα να ιδρύσω… δημοτική παράταξη για να «γκρεμίσω» το… υποτιθέμενο «σύστημα»…!!!

-Έτσι απλά λοιπόν, ευχαριστώ όποιους Θεούς κι αν υπάρχουν (και κυρίως τον δικό μου Θεό…), για την αήττητη ψυχή μου…!

……

*Και σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 κατά τις ώρες 08:30 έως 14:30, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την Πλατεία Ελευθερίας έως την Πλατεία Δημοκρατίας (Κεντρική Πλατεία).

Οι εργασίες αφορούν  στην τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου διακόσμου. Για την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού του θέματος.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, τονίζει ο Δήμος Ξάνθης στην ανακοίνωσή του.

 

Αυξημένα μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ. στη Δράμα για τον εορτασμό του πολιούχου


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας ενημερώνει τους πολίτες ότι την Πέμπτη (3-12-2020) και την Παρασκευή (4-12-2020), κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Πολιούχου της Δράμας Αγίας Βαρβάρας, θα ληφθούν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και θα πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι για την εφαρμογή των αποφάσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι οι θρησκευτικές τελετές και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία πιστών.

Παρακαλούμε τους πολίτες να σεβαστούν τα υγειονομικά μέτρα, εορτάζοντας την Αγία Βαρβάρα με υπευθυνότητα.

 

Θετικός στον κορωνοϊό ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

«Ενημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντά μου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o περιφερειάρχης Αττικής.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τρίτης, ο κ. Πατούλης είχε δώσει το «παρών» στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε η ΚΑΕ ΑΕΚ σε χώρο του ΟΑΚΑ.

 

Δήλωση Βουρβουκελη Οδυσσέα: Ένα βήμα πριν την καταστροφή ή τη σωτηρία!


Ένα βήμα πριν την καταστροφή ή τη σωτηρία. Τόσο απέχουμε και από τις δύο εκδοχές του δράματος που βιώνουμε λόγω του κορωνοϊού στην περιοχή μας. Όμως φτάνει πια με τις δύο εικόνες που παρουσιάζουμε ως Περιφέρεια αλλά και ως πολίτες από μόνοι μας.

Από τη μία η χαλάρωση και ο ωχαδερφισμός και από την άλλη οι ηρωικοί μας νοσηλευτές και γιατροί να παλεύουν μερόνυχτα χωρίς σταματημό και με πενιχρά μέσα και ελάχιστες κλίνες να κρατήσουν στη ζωή συμπατριώτες μας.

Είναι καιρός πια οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βάλουν «πλάτη» και να σταματήσουν να τα περιμένουν όλα από την Αθήνα, αλλά και εμείς ο καθένας από μόνος του να βάλει ως υπέρτατο σκοπό του αυτή την ώρα το κοινό καλό και την ασφάλεια του διπλανού του. Μόνο μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον ιό και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα το πράξουμε.

Βουρβουκέλης Οδυσσέας

Περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης

 

Προκλητικός ο Λαγός: Ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Από την ασφάλεια των Βρυξελλών ο καταδικασθείς για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Γιάννης Λαγός συνεχίζει τις προκλήσεις.

Με αγωγή που κατέθεσε διά του συνηγόρου του Κωνσταντίνου Πλεύρη στρέφεται κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας και διεκδικεί αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ για «παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας».

Ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, ο οποίος έχει οχυρωθεί πίσω απο την ασυλία που του παρέχει το Ευρωκοινοβούλιο, αναφέρει ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου «προσέβαλε, μεταξύ άλλων, το τεκμήριο της αθωότητάς του, την προσωπικότητά του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού του και με την απαράδεκτη στάση της και τις ακόμα πιο απαράδεκτες δηλώσεις της επηρέασε το Εφετείο στο οποίο θα εκδικαστεί η έφεσή του».

Παράλληλα, επικαλείται και την προηγούμενη ιδιότητα της Προέδρου λέγοντας ότι «Προκαλεί, δε, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι μια πρώην δικαστικός προέβη σε αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις αλλά και στον σχολιασμό δικαστικής απόφασης, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο».

 

Κορωνοϊός: Ο πρώτος θάνατος αστυνομικού στην Ελλάδα
-50χρονος που έδινε μάχη για 10 ημέρες στη ΜΕΘ


Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε ένας 50χρονος αστυνομικός, ο οποίος νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο αστυνομικού από κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο 50χρονος νοσηλευόταν επί 10 ημέρες στη ΜΕΘ, δίνοντας μάχη και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο άνδρας, που ήταν παντρεμένος και είχε δύο ανήλικα παιδιά, υπηρετούσε στο Τμήμα Σαπών στην Κομοτηνή. «Δυστυχώς, χάσαμε έναν συνάδελφο μας από κορωνοϊό. Υπηρετούσε στην Κομοτηνή. Ήταν 50 ετών. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του», ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν ο αστυνομικός έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »