*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Δεκεμβρίου

Ο... υπερήφανος πρώην πολιτευτής του ΕΠΑΜ που «συναινεί» στις δωρεές του DEB, και οι νέες «χορηγίες» του Φανουράκη στα «εκλεκτά» ΜΜΕ!

03 Δεκεμβρίου

*Καλά ο... υπερήφανος πρώην πολιτευτής Ξάνθης του πάλαι ποτέ Εθνικά υπερήφανου ΕΠΑΜ του Καζάκη, είπε «ΝΑΙ» και αποδέχτηκε… δωρεά που έγινε με τη χρηματοδότηση στελεχών του Τουρκικού κόμματος DEB;  Αυτός που μας...κατακεραύνωνε μάλιστα προεκλογικά διαψεύδοντας  την επίσκεψη του Τσέπελη στον Ψευτομουφτή Ξάνθης;


Τόσο πολύ μια αντιμισθία των 1.710 ευρώ, μια (ακόμη) απευθείας ανάθεση των 5.000 ευρώ και μια... καρεκλάρα καλύτερη από του Κάρτη, μπορεί με τόση ευκολία να… «ισοπεδώσει» τα πάντα σε έναν... οραματιστή; (σ.σ. Και στ΄αλήθεια, τι να λένε τώρα εκείνα τα μαχητικά νέα παιδιά που στήριζαν στη Ξανθη το ΕΠΑΜ του Καζάκη και του...Ιπποκράτη Καμαρίδη. Στα ηρωϊκά αλλά ΤΙΜΙΑ και αγωνιστικά χρόνια του γιατρού;)

......

*Και βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώτος που εξέθεσε και πάλι τον Δήμαρχο Iskece Μανώλη Τσέπελη για την περίφημη δωρεάν της κινητής μονάδας γεννήτριας οξυγόνου ήταν ο επικεφαλής του Τουρκικού κόμματος DEB κ. Μπαλταζή Χουσεϊν!

-Κι όχι μόνο εξέθεσε, αλλά και.... «ξεφτέλισε»!!!

……

*Γιατί αν δεν είναι ξεφτίλα ένα δημόσιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ να αποδέχεται κύριε Υπουργέ Υγείας κ.Κικίλια μια δωρεά ενός μηχανήματος που κοστίζει 72.500 ευρώ με χρηματοδότηση στελεχών του Τουρκικό κόμματος DEB τι... είναι;

Ε, όχι κι έτσι κύριε Υπουργέ, κυρία Έλενα Ροφαέλα, κύριε Κώστα Τριανταφυλλίδη και κύριε Δημήτρη Φελεκίδη!!!

.......

*Κι όλη αυτή η ξεφτίλα γιατί; Για να αυτοπροβληθεί ο Δήμαρχος Iskece Μανώλης Τσέπελης και παράλληλα να κάνει μια ακόμη αβάντα στο ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB και στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης!!!

Λίαν επιεικώς, ΑΙΣΧΟΣ!

(Σ.Σ. Να δούμε κύριε Δένδια που κατά την ταπεινή μου άποψη, είσαι ίσως ο καλύτερος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ τουλάχιστον της τελευταίας 15ετία, που θα φτάσει η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ του απόφοιτου δημοτικού και δήμαρχου Ξάνθης κυρίου Τσέπελη!!! Να δούμε...

......

*Αλλάζω θέμα. Να δώσω για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στον επαγγελματία δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σιδηρόπουλο και απορώ πως ακόμη δεν άνοιξε και μια… σχολή «δημοσιογραφίας» στη Ξάνθη, για να «διδάξει» την αληθινή και… βραβευμένη δημοσιογραφία ακόμη κι από τον ίδιο τον (πρώην) Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο!

……

*Πρώτος επί ΓΑΠ  κουβαλώντας με τον Αχιλλέα Τσαρτσάρα  τα λάβαρα του ΠΑΣΟΚ και υμνώντας τον Άρη Γιαννακίδηκαι τον Καραλίδη!

Πρώτος με τον Σωκράτη και τον παρ’ ολίγον Σωτήρα της Ξάνθης της επένδυσης του εκ Βόλου κ.Ξανθούλη με την... μαμούθ επένδυση που τελικά έμεινε στα… γραπτά και τις εξαγγελίες!

(σ.σ. Τι Ξανθούλης, τι Αιγύπτιος τι... Παπαβραμιδης θα μου πείτε...).

……

*Και με το που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ… αρχιΠΡΩΤΟΣ με Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, με Στάθη Γιαννακίδη! Διδάσκοντας από τη μια τη δημοσιογράφου του «ασυρμάτου» που μπαίνει στις… συχνότητες της αστυνομίας!

Συνεργάτης του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου και σούπερ ευνοημένος τώρα και από το σύστημα Τσέπελη – Φανουράκη - Ιπποκράτη Καμαρίδη!

Υποκλίνομαι Giannis!

……

*Επειδή γράψαμε το αυτονόητο; Ότι δεν είναι χρήματα του Τσέπελη και του Φανουράκη να τα «μοιράζουν» στους… ημετέρους του με την κοροϊδία που λέγεται «ενημέρωση-προστασία» πολιτών λόγω Covid-19 αλλά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των δημοτών;

Εκτός αν ο Νόμος και οι… ρυθμίσεις του Θεοδωρικάκου, δίνουν το δικαίωμα στους Δημάρχους και αντ’ αυτού αντιδημάχους του… εαυτού τους, να μοιράζουν τα ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ, ανάλογα με το «λιβάνισμα» ή την κριτική των δημοσιογράφων!!!

(σ.σ. Για να δούμε βέβαια ποιοι Εισαγγελείς αλλά και το Ελεγκτικό Συνέδριο και Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, θα υιοθετήσουν μια τέτοια πρακτική… Θα έχει ενδιαφέρον).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »