*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

Οι Εχινιώτες μειονοτικοί επιχειρηματίες του DEB, τα ψέματα του Τσέπελη, η αμνησία του Παπαχρόνη και ο πρώην πολιτευτής του ΕΠΑΜ!

05 Δεκεμβρίου


*Όχι μόνο είναι γνωστοί στη λεγόμενη «πιάτσα» των τουρκόφρονων οι Εχινιώτες μειονοτικοί επιχειρηματίες και εργολάβοι που δραστηριοποιούνται στη Γερμανία και ανταποκρινόμενοι στη πρόσκληση του
DEB και του συλλόγου Τούρκων Επιστημόνων Δυτ. Θράκης, έκαναν την περίφημη αγορά των… 62.500 ευρώ, είναι  από τους πλέον φανατικούς οπαδούς του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ!

……


*Μάλιστα αν διαβάσει κανείς την ανακοίνωση του γιατρού και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του DEB Χουσείν Μπαλτατζή, θα διαπιστώσει τα εξής απλά πράγματα.

1. Η δωρεά δεν έγινε επειδή… γνώριζαν τον Τσέπελη, όπως ισχυρίστηκε ΨΕΥΔΩΣ στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος για να δικαιολογήσει την αγορά…

Αλλά επειδή… Ανταποκρίθηκαν θετικά στο «Τουρκόφρονα» σύλλογο του «Τούρκων» Επιστημόνων Δυτική Θράκης και του Τουρκικού κόμματος DEB!

2. Η δωρεά δεν έγινε για το Δήμο Ξάνθης  και μάλιστα για την υποτιθέμενη… έκτακτη νοσοκομειακή μονάδα θα έκανε στο… Αμοιρίδειο ο Τσέπελης, αλλά για το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ξάνθης.

3. Και με πιο απλά λόγια, το ένα ΨΕΜΑ του Τσέπελη πίσω από το άλλο… και αρκεί να διαβάσει κανείς τις δηλώσεις του στα Μέσα που τον ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ!

Γιατί δεν περίμενε μάλλον να βγάλει στα «εφτά» παζάρια την περίφημη ΔΩΡΕΑ, το ίδιο το DEB για να την καπηλευτεί κι αυτό με τον δικό του τρόπο!

……

*Κι επειδή σιώπησε και σιωπά η παράταξη Παπαχρόνη για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ γνωρίζει φυσικά την αλήθεια και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ σιωπά με πρώτο τον… φιλόκαλο πατριώτη Μιχάλη Σπανίδη!


Απλά θα υπενθυμίσου στη παράταξη «ΑΓΑΠΗ για τον Τσέπελη», ότι πρώτοι αυτοί και ΜΠΡΑΒΟ τους τότε, τον Νοέμβριο του 2019 –αν δεν κάνω λάθος- κατήγγειλαν Τσέπελη και Φανουράκη, για την παρουσία της στην «Τουρκοφρονη» εκδήλωση του συγκεκριμένου συλλόγου στη Ξάνθη, παρουσία του Τούρκου Πρόξενου, του Μετέ και του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του
DEB Χουσεϊν Μπαλτατζή!

……

*Κύριε Παπαχρόνη, το θυμηθήκατε, ή δεν το θυμηθήκατε; Γιατί στη περίπτωση που έχετε πάθει… αμνησία, μπορώ να σας θυμίσω εγώ τι λέγατε ΤΟΤΕ με την γραπτή σας ανακοίνωση!

Ενώ τώρα φυσικά κάνετε όπως λέει και ο λαός… την ΠΑΠΙΑ! Και υποκριτικά μάλιστα… εμπαίζετε και τη νοημοσύνη μας!

-Έλεος όπως θα κραύγαζε πάλι και ο Σπανίδης!

(σ.σ. Για να είμαι πάντως ειλικρινής, εγώ τον συγχάρηκα τον Παπαχρόνη και με ευγενές..μήνυμα μάλιστα, γιατί καλύτερο δεκανίκι ο Τσέπελης δεν νομίζω οτι θα του έβρισκε! Αν αγοράσει μάλιστα ο Δήμος και το...οικόπεδο που έχει το Γηροκομείο στη Σαυρούπολη για να το κάνει...δεύτερο πάρκινγκ όπως ζητάει και ο Τόλης Ελευθεριάδης, θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο η....ΑΓΑΠΗ τους!)

……

*Τι μου έκανε εντύπωση ωστόσο στη συγκεκριμένη ιστορία; Ότι ο γιατρός και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΕΠΑΜ Ιπποκράτης Καμαρίδης, που επί Στολίδη και Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ διετέλεσε και μέλος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ξάνθης… οπότε έχει και εμπειρία για το πώς λειτουργεί ένα σωστό Διοικητικό συμβούλιο!


Εφόσον συμφώνησε και ψήφισε την συγκεκριμένη δωρεά και είναι γιατρός, δεν ήταν παρών στην παράδοση  φιέστα του… κοντέινερ και φυσικά και στη φωτογράφηση!!!

Όπως και η γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά… Δεν την είδα στη φωτογραφία.

……

*Και φυσικά αφού ήταν εκεί ο Σουά γιατί να μην είναι παρόν και ο ανεψιός του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κύριος Λεβέντ που είναι και  αντιδήμαρχος και κοινωνικής πρόνοιας;

Να συμπληρωθεί τουλάχιστον το πάνελ! Ποιος θα μου λείψει την απορία;

……

*Επίσης ερώτημα προκαλεί τον τελευταίο καιρό και η γενική απουσία του αντιδήμαρχου Καθαριότητας Μπαντάκ Σιαμπάν τόσο από το Δημαρχείο, όσο και από την… κοπή των δέντρων!

Τόσο υψηλή αντιμισθία εισπράττει! Δεν θα έπρεπε να έχει και την ανάλογη παρουσία…;;;


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »