*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

Παραιτήσεις των παραιτήσεων στη ΝΟΔΕ! Συγκινητικός ο Μπάμπης Ευστρατίου. Ενημέρωση Δημαρχόπουλου για τη δωρεά του DEB

05 Δεκεμβρίου


Πώς να μη με βλέπετε με κατεβασμένα τα... μάτια; 17 μήνες δεν έκανα τίποτα, οι ερχόμενες εκλογές θα γίνουν με ΣΤΑΥΡΟ... κι όπως βλέπετε ο διπλανός μου ήδη παραιτήθηκε και ...ετοιμάζεται!!!

........................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Προς τι όμως όταν βγάζει «εσώψυχα» εναντίον μου (σ.σ. Ο Ανέστης είναι σύντροφός του, ανταλλάσσουν like ας τα βρουν αναμεταξύ τους...), να μου δίνει... άλλοθι χαρακτηρίζοντάς μας... «κίτρινο παπαγαλάκι», αφού γνωρίζει ότι η... ΑΕΚ ήταν πάντα η ομάδα της καρδιάς μου;…

Φίλε Θανάση, το παιχνίδι έχει αξία όταν και οι δυο «παίχτες» είναι καλοί και δυνατοί, έστω κι αν βλέπουν με διαφορετική οπτική γωνία… τα πράγματα!

Γιατί το κάνεις τόσο… «εύκολο»; Και με… «ξενερώνεις» τόσο αδίστακτα;

Έτσι κάνουν οι παλιοί καλοί… «φίλοι»;

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ» για το σχόλιο το Φανουράκη περί κίτρινου παπαγάλου)

........................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Με την εγκατάσταση της μονάδας λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε εκ των πραγμάτων στο Νοσοκομείο της Ξάνθης μετά την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, γεγονός που απαίτησε πολλαπλάσια ποσότητα παροχής οξυγόνου, κάτι που δεν μπορούσε να καλυφθεί από τις υπάρχουσες υποδομές.

(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)

-Δηλαδή η διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης, δεν μπορούσε να αγοράσει μια γεννήτρια οξυγόνου αξίας 62.500 ευρώ επί 9 μήνες περίπου; Και ευτυχώς...υπήρχαν οι Εχινιώτες επιχειρηματίες στελέχη του DEB και του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης και...το "έσωσαν"!;  Τένη υποκλίνομαι...! Τους ξεδόντιαζες για τα καλά! Καθότι σε άλλα Νοσοκομεία, όπως των ΤΡΙΚΑΛΩΝ κι έχει απόλυτο δίκαιο, τις μονάδες ΟΞΥΓΟΝΟΥ το νοσοκομείο τις προμηθεύτηκε!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Ένας χαμός γίνεται αυτήν τη στιγμή στη ΝΟΔΕ Ν.Δ Ν. Ξάνθης –όπως ήδη έχουμε-με τη μια παραίτηση πίσω από την άλλη και το κόμμα σε... πλήρη αποσύνθεση!

......

*Τι επακριβώς συνέβη. Σε κάποια φάση λοιπόν ο Νίκος Κιατίπης, προσωρινός Πρόεδρος, αποφασίζει να παραιτηθεί, βλέποντας ότι στην ουσία... δεν τους λογαριάζει κανείς...

Ενημερώνοντας μάλιστα τα κεντρικά ότι ήταν προσωρινός Πρόεδρος μέχρι τις εκλογές, εκλογές δεν γίνονται... και κουράστηκε εδώ και 4 μήνες να μην εισακούεται σε τίποτα!!!

……

*Έτσι, ο Νίκος Κιατίπης, μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, υποβάλλει για δεύτερη φορά την παραίτησή του, μετά από τη πρώτη επειδή κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη Κηλικιώτη, προτείνοντας για τη θέση του Προέδρου τον Αλέξη Νταμπουρατζή (Πρόεδρος της Τοπικής) ή τον Κλεομένη Ψωμακέλη!!

Κάτι στο οποίο συμφωνούν τόσο ο συντονιστής οργανώσεων του κόμματος στην Περιφέρεια ΑΜΘ Μάξιμος Μπογιατζής αλλά και ο αναπληρωματικός του και κολλητός του Κιατίπη. Μιχάλης Πατεράκης!!!

......

*Τι κάνουν ωστόσο τα κεντρικά του κόμματος; Τους γράφει κανονικά και ορίζει νέο Πρόεδρο τον...αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Πυλαρινό!!!

(σ.σ. Πάλι καλά που δεν όρισε νέο Πρόεδρο τον Χασάν Ογλού Φερτούν!).

Αποτέλεσμα; Να παραιτηθεί τελικά ο Μιχάλης Πατεράκης και από τα καθήκοντά του στη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας! Αν και ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο Πατεράκης ενδιαφέρεται να μπει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, διότι έχει πληροφορίες ότι θα γίνουν... ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ τον ερχόμενο Ιούνιο και όλοι θεωρούνε ήδη «καμένο χαρτί» τον Σπύρο Τσιλιγγίρη, αφού η κοινοβουλευτική του παρουσία είναι  ΜΗΔΑΜΙΝΗ στο Νομό και ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ στη Βουλή!!!

......

*Ερώτημα κρίσεως. Δηλαδή ο «παντοδύναμος» Αντώνης Πασχάλης, δεν  μπόρεσε να προωθήσει στα κεντρικά για τη θέση του νέου  Προέδρου στη ΝΟΔΕ τον κουμπάρο του Αλέξη Νταμπουρατζή...

Και επιλέχτηκε  τελικά ο Κώστας Πυλαρινός; Τόσο αποδυναμωμένος είναι πλέον;

……

*Αποκαλυπτικός αλλά και συγκινητικός χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο γνωστός συνδικαλιστής Μπάμπης Ευστρατίου, αποκάλυψε χθες ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο, όπως και η πολυαγαπημένη του μητέρα αλλά και ο μικρότερος γιος του, ωστόσο ΒΓΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ όλοι τους!

Η μητέρα του βγήκε ήδη από το Νοσοκομείο, ενώ και οι ίδιοι είναι πλέον αρνητικοί στον ιό και από τη Δευτέρα θα ξαναπάει ωστόσο στη δουλειά του.

......

*Σημειώνω πάντως και κάτι που απέκρυψε ο  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, αποκάλυψε όμως ο θεματικός αντιπεριφερειαάρχης Δημήτρης Γαλανόπουλος στον Ιπποκράτη Γαλάτη.

«Τρέχω και δεν φτάνω, γιατί δυστυχώς έχουμε πολλά κρούσματα στο Διοικητήριο...».

-Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλους. Θα περάσει κι αυτό!

.......

*Είδα κάποια στιγμιότυπα απο το δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής (με τηλεδιάσκεψη...), στο οποίο για μια ακόμη φορά η "γιάφκα" του Γηροκομείου (Παπαχρόνης, Σπανίδης και Τσακιρίδης), έδωσε απαρτία στον Τσέπελη και δεν....άντεξα! Με μήνυμά μου συγχάρηκα τον αρχηγό της ΑΓΑΠΗΣ για τον Τσέπελη, διότι καλύτερο...δεκανίκι για μια δημοτική αρχή που έχει ....αρχή την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και τις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ αναθέσεις-δεν νομίζω οτι θάβρισκε η σημερινή "παρέα" του Δήμου! 

(σ.σ. Κι έχουν το θράσος οι συγκεκριμένοι κύριοι να συνεχίζουν να προκαλούν τους πολίτες...και αντί να βγάζουν τα "άπλυτα" της παρέας στη φορά...."χτυπάνε" την αντιπολίτευση, γιατί δεν γίνεται κι αυτή....Παπαχρόνης!! )

.....

*Βέβαια είπε κι ένα καλό ο Παπαχρόνης. Στην επόμενη συνεδρίαση να ενημερώσει το σώμα ο Λύρατζης για την....Αναπτυξιακή! Σωστός, για να μάθουμε όλοι πως ο Τσέπελης κατάφερε και ενέταξε το...ΨΩΜΙ και ΣΟΚΟΛΑΤΑ επί Σγουρίδη-Απόστολου Φωτιάδη (πανίσχυρου ΠΑΣΟΚ) στο ....LEADER!!! Καιρός να βγουν τα "άπλυτα" του Τσεγελίδη στη φόρα! Μπράβο Παπαχρόνη! 

(σ.σ. Τόλη Ελευθεριάδη αγόρασε το ακίνητο και του Γηροκομείου στη Σταυρούπολη για..πάρικινγκ! Ξέρεις εσύ....)

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ
DEB!


Από τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο πήρα και φιλοξενώ στη στήλη την παρακάτω επιστολή χωρίς κανένα σχόλιο:

«Μεγάλο ζήτημα που έχει λάβει όχι αδίκως τεράστιες διαστάσεις, έχει προκαλέσει η απόφαση αποδοχής δωρεάς μιας μονάδας παροχής οξυγόνου από τον Δήμο Ξάνθης.

Απόφαση, η οποία ελήφθει στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2020, κατά την οποία ωστόσο εγώ ο ίδιος ΔΕΝ  ψήφισα, αφού είχα ήδη αποχωρήσει.

Οφείλει όμως ο δήμαρχος ο οποίος εγκαλείται σήμερα, να δώσει δημοσίως εξηγήσεις και ενδεχομένως να διαψεύσει τα όσα αναφέρονται....

εδώ: https://www.viadiplomacy.gr/__trashed-2/

εδώ: http://maxitisthrakis.blogspot.com/.../blog-post_65.html...

και εδώ: https://focusfm.gr/antidraseis-kai-erotimatika-apo-dorea...¨»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »