*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ; ή πανικόβλητοι από τη λαϊκή οργή προκαλούν τη νοημοσύνη μας;

05 Δεκεμβρίου

*Έλενα Ροφαέλα, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Φελεκίδης δηλαδή περίμεναν.... 9 μήνες τους επιχειρηματίες στελέχη του DEB και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης για να αποκτήσει το Νοσοκομείο Ξάνθης μια κινητή γεννήτρια οξυγόνου αξίας 62.500 ευρώ; Την ίδια ώρα που το Νοσοκομείο Τρικάλων αγόρασε...δεύτερη πιο ισχυρή μονάδα οξυγόνου;!!!

-ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ;

*Κύριε Κικίλια και κύριε Μέτιο, σας ζήτησε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου κι εσείς τους είπατε ΟΧΙ; Και... ευτυχώς, με χρηματοδότηση στελεχών του Τουρκικού κόμματος DEB ήρθε με καθυστέρηση 9 μηνών η γεννήτρια που... σώζει ζωές; 

 


-ΟΙ... «ΤΟΥΡΚΟΙ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ... ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ;

*Δηλαδή κυρία διοικήτρια Έλενα Ροφαέλα, κύριε Κώστα Τριανταφυλίδη κύριε Δημήτρη Φελεκίδη, εδώ και 8-9 μήνες που συνεδριάζετε συζητήσατε και ζητήσατε από την 4η ΥΠΕ, ή το Υπουργείο Υγείας ή τον Περιφερειάρχη γεννήτρια οξυγόνου και σας είπαν… όχι; Και περιμένατε να σας την κάνουν δώρο οι επιχειρηματίες Εχινιώτες στελέχη του Τουρκικού κόμματος DEB και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης;;;;

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης και πρώτη και καλύτερη η διοικήτρια του Νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα που δυστυχώς εμφανίζεται από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση να λειτουργεί ως ...«υπάλληλος» του Δήμαρχου Τσέπελη, εξακολουθεί δυστυχώς μετά το φιάσκo - σκάνδαλο με την μετατροπή του Αμοιρίδειου σε… έκτακτη νοσοκομειακή μονάδα, δυστυχώς ξεπέρασε πλέον κάθε όρια υπομονής και ανοχής!!!

Συγκεκριμένα μετά  την ανάρτηση του αρχηγού και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Τουρκικού κόμματος DEB να μην κάνει αποδοχή της «τουρκο-δωρεάς» και να πει ένα ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ!

Έσπευσε μέσα από έντυπο που τυγχάνει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ξεχωριστής μεταχείρισης από το Δήμο και τη ΔΕΥΑΞ, όχι μόνο να προκαλέσει τη νοημοσύνη μας, αλλά να μας κατηγορήσει ότι «ενώ το συγκεκριμένο μηχάνημα αναμένεται να σώσει ζωές», μήπως εμείς προτιμάμε να... πεθάνουν συμπολίτες μας;!!!

Πρόκειται για πρωτοφανή κατηγορία, η οποία ωστόσο αποκαλύπτει και μια μεγάλη αλήθεια!

Ότι δηλαδή επί 9 μήνες (από αρχές Μαρτίου 2020), που η «πανδημία» χτύπησε τη χώρα μας και η Ξάνθη μάλιστα όχι μόνο στοχοποιήθηκε σε όλη την Ελλάδα αλλά και την ΠΛΗΡΩΣΕ ακριβώς σε κρούσματα και νεκρούς, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, αδιαφόρησε να προμηθευτεί μια κινητή μονάδα οξυγόνου αξίας 62.500 ευρώ, ή… .αιτήθηκε την αγορά της και την... απέρριψε είτε η 4η ΥΠΕ, είτε το Υπουργείο Υγείας, με αποτέλεσμα... τον Δεκέμβριο του 2020, ευτυχώς... «Τούρκοι» επιχειρηματίες και στελέχη του DEB και του Ψευτομουφτή Ξάνθης,  χρηματοδότησαν και αγοράστηκε η γεννήτρια οξυγόνου!!!

Αυτό δηλαδή που δεν έκανε το Υπουργείο, η Περιφέρεια, η διοίκηση του Νοσοκομείου, το έκανε... το ΤΟΥΡΚΙΚΟ DEB!!!

Ιδού αυτούσιο δημοσίευμα του αδελφού του  Προέδρου της ΔΕΥΑΞ και «υμνητή» του Δήμαρχου Τσέπελη!!! Και των... «δωρητών» στελεχών του DEB!


ΤΕΝΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ: «Δηλαδή, προτιμούν να… πεθάνουν συμπολίτες μας;

«Η εγκατάσταση της μονάδας οξυγόνου στο Νοσοκομείο της Ξάνθης αναμένεται να σώσει ανθρώπινες ζωές! Αυτό όμως δεν απέτρεψε ορισμένους από το να προβάλουν προσκόμματα και αναστολές εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου! Για εκείνους που θεώρησαν πως κάτι τέτοιο έπρεπε να γίνει μόνον από την κεντρική διοίκηση, ξεχνάνε προφανώς ότι σε προηγούμενη περίπτωση για την άφιξη ενός μηχανήματος μοριακού ελέγχου (PCR), έπρεπε να περιμένουμε πάνω από 3-4 μήνες! Δηλαδή κατά την άποψή τους έπρεπε να… πεθάνουν καμιά δεκαριά συμπολίτες μας στην αναμονή για να μην παραχωρηθεί η συσκευή οξυγόνου από τον Δήμο και να την περιμένουμε από την Αθήνα; Για σοβαρευτείτε επιτέλους…»

(ΘΡΑΚΗ-4/12/2020)

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

1. Όντως θα πρέπει να σοβαρευτεί η διοίκηση αν ισχυρίζεται αυτά που αναφέρει το δημοσίευμα, διότι ήδη με ρυθμίσεις που έχουν γίνει στη Βουλή, η διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης με κάθε άνεση θα μπορούσε τάχιστα να αγοράσει τη συγκεκριμένη γεννήτρια των 62.500 ευρώ που κάποιοι ισχυρίζονται μάλιστα ότι μπορεί να την βρει κανείς και με... 50-55.000 ευρώ!

2. Μηχάνημα μοριακού ελέγχου τον Απρίλιο 2020 προσφέρθηκε να αγοράσει γνωστή εταιρεία της  Ξάνθης, αλλά αυτή... απορρίφθηκε από την Διοικήτρια!!! Και μάλιστα μηχάνημα που σε λίγες μέρες θα είχε εγκατασταθεί στο Νοσοκομείο Ξάνθης!!!

3. Η σημερινή διοίκηση του Νοσοκομείου πανηγύριζε για το... δανεικό μηχάνημα που πήρε το Νοσοκομείο Ξάνθης από το Ιπποκράτειο τον Ιούνιο 2020 (!!!) και σε ένα μήνα αναγκάστηκε να το... επιστρέψει! Για τέτοια... σοβαρότητα μιλάμε και υπάρχοιυν άλλωστε τα γραπτά κείμενα.

 

ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ

Μετά λοιπόν την «επίθεση» που δεχτήκαμε από το φιλικό έντυπο του Δήμαρχου Τσέπελη και το κείμενο το Τένη Καμαρίδη που στην ουσία «αποκαλύπτει» την ανικανότητα της σημερινής διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης.

1. Έλενα Ροφαέλα, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Φελεκίδης (μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ξάνθης), περίμεναν δηλαδή... 9 μήνες τους επιχειρηματίες στελέχη του DEB και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης από τον δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό  για να αποκτήσει το Νοσοκομείο Ξάνθης μια ... κινητή γεννήτρια οξυγόνου της ευτελούς αξίας των 62.500 ευρώ;

2. Δηλαδή Κύριε Κικίλια και κύριε Μέτιο, σας ζήτησε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου κι εσείς του είπατε ΟΧΙ;  Και... ευτυχώς, με χρηματοδότηση στελεχών του Τουρκικού κόμματος DEB ήρθε με καθυστέρηση 9 μηνών η γεννήτρια που θα... σώσει  τις... ζωές μας;  Σε τέτοιο μαύρο... χάλι δηλαδή βρίσκεται το ακριτικό δημόσιο νοσοκομείο της Ξάνθης και δεν... το μαρτυράτε;

3. Δηλαδή κυρία διοικήτρια Έλενα Ροφαέλα, κύριε Κώστα Τριανταφυλίδη κύριε Δημήτρη Φελεκίδη, εδώ και 8-9 μήνες που συνεδριάζετε συζητήσατε και ζητήσατε από την 4η ΥΠΕ, ή το Υπουργείο Υγείας ή τον Περιφερειάρχη γεννήτρια οξυγόνου και σας είπαν... όχι; Και περιμένατε να σας την κάνουν δώρο οι επιχειρηματίες  Εχινιώτες στελέχη του Τουρκικού κόμματος DEB και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης;;;;

 

ΧΟΥΣΕΙΝ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ: ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΥΤ. ΘΡΑΚΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ!!!

Φυσικό επακόλουθο φυσικά όλων αυτών και αναμενόμενο, ήταν η αντίδραση του Τουρκικού κόμματος DEB που με προσωπική ανάρτηση του αρχηγού του κόμματος και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του DEB Χουσεϊν Μπαλτατζή λογικό ήταν από τη μια να πανηγυρίσει κι από την άλλη ωστόσο να.... αποκαλύψει «η συγκεκριμένη γεννήτρια αγοράστηκε έναντι 62.500 ευρώ μετά από πρόταση των ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΥΤ. ΘΡΑΚΗΣ στους επιχειρηματίες που την έκαναν ΔΩΡΕΑ στο Νοσοκομείο Ξάνθης κι όχι στο... Δήμο!!!

Ιδού αυτούσια η ανάρτηση του Χουσεϊν Μπαλτατζή:


«Ενημερωθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά, από τον τοπικό τύπο για την έγκριση, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης, της δωρεάς της κινητής μονάδας γεννήτριας οξυγόνου, στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη ότι η δωρεά ύψους 62.500,00€, για την αγορά της γεννήτριας οξυγόνου, είχε γίνει μετά από πρωτοβουλία και υπό τον συντονισμό του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης, από επιχειρηματίες της Μειονότητας που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα από τους κκ.: Αλή Ομέρ Κεχαγιά, Εκρέμ Τουμπόρ, Χαμδή Γιαζιτζή, Χασάν Πατρούν, Μεχμέτ Σάρ, Φατήχ Εσκή, Σαμή Ντουκιαντζή , οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Συλλόγου μας. Πιστεύουμε ότι οι κρίσιμες αυτές στιγμές, απαιτούν σύμπνοια και συστρότευση από όλους τους τοπικούς φορείς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην προστασία του πολυτιμότερου ανθρώπινου αγαθού, αυτού της υγείας».

 

ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ

Φυσικά τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ «παπαγαλάκια» του Δήμου  Τσέπελη με πρώτο και καλύτερο όπως πάντα τον «διαμορφωτή κοινής» γνώμης έσπευσαν να κάνουν το μαύρο άσπρο προκειμένου οι...συνεταίροι και φίλοι του δημάρχου να του πουν ...μπράβο ενώ οι οπαδοί του DEB να πανηγυρίσουν μέχρι που ο Νίκος Ορφανίδης αποκατέστησε βέβαια την αλήθεια!

Ιδού μερικά από τα σχόλια στο fb για το δημοσίευμα του «»διαμορφωτή» του Τσέπελη!

 

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΣΕΠΕΛΗ

Chousein Giourouk

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η μεταφορά και τοποθέτηση της νέας κινητής γεννήτριας οξυγόνου του Δήμου Ξάνθης στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας. Εξειδικευμένοι εργάτες ανέλαβαν τις διαδικασίες τοποθέτησης και διασύνδεσης της μονάδος με τα συστήματα του νοσοκομείου χορηγεί είναι Αλη Ομέρ Κεχαγιά, Μεχμέτ Σαρ, Εκρεμ Τουμπαρ, Χαμδη Γιαζητζη, Χασαν Πατρουν, Φατηχ Εσκη, Σαμη Ντουκιαντζη.Ο θεός να τούς δίνη Πιο πολλά

……

Bravo ine meyali prosfora kirye karipidi .Ine atoma apo tin orini peryohi ke sinkekrimena apo to horyo ehinos .Den ine ntropi na to anaferume

Sinan Chatzinteli

ο Bill Gates μηπως ???.... δεν ειναι καθολου "του εξωτερικου" οι επιχειρηματιες. Ειναι Ξανθιωτες, μειονοτικοι απ την ορεινη περιοχη που διαμενουν κιολας στα χωρια τους οι πιο πολλοι, απλα δραστηριοποιουνται στο εξωτερικο με τις Ελληνικες τους εταιριες.

 

Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ  ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΤΣΕΠΕΛΗ!

Ζησης Τσαβδαρης

Μπράβο όποιος το σκέφτηκε!!

 

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!


Η ιστορία αυτή δεν είναι όπως παρουσιάζεται ή όπως την αποκρύπτει ο γνωστός διαμορφωτής της κοινής γνώμης... Κι ας έχει το θάρρος να γράψει την αλήθεια για τους άγνωστους "χορηγούς"...

…….

Νίκος Γ. Ορφανίδης

Chousein Giourouk Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης! Μάλιστα! Αυτός που ελέγχεται απολύτως απ' τους μηχανισμούς του τουρκικού προξενείου! Αυτοί που δεν έβγαλαν ΠΟΤΕ ανακοίνωση υπέρ της πατρίδας μας, σ' όσα ψευδή στοιχεία γράφονται απ' το τουρκόφιλο DEB ή τους "Συλλόγους Δυτικοθρακιωτών" εξωτερικού ή τους αντίστοιχους της Τουρκίας ή και των ψευτομουφτήδων! Και βρήκαν τους χορηγούς κι αυτοί - όταν δεν υπήρχε στον ορίζοντα - η δεύτερη επιδημία, φιλοτιμήθηκαν κι έγιναν χορηγοί! Μάλιστα! Τους πιστέψαμε όλους αυτούς... Υ.Γ. Πέντε συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους ως οικονομικοί μετανάστες σε επιχειρήσεις τέτοιων "ευεργετών"... Αλλά δε μάθαμε αντίστοιχη δράση στις οικογένειές τους. Δήμος και Διοίκηση Νοσοκομείου, θά' πρεπε νά' ναι πιο σοβαροί κι υπεύθυνοι. Κι ειδικότερα η Δημοτική Αρχή.

…….

Νίκος Γ. Ορφανίδης ντροπη και παλι ντροπη

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »