*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Δεκεμβρίου

"Προφήτης" ο Τσέπελης; Αφού προέβλεψε το..."τέλος" του; Τους "πανικόβαλε" ο Παπαχρόνης αυτήν τη φορά...

02 Δεκεμβρίου


Ήρθαν και τα Χριστούγεννα 2020. Και το φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο
στην αυλή του σπιτιού του Παναγιώτη Ταρενίδη, είναι πράγματι πανέμορφο...! Με τις παραδοσιακές τεράστιες λάμπες του...εδώ και 30 χρόνια!

…………….…………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1

Έχουν ξεχαρβαλώσει τα πάντα με σκοπό να στηρίξουν το σύστημα και τις παρανομίες τους. 24.800 ευρώ για...δράση τεσσάρων ημερών του προγράμματος Covid-19!!!

Είπε κανείς τίποτα; Διότι μιλάμε πλέον για λεφτά με το... τσουβάλι που εμφανώς έχουν έναν μοναδικό στόχο και σκοπό.

Από την μια να ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ τα δικά τους Μέσα που τους λιβανίζουν κι από την άλλη να ΦΙΜΩΣΟΥΝ αυτούς που αντιστέκονται και δεν καθυποτάσσονται!!!

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Καλά τόσους νομικούς έχουν. Δεν τους συμβούλευσε κανείς ότι με τον τρόπο που λειτουργούν παραβιάζουν θεμελιώδης αρχές του Συντάγματος εκτός της παράβασης καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας;

…………….…………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Ο τοπικός και περιφερειακός τύπος αποτελεί βασικό πυλώνα ενημέρωσης, επιτελώντας ουσιαστικό έργο στην πληρέστερη και αντικειμενική πληροφόρηση των τοπικών μας κοινωνιών. Οφείλουμε επομένως να στηρίξουμε την αποστολή του, ως αναπόσπαστο εργαλείο διαλόγου και σύνθεσης απόψεων.

(Ο Βουλευτής Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν σε δηλώσεις του με αφορμή την κατάθεση τροπολογίας από το ΚΙΝ.ΑΛ. για τη δημοσίευση διακηρύξεων στον περιφερειακό και τοπικό τύπο)

-Καλά τα λες κύριε Μπουρχάν, αρκεί και ο φίλος σου ο Ιπποκράτης Καμαρίδης ως  Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και ο Δήμαρχος Τσέπελης να επιδιώκουν την ΦΙΜΩΣΗ εφημερίδων που τους ασκούν κριτική, ενισχύοντας μόνο τον τύπο που είναι του... τύπου τους!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*"Προφήτης" (;) ο πανικόβλητος Δήμαρχος Τσέπελη που συνεχίζει και παρανομεί ακόμη πιο αδίστακτα εν καιρώ πανδημίας; Πάντως μεταξύ άλλων στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (με τηλεδιάσκεψη), είπε και το εξής:

«Κύριε Μελισσόπουλε ακόμη κι αν με «φάτε» μέσα την επομένη 3ετία, πάλι Δήμαρχος άνθρωπος της παράταξής μας θα είναι και όχι απ’ έξω»

-Φαντάζεστε τον Φανουράκη... Δήμαρχο;

-Κι εγώ... «βεζύρης»;;;

.......

*Με ημερομηνία λήξης είναι πλέον ο νυν Κυβερνητικός βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, από την ώρα που οι επόμενες βουλευτικές εκλογές –χρονολογούνται για τον Ιούνιο 2021- θα γίνουνε με ΣΤΑΥΡΟ!!!

Και φυσικά το ξέρει και ο ίδιος…! Κι ίσως γι’ αυτό το λόγω, περισσότερο ασχολείται με το ιατρείο του… παρά με κοινοβουλευτικό του έργο.

……

*Κουιζ. Ποιοι «στενοί» και «στενές» συνεργάτες του Δήμαρχου Τσέπελη «ενοχλούνται» υπερβολικά –και δεν το κρύβουν- για την «κινητικότητα» της γενικής γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφίας Ψωμά; Αλλά και για τα δελτία τύπου που συντάσσει για τον Δήμαρχο;

……

*Μούγκα στη στρούγκα φυσικά τη Δευτέρα ο… λαλίστατος «γιατρός» όταν ο Παπαχρόνης στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο έφερε προς συζήτηση την νέα απευθείας ανάθεση του Φανουράκη των 24.800 ευρώ στην… ιστοσελίδα του Κώστα Κανάτα για την υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης του κοινού αλλά και λήψη μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού (Covid-19) σε καταυλισμούς Ρομά, όπως αυτές περιέχονται στην από 23-11-2020 Τεχνική Έκθεση της συγκεκριμένης παροχής υπηρεσίας, του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ξάνθης.

-Αφού και οι «δικοί» του δεν ....υστερούν!!! Όλοι θα πάρουν από τον αντ΄ αντιδήμαρχου...του εαυτού του, αρκεί να κάνουν υπομονή!

-Βρε αυτές οι Τεχνικές γνώσεις της λογίστριας… Αριστέας Αλατά! Άπαιχτες!

……

*Τελικά ποιόν να πρωτο-μηνύσεις και ποιόν να πρωτοκαταγγείλεις στους Εισαγγελείς, στο Ελεγκτικό συνέδριο και τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης,  στο Δήμο Τσέπελη - Φανουράκη!;;;

…….

*Ερώτημα κρίσεως. Το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης διεξάγεται, με… τηλεδιάσκεψη! Τα συμβούλια της ΔΕΥΑΞ ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης θα τα συνεχίζει δια… Περιφοράς;

(σ.σ. Πρόεδρε για τον μήνα Δεκέμβριο που είναι και ο τελευταίος του  χρόνου, δεν θα πρέπει να δώσεις κι εσύ καμιά απευθείας ανάθεση στην φιλική σου… εταιρεία; Αλλά και τις... ΕΥΧΕΣ σου στα ΜΜΕ της αρεσκείας σου, όπως... πέρσι;).

 

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ η πρόταση του Δήμου Τοπείρου
για τη δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς


Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών η πρόταση του Δήμου Τοπείρου για τη δημιουργία εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς προϋπολογισμού 372.000 ευρώ.

Το κτιριακό συγκρότημα θα αποτελείται από δύο πτέρυγες, εκ των οποίων η μια θα στεγάζει κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για την προσωρινή φιλοξενία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με πρόβλεψη αντίστοιχων θέσεων για τον αυλισμό τους. Στην άλλη πτέρυγα θα περιλαμβάνονται όλοι οι λειτουργικοί και βοηθητικοί χώροι που απαιτούνται για την υποστήριξη της δομής όπως ιατρείο, γραφεία, αίθουσα προσωπικού, χώροι υγιεινής και αποθήκες.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου μας θα αποτελεί μια σημαντική υποδομή με σύγχρονες προδιαγραφές που θα προσφέρει κατάλληλες συνθήκες φιλοξενίας, όπως αυτές ορίζονται από τη σχετική νομοθεσία. Επιπλέον, ο Δήμος μας έχει εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια ίδρυσης για την εγκατάσταση, όπου θα φιλοξενούνται έως 48 αδέσποτα ζώα συντροφιάς».

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »