*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Δεκεμβρίου

Θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου την ελευθερία λόγου! Η απάντηση του Κώστα Κουρτίδη στο Τοψίδη, δήλωση Τσολακίδη!

11 Δεκεμβρίου


Ειλικρινά απορώ... Τι «συκοφαντικό» είδε σε αυτήν την ανάρτηση της Μητέρας των παιδιών του ο Μιχάλης Πουσπουρίκας! Μακάρι να με... σκέφτονταν κι εμένα το ίδιο τρυφερά ακόμη κι αν ήταν πρώην μου... Και «χαλάλι» οι... «γόβες»!

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1


Προς τον Πρόεδρο του Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη. Μπορεί η «πανδημία» να σε… «βοήθησε» και να σου έδωσε… μερική «ασυλία», έχω όμως την εντύπωση ότι ο πρώτος που θα την «πληρώσει», δεν θα είναι ο Φανουράκης, αλλά εσύ ο ίδιος!

Και πολύ φοβάμαι φυσικά ότι ο ΔήμαρχοςΤσέπελης που σου δίνει τις εντολές, θα είναι ο πρώτος που θα ισχυρίζεται ότι… δεν γνώριζε τίποτα!

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Ο χρόνος θα δείξει... γιατί εγώ πιστεύω ότι και στο θέμα αυτό ο Δήμαρχος Τσέπελης θα αναλάβει τις ευθύνες του... αν έχει συμμετοχή φυσικά!

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,……

α) Προτίθεσθε να συντονίσετε και να στηρίξετε την προσπάθεια νέας, κατάλληλης νομοθετικής ρύθμισης σχετικά με την ένταξη του οικισμού Δροσερού στο σχέδιο πόλης της Ξάνθης;

β) Εφόσον τελεσφορήσει η προσπάθειά σας, προτίθεσθε να διεκδικήσετε πόρους προκειμένου να εκπονηθεί σχετική πολεοδομική μελέτη προς αυτή την κατεύθυνση, από πού και με ποιο χρονοδιάγραμμα;

(Από την ερώτηση της παράταξης Γιάννη Παπαχρόνη)

-Μην αγχώνεσαι Γιάννη μου.... Από «συντονισμό» άλλο τίποτα...! Ειδικά μετά την... «αναγνώρισή» της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τον  Τσέπελη στο πρόσωπό του!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» δημοσιεύοντας αυτούσια όλη την ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  του Μιχάλη Πουσπουρίκα στην εφημερίδα μας, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ακόμη κι όταν συκοφαντείτε και καθυβρίζεται, δημοσιεύει όλες τις απόψεις και δίνει βήμα σε όλους. Και δεν κρύβεται...

Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή η εφημερίδα πρωτίστως ανήκει στους αναγνώστες και συνδρομητές της.

-Και σε αυτούς μόνο λογοδοτεί και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

……

*Βέβαια κατανοούμε και τον πανικό του Μιχάλη Πουσπουρίκα –για να είμαι ειλικρινής δεν γνώριζα ότι χώρισε και αρχικά νόμισα ότι του έκανε «πλάκα» για την γκάφα του η Όλγα Θεραπίδου με τις... γόβες, αλλά αυτό δεν «δικαιολογεί» το… «ύφος» του για την μητέρα  των παιδιών του.

Αλλά και την ενόχλησή του, γιατί εξήραμε το ήθος αλλά και τον… τσαμπουκά της!

……

*«Τσαμπουκάς» όχι φυσικά στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της, αλλά στο ΣΥΣΤΗΜΑ που εκφράζει και εκπροσωπεί!

Μια αδύναμη στην ουσία γυναίκα τα έβαλε με τον διευθυντή του Μητροπολίτη Ξάνθης και τον διευθυντή επίσης του Μέτιου στο Χατζιδάκειου χώρια τις υπόλοιπες κομματικές «περγαμηνές» του!

Αυτά ως απάντηση για το αν επικροτώ ή όχι τις αναρτήσεις της Όλγας!

.....

*Επικροτώ λοιπόν υπερασπίζομαι απόλυτα την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ της άποψής της!

Και το έχω αποδείξει αυτό και ως ΠΑΘΩΝ σε ....πάμπολλες περιπτώσεις…!

Χωρίς ποτέ στη ζωή μου να καταφύγω σε… εξώδικα ή διαμαρτυρίες!

.....

*Οι αναρτήσεις λοιπόν αυτές μαζί με τις πανέμορφες καλλιτεχνικές «φιγούρες»  σε χριστουγεννιάτικη μάλιστα και χαρούμενη ατμόσφαιρα, αποτελούν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της Μητέρας των παιδιών σου κύριε Πουσπουρίκα κι όχι δικές σου  για να απαιτείς την «φίμωσή» τους.

Και φυσικά σε καμιά περίπτωση –τουλάχιστον εγώ έτσι τις είδα- δεν σου δίνουν άλλοθι να μιλάς τόσο υποτιμητικά για την κατά γενική παραδοχή εξαιρετική Όλγα Θεραπίδη, γιατί με τον τρόπο αυτό αδικείς μόνο τον εαυτό σου.

-Κανείς δεν μπορεί να περιορίσει την ελευθερία έκφρασης του οποιοδήποτε ατόμου που είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα

......

*Μόνο λοιπόν αν μας ζητήσει η ίδια,  θα κατεβάσουμε τις αναρτήσεις της.  Σεμνά, ταπεινά και ξεκάθαρα. Καθότι τις θεωρούμε και κατάθεση ψυχής!

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΨΙΔΗ


Καλησπέρα Σας

Στέλνω μια απάντηση στις δηλώσεις Χριστόδουλου Τοψίδη σχετικά με τη συμμετοχή μου σε επιτροπή εξέτασης προσφυγών η οποία έχει ως εξής:

"Σχετικά με την αναφορά του ονόματός μου που έγινε μετά την απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 7 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χριστόδουλο Τοψίδη θέλω να σας γνωρίσω ότι η συμμετοχή μου στην επιτροπή είναι υποχρεωτική βάσει της νομοθεσίας και για το λόγο αυτό δεν τέθηκε θέμα εξαίρεσής μου ούτε από τον ίδιο. Η απορριπτική απόφαση εκδόθηκε ομόφωνα και από τα τρία μέλη της επιτροπής και έτσι δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε υπόνοια  μεροληψίας εναντίον μου. Η ευθυκρισία της αποφάσεως στηρίχθηκε αποκλειστικά σε νόμους, διατάξεις και αδιαμφισβήτητα γεγονότα που οδήγησαν στην έκδοση απορριπτικής απόφασης επί της προσφυγής του. Παρόλο που ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεων του θα ήταν πρέπον όταν γίνονται δημόσιες δηλώσεις με συγκεκριμένα ονόματα να θεμελιώνονται οι αναφορές σε αυτά τα πρόσωπα."

Ευχαριστώ πολύ

Κώστας Κουρτίδης

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ: Γιατί δεν συνεργαζόμαστε πλέον με τον Δήμαρχο  Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη

Με δελτίο τύπου, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης του Δήμου Αβδήρων «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και πρώην δήμαρχος Βιστωνίδας, Βασίλης Τσολακίδης, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε το Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2021:

Θέμα: «Καταψήφιση Τεχνικού προγράμματος 2021»

Κατά την ψηφοφορία του περσινού Τεχνικού Προγράμματος, στο οποίο είχαν συμπεριληφθεί προτάσεις μας, έπειτα από υποδείξεις και καταγραφή αναγκών από συνδημότες, η παράταξη “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” είχε ψηφίσει υπέρ. Κατά την διάρκεια της χρονιάς για κανέναν από τα προτεινόμενα έργα δεν υπήρξε κάποια θετική έκβαση, ούτε καν σχεδιασμός για μελλοντική υλοποίηση. Δεν εισακούστηκαν οι προτάσεις μας παρόλο που υπήρξε προσωπική δέσμευση από τον Δήμαρχο.

Πιστεύουμε ότι η τότε υπόσχεση και δέσμευση του Δημάρχου είχε ένα και μόνο σκοπό, να υπερψηφιστεί το Τεχνικό πρόγραμμα, αγνοώντας τα αιτήματα των συνδημοτών που εκφράσαμε μέσω των προτάσεων μας

Γενισέα, 10/12/2020

Βασίλειος Α. Τσολακίδης

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »