*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Δεκεμβρίου

Σταματημό δεν έχουν τα "σκάνδαλα" και στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Τσέπελη! Τα ερωτήματα και στη Φένια...

11 Δεκεμβρίου


*Σταματημό δεν έχουν πλέον τα «σκάνδαλα» όχι μόνο στο Δήμο με τις απευθείας αναθέσεις του Φανουράκη, αλλά και στο Κέντρο Πολιτισμού όπου μετά από αδράνεια του… «τίποτα» λόγω της πανδημίας, ο Πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης... «ξαναχτύπησε»!

Με μια διαφορά…! Ότι και πάλι λογάριασε… χωρίς τον ξενοδόχο, ενώ το «πάθημα» με τις υπερτιμολογήσεις του στο Καρναβάλι 2020, δεν του έγινε δυστυχώς μάθημα!

......

*Και εξηγούμαι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ή δεν τον ενημέρωσε δηλαδή κανείς ή νόμιζε και πάλι, ότι δεν θα τον πάρει χαμπάρι....κανείς…!

Για το ότι  η συγκεκριμένη εταιρεία στην οποία έδωσε την απευθείας ανάθεση των… 21.700 για το διαδικτυακό αντι-Covid Χριστουγεννιάτικο χωριό της, το είχε «πουλήσει» και σε άλλους Δήμους!!! Στην τιμή όμως των 5.000 και 6.000 ευρώ!!

Και η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

……

*Το καυτό ερώτημα λοιπόν που προκύπτει… «Ποιος» ή «ποιοι»… «τσέπωσαν» αυτήν την… τεράστια διαφορά; Διότι η εταιρεία έκανε τη δουλειά της  και δεν νομίζω ότι θα «διακινδύνευε» να εκθέσει με αυτόν τον τρόπο το προϊόν της!

......

*Πια είναι η δική μου ωστόσο άποψη. Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης  γνώριζε το ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΤΣΟΣ του διαδικτυακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Δηλαδή γνώριζε ότι υπήρχαν Δήμοι που το αγόρασαν 5.000 ευρώ και 6.000 ευρώ. Όπως είμαι σίγουρος ότι το γνώριζε και ο Μανώλης Φανουράκης, διότι είναι ειδήμων των απευθείας αναθέσεων και τις «ψάχνει» γενικώς αυτές τις δουλειές!

......

*Άλλωστε αν «χτυπούσε» κανείς το είδος στο διαύγεια, όπως βρήκαμε εμείς πόσο πουλήθηκε σε άλλους Δήμους το συγκεκριμένο έργο, κατευθείαν θα ανακάλυπτε την... απροκάλυπτη «λαμογιά» που βρήκαμε και εμείς!

......

*Και φυσικά πρώτος και καλύτερος γνώριζε την αληθινή ΤΙΜΗ του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης απόλυτος «γνώστης» πως «κλείνονται» αυτές οι δουλειές από τις εποχές που διοργάνωνε τα καρναβάλια και ιδίως με τα... ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ!

(Σ.Σ. Ξέρει ο Φανουράκης όταν ανέλαβε Πρόεδρος στη ΔΕΑΞ τι εννοώ, γιατί εγώ ήμουν αυτός που έπαιξε βασικό ρόλο στο να επιλέξει για τη συγκεκριμένη θέση ο Λάκης Στυλιανίδης, προκειμένου ν’ αλλάξει τα πράγματα... κι έγινε στη συνέχεια χειρότερος Τσέπελης διοργανώνοντας τα καρναβάλια των... 1.160.000 ευρώ και κάτι... ψιλών, όπως έλεγε και ο Ηλίας Βασιλούδης)!

……

*Ερώτημα κρίσεως. Η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Φένια Τσαγκάλα μπορεί να μας ενημερώσει πως ακριβώς έχει το συγκεκριμένο θέμα; Και το βασικότερο…

Αν γνώριζε και αυτή το ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ του διαδικτυακού Χριστουγεννιάτικου χωριού;

-Φένια θα μας απαντήσεις ή θα εξακολουθήσεις να κρύβεσαι; Διότι κάθε μήνα, βρέξει χιονίσει... εισπράττεις 250 ευρώ χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα;

……

*Κι όσο για την περίπτωση της λεγόμενης «ατασθαλίας» στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας που η Φένια κάθε φορά που με έβλεπε το καλοκαίρι, έλεγε διάφορα ενώ ο Πρόεδρος Πάνος Αμβροσιάδης όταν τον ρωτάει η Μαλαματένια ή ο Τένης παραπέμπει στον Δήμαρχο Τσέπελη...!

-Θα επιμείνω και πάλι στο ερώτημά μου.

Προσκλήθηκαν ΟΛΟΙ οι πρώην αντιδήμαρχοι να καταθέσουν;

-Καθότι η υπάλληλος που κατηγορείται, δυστυχώς έχει βάλει στο «κάδρο» και πρώην αντιδήμαρχο που στις τελευταίες εκλογές, με πάθος και φανατισμό, στήριξε… Τσέπελη για Δήμαρχο! Λέω...

Κύριε Βασίλη Παπαδόπουλε;

(σ.σ. Από τον Παπαχρόνη δεν περιμένω φυσικά καμιά απάντηση στα παραπάνω ερωτήματά μου…Τον αφήνω να συνεχίζει να εκτίθεται...!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »