*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Δεκεμβρίου

ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑ ΣΤΟ «Μ»! Τι μας καταλογίζει και μας «χρεώνει», ενοχλούμενος γιατί... εξήραμε το ήθος της... πρώην συζύγου του!

11 Δεκεμβρίου


*
Απίστευτο! Ο πολιτευτής της Ν.Δ., Διευθυντής του Παντελεήμονα στο Γηροκομείου της Μητρόπολης και  διευθυντής και του Μέτιου στο Χατζιδάκειο με εξώδικη διαμαρτυρία χαρακτηρίζει συκοφαντικούς και εξυβριστικούς τους χαρακτηρισμούς της μητέρας των παιδιών του σε βάρος του στο fb!



*Εξήρα και θαύμασα τον «τσαμπουκά» της Όλγας Θεραπίδου γιατί αν και μια ανίσχυρη γυναίκα και Μάνα, τόλμησε να τα «βάλει»  με το επί έτη πανίσχυρο ΣΥΣΤΗΜΑ Πουσπουρίκα! Οι αναρτήσεις της αποτελούν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της και ΜΟΝΟ αν μας το ζητήσει η ίδια, θα τις αποσύρουμε πάραυτα από τις σελίδες μας!

*Τα «πιστοποιητικά» στα δημόσια πρόσωπα τα δίνει η κοινωνία!!! Όφειλες  Πουσπουρίκα να παραιτηθείς κι όχι να απειλείς την Μητέρα των παιδιών σου κι εμένα προσωπικά. Όπως έπραξα εγώ... Τουλάχιστον από το Χατζιδάκειο το οποίο λειτουργείς με «ιδιοκτησιακή» λογική!!! Λες και δεν υπάρχει Επιτροπή αλλά μόνο… εσύ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ απορήσαμε όταν πήραμε και διαβάσαμε την εξώδικη πρόσκληση διαμαρτυρία του πολιτευτή» της Ν.Δ., Διευθυντή του Μητροπολίτη Ξάνθης κ.Παντελεήμονα στο Γηροκομείου της Μητρόπολης και  διευθυντή του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου στο Χατζιδάκειο.

Όχι τόσο για το αλαζονικό και «εκδικητικό» ύφος της  ή την προσπάθειά του να «χρεώσει» στον.... εαυτό του με τους δικούς του συνειρμούς παραπολιτικά και πάρα-καλλιτεχνικά σχόλια που σατίρισαν γενικά αυτούς που συχνά πυκνά με αναρτήσεις στο fb εμφανίζονται ως το… avant garde όσο για την «βαναυσότητά» του (για μη χρησιμοποιήσω χειρότερη λέξη...) απέναντι στην μητέρα των παιδιών του.

Εμένα και τον «Μαχητή» έχει κάθε δικαίωμα να μας συκοφαντεί και να μας καθυβρίζει, γιατί μας είναι γνωστές οι εμμονές του απέναντί μας....Άλλωστε γνωρίζει –και δεν το κρύψαμε ποτέ- ότι η πρότασή μας στη θέση που τον «διόρισαν» ο Μέτιος με τον Ζαγναφέρη, ήταν να τοποθετηθεί ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, γιατί ήταν ο μόνος που γνώρισε εν ζωή τον Μάνο Χατζιδάκι ενώ ο ίδιος δεν είχε να επιδείξει ποτέ οποιαδήποτε δραστηριότητα στον Πολιτιστικό Τομέα.  Πράγματα που γνωρίζει και ο νυν Περιφερειάρχης ΑΜΘ απο την "παλιά" εποχή είχαμε σίγουρα μια καλύτερη σχέση απο οτι η σημερινή...

Το αφελές ερώτημά μου. Από πότε παραπολιτικά ή σχόλια τύπου life style που τα διάβασε μάλιστα χιλιάδες κόσμος στο fb και ήδη είχαν γίνει αντικείμενο πολλών σχολίων, χωρίς μάλιστα ΚΑΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ αναφορά από εμάς, «ενοχλούν» ένα δημόσιο πρόσωπο και πρωταγωνιστή μάλιστα με φωτογραφίες και σχόλια στο διαδίκτυο; Και μάλιστα ΟΧΙ όταν πρωτοδημοσιεύτηκαν αλλά όταν κάποια από αυτά φιλοξενήθηκαν στις καλλιτεχνικές ή παραπολιτικές μας στήλες;

Δημόσιο πρόσωπο είναι ο Πουσπουρίκας με δική του επιλογή. Η τοπική κοινωνία αποτελεί μια μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας. Τέτοια σχόλια είναι συνηθισμένα στα ΜΜΕ και ιδίως όταν αφορούν ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ  και δημόσιους άνδρες που οφείλουν τις θέσεις τους στην εξουσία.... Προς τι λοιπόν η τόσο μεγάλη «ενόχληση» , όταν γράφτηκαν με χιούμορ και σάτιρα από τη μητέρα των παιδιών του; Κι από που κι ως που κάτι που ήδη ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ στο fb, αποτελεί άλλοθι για έναν πολιτικό  και δημόσιο παράγοντα να απειλεί με δικαστικά μέσα και ΦΙΜΩΣΗ μια εφημερίδας ή ενός διαδικτυακού μέσου;  Που πρωτίστως κρίνονται φυσικά από τους αναγνώστες τους; Ο ίδιος δηλαδή μπορεί με κάθε άνεση και ελευθερία έκφρασης μέσα απο το fb να επιτίθεται στους άλλους επειδή έτσι απλά δεν "βολεύουν" τις επιδιώξεις του...;!

 

ΙΔΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ
ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑ ΣΤΟ «Μ»






Ενώπιον Παντός Δικαστηρίου και Πάσης Αρχής

Εξώδικη Διαμαρτυρία- Πρόσκληση και Δήλωση

Του Μιχαήλ Πουσπουρίκα του Στέργιου και της Ελισάβετ, κατοίκου Ξάνθης του ομώνυμου Δήμου της ομώνυμης Περιφερειακής Ενότητας και συγκεκριμένα επί της οδού Τσιμισκή με οδικό αριθμό 22.

Προς

Τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο του Αριστείδη, κάτοικο Ξάνθης του ομώνυμου Δήμου της ομώνυμης Περιφερειακής Ενότητας και συγκεκριμένα επί της οδού Στογιαννίδου με οδικό αριθμό 1, εκδότη της εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ» και διαχειριστή του ιστοτόπου http://maxitisthrakis.blogspot.com.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τις τελευταίες ημέρες δέχομαι μια συστηματική επίθεση από μέρους σας, σε μια προσπάθεια εμπαιγμού και απαξίωσης του προσώπου μου. Με καθημερινά άρθρα, σχόλια και δημοσιεύσεις σας, τόσο στον διαδικτυακό ιστότοπο http://maxitisthrakis.blogspot.com, τον οποίο διαχειρίζεστε και ο οποίος αποτελεί την ηλεκτρονική έκδοση της καθημερινής εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ», όσο και στην έντυπη έκδοση της εν λόγω καθημερινής εφημερίδας, της οποίας είστε εκδότης, επιχειρείτε να τρώσετε την τιμή και την υπόληψη μου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, στις επτά (7) Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους 2020, ημέρα Δευτέρα, συντάξατε και αναρτήσατε στον ανωτέρω διαδικτυακό ιστότοπο http:// maxitisthrakis.blogspot.com και στη στήλη «Καλλιτεχνικά», ένα άρθρο με τίτλο «Γόβα-στιλέτο! Όταν το «χιούμορ» μαστιγώνει την υποκρισία… μέσα από λίγες λέξεις χωρίς σελοφάν…!».

Στα πλαίσια του εν λόγω άρθρου αναπαραγάγατε αποσπάσματα του προσβλητικού και απαξιωτικού περιεχομένου μιας ανάρτησης της πρώην συζύγου μου, Όλγας Θεραπίδου, στην προσωπική μου σελίδα στο «facebook» και, με αφορμή αυτήν, προβήκατε σε δυσφημιστικούς, συκοφαντικούς και προσβλητικούς για την προσωπικότητα, το ήθος, την τιμή και την υπόληψη μου χαρακτηρισμούς.

Στο ανωτέρω άρθρο σας, εξαίρετε την πρώην σύζυγο μου, την πρωτοβουλία και την ενέργεια της να αναρτήσει στην προσωπική μου σελίδα στο «facebook» την επίμαχη δημοσίευση, χαιρετίζετε και επικροτείτε την ανάρτηση της και το περιεχόμενο της και ισχυρίζεστε, μεταξύ άλλων, ότι με την ανάρτηση της αυτή «μαστίγωσε την… υποκρισία των «δήθεν»… που εύκολα για να «ευχαριστήσουν» το σύστημα που «βολεύει» τα συμφέροντα τους, καθυβρίζουν αυτούς που κάνουν τις ρήξεις, διότι «ενοχλεί» τον καθωσπρεπισμό τους» και αναφέρεστε σ’ εμένα ως «δημόσιο πρόσωπο με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ξάνθη, χάρις στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, στον Μητροπολίτη μας και φυσικά στη σημερινή «παρέα» του Δήμου Ξάνθης».

Επιπλέον, μια ημέρα αργότερα, στις οκτώ (8) Δεκεμβρίου του ιδίου έτους, ημέρα Τρίτη, συντάξατε και αναρτήσατε στον ίδιο διαδικτυακό ιστότοπο http://maxitisthrakis.blogspot.com και στη στήλη «Καλλιτεχνικά» ένα άρθρο με τίτλο ««Παντελονάτη» η Όλγα Θεραπίδου! Το λέει η «καρδιά» της! (…)». Στα πλαίσια του εν λόγω άρθρου αναπαραγάγατε και πάλι, διαφορετικό αυτήν την φορά απόσπασμα της ανωτέρω ανάρτησης της πρώην συζύγου μου, αναφέροντας στο περιθώριο επί λέξει τα εξής: «Ειλικρινά, την παραδέχομαι την Όλγα Θεραπίδου! Το λέει η «καρδιά» της κι έχει «τσαμπουκά… Τέτοιον που δεν έχουν πολλοί «παντελονάτοι», αξιοποιώντας, σχετικό προσβλητικό απόσπασμα από την ανωτέρω ανάρτηση, που απευθύνονταν σ’ εμένα.

Περαιτέρω, την ίδια ως άνω ημέρα, ήτοι στις οκτώ (8) Δεκεμβρίου, και στην ίδια στήλη του διαδικτυακού σας ιστοτόπου, συντάξατε και αναρτήσατε ένα άρθρο νε τίτλο «Οι Κύπριοι Φιλίππου και Γεωργίου και δωρεά του…. DEB! Κι άλλο… ασθενοφόρο βρέθηκε! Οι γόβες ήταν Luis Vuitton», στο οποίο, εκ νέου με απαξιωτική, προσβλητική και εμπαικτική διάθεση εναντίον εμού, αναγράφοντας τα εξής: «*ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Καθότι και ξαφνικά όλες οι αξιοπρεπείς κυρίες της Ξάνθης, «λύσσαξαν» που δεν διαθέτουν γόβες… Luis Vuitton, είτε από τους νόμιμους, είτε από τους παράνομους δεσμούς τους!!!... * Διαμαρτύρομαι σφοδρότατα, καθότι ο άνθρωπος του Μέτιου, του Μητροπολίτη και του Τσέπελη χαλάει «πιάτσα»! Που θα βρω εγώ… χίλια ευρώ ή έστω 500 για να πάρω στην… χωρισμένη «καψούρα» μου… γόβες Louis Vuitton που λύσαξε από την Κυριακή το μεσημέρι; Έλεος… όπως θα ‘λεγε κι ο Σπανίδης…». Τέλος, απόσπασμα του ανωτέρω σχολίου, όπως παρατίθεται ανωτέρω, περιλαμβάνεται και στο πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ» της 8ης-12-2020, με παραπομπή των αναγνωστών στην σελίδα 6 αυτής.

Επειδή το περιεχόμενο της ανάρτησης της πρώην συζύγου μου στην προσωπική μου σελίδα στο «facebook» περιλαμβάνει προσβλητικούς, εμπαικτικούς, δυσφημιστικούς, συκοφαντικούς και μειωτικούς της προσωπικότητας μου ισχυρισμούς, θίγει την τιμή και την υπόληψη μου, ως ατόμου και επαγγελματία.

Επειδή με τα επίμαχα άρθρα, τις δημοσιεύσεις και τις αναρτήσεις σας χαιρετίζετε και επικροτείτε την ανωτέρω ανάρτηση και αναπαράγετε και διαδίδετε το περιεχόμενο της, επιδιώκοντας την περαιτέρω προσβολή και την δυσφήμηση μου.

Συγχρόνως, με τις λεπτομερώς αναφερόμενες στην παρούσα εξώδικη διαμαρτυρία- πρόσκληση και δήλωση μου δημοσιεύσεις και αναρτήσεις σας, πέραν της αναπαραγωγής και διάδοσης σε ευρύτατο αριθμό ατόμων του προσβλητικού περιεχομένου της ανωτέρω προσβλητικής ανάρτησης, μου αποδώσατε απαξιωτικές και μειωτικές της προσωπικότητας, του επαγγελματικού και προσωπικού κύρους, της τιμής και της υπόληψης μου, ιδιότητες και χαρακτηριστικά, καθώς, μεταξύ άλλων, με παρουσιάσατε ως έναν άνθρωπο «υποκριτή» και «δήθεν», ο οποίος φέρεται να επιδιώκει με κάθε μέσο και τρόπο την εξυπηρέτηση των προσωπικών του συμφερόντων, εκμεταλλευόμενος τις αρχές της τοπικής κοινωνίας της Ξάνθης και, φυσικά, με εμπαίξατε και με ειρωνευτήκατε πολλάκις, ξεπερνώντας κάθε όριο, αφήνοντας αιχμές για σύναψη από μέρους «παράνομου δεσμού» και αμφισβητήσατε το ήθος, τις αρχές και τις αξίες μου, θίγοντας την αξιοπρέπεια μου.

Για τους λόγους αυτούς

Διαμαρτύρομαι για την ανωτέρω παράνομη, άδικη και υπαίτια συμπεριφορά σας. Σας καλώ, όπως άμεσα ύστερα από την επίδοση σ’ εσάς της παρούσας, α) αποσύρετε τόσο από τον διαδικτυακό ιστότοπο http:// maxitisthrakis.blogspot.com, τον οποίο διαχειρίζεστε και ο οποίος αποτελεί την ηλεκτρονική έκδοση της καθημερινής εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ», όσο και από την έντυπη έκδοση της εν λόγω καθημερινής εφημερίδα, της οποίας είστε εκδότης, όλα τα επίμαχα άρθρα, τις δημοσιεύσεις και τις αναρτήσεις που με αφορούν, καθώς και το προσβλητικό περιεχόμενο της επίμαχης ανάρτησης της πρώην συζύγου μου, β) προκειμένου να άρετε την προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης μου, περιλάβετε και δημοσιεύσετε στο επόμενο τεύχος της έντυπης έκδοσης της ανωτέρω εφημερίδας και αναρτήσετε άμεσα και, σε κάθε περίπτωση εντός προθεσμίας είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από τη λήψη της παρούσα, στον ανωτέρω διαδικτυακό ιστότοπο που διαχειρίζεστε, το ακόλουθο κείμενο:

«Ανάκληση και απόσυρση άρθρων, δημοσιευμάτων και αναρτήσεων

Αποσύρω και ανακαλώ τα κάτωθι άρθρα που δημοσιεύθηκαν στη στήλη «Καλλιτεχνικά» του διαδικτυακού ιστοτόπου μου http:.// maxitisthrakis.blogspot.com, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2020, ήτοι 1) το άρθρο με τίτλο «Γόβα Στιλέτο! Όταν το «χιούμορ» μαστιγώνει την υποκρισία… μέσα από λίγες λέξεις χωρίς σελοφάν…!, 2) το άρθρο με τίτλο “Παντελονάτη” η Όλγα Θεραπίδου! Το λέει η “καρδιά” της (…)» και 3) το άρθρο με τίτλο «Οι Κύπριοι Φιλίπου και Γεωργίου και δωρεά του… DEB! Κι άλλο… ασθενοφόρο βρέθηκε! Οι γόβες ήταν Louis Vuitton», σε όσο μέρος αφορά τον κύριο Μιχάλη Πουσπουρίκα, καθώς και κάθε ανάρτηση, δημοσίευση, σχόλιο και αναφορά μου στον κύριο Μιχάλη Πουσπουρίκα, που δημοσιεύθηκε στον ανωτέρω ιστότοπο στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2020 και στο τεύχος της 8ης- 12-2020 της εφημερίδας μου. Στα εν λόγω άρθρα, αναπαρήχθησαν αποσπάσματα του ψευδούς, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, προσβλητικού και απαξιωτικού για τον κύριο Πουσπουρίκα περιεχομένου μίας ανάρτησης της πρώην συζύγου του, Όλγας Θεραπίδου, στην προσωπική του σελίδα στο «facebook» και, με αφορμή αυτό, προέβην σε προσβλητικές για την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψη του κυρίου Πουσπουρίκα αναφορές, δηλώσεις και σχόλια. Ωε εκ τούτου, τα ανακαλώ ρητά.» και γ) παραλείψετε και απέχετε στο μέλλον από παρόμοιες αναπαραγωγές, δημοσιεύσεις, αναρτήσεις,, άρθρα και σχόλια.

Άλλως

Σας Δηλώνω, ότι σε περίπτωση που δε συμμορφωθείτε προς τα ανωτέρω και δε λάβετε υπόψη την παρούσα εύλογη και δίκαιη Εξώδικη Διαμαρτυρία- Πρόσκληση και Δήλωση μου θα αναγκαστώ να επιδιώξω την ικανοποίηση των νομίμων αξιώσεων μου και την προστασία των δικαιωμάτων που μου αναγνωρίζει ο νόμος, δικαστικώς, με την άσκηση όλων των προβλεπόμενων ενδίκων βοηθημάτων για την προσωρινή και μόνιμη προστασία τους.

Με την ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου,

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα και εμπρόθεσμα την παρούσα προς αυτόν στον οποίο απευθύνεται, προς γνώση του και για να επέλθουν όλες οι έννομες συνέπειες, αντιγράφοντας το περιεχόμενο της στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει.

Ξάνθη, 09 Δεκεμβρίου 2020

Ο Καλών και Δηλών

Πουσπουρίκας Μιχαήλ

 

ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»


   1.
Είναι πράγματι απίστευτο!!! Να φτάνει ένας άνθρωπος τέτοιας πολιτικής και... πολιτιστικής  εμβέλειας να... «ενοχλείται» και να μας «επιπλήττει» μάλιστα,

επειδή είχαμε το θράσος  να εγκωμιάσουμε  το ήθος και την αξιοπρέπεια της  Όλγας Θεραπίδου, μητέρας των παιδιών του,  που είναι γνωστά και στους συναδέλφους της, αλλά και στην τοπική κοινωνία.

  2. Είπαμε ευθείς εξ’ αρχής και εξακολουθούμε να βλέπουμε με ΧΙΟΥΜΟΡ τις αναρτήσεις της κυρίας Όλγας Θεραπίδου. Αυτές σχολιάσαμε με την δική μας οπτική γωνία και όχι τις αναρτήσεις του κυρίου Πουσπουρίκα. Είχαν χιούμορ και καλή εικονογράφηση στην οποία εμείς δεν είδαμε σκίτσο του κυρίου Πουσπουρίκα, αλλά το σκίτσο μιας χαρούμενης ξανθιάς κυρίας... για τις γόβες που περίμενε. Προς τι η οργή του; Και τι ακριβώς δεν του άρεσε;

3. Σε καθημερινή βάση οι εφημερίδες στις ειδικές στήλες τους, σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο, γάμους, χωρισμούς ακόμη και ...διαζύγια που ενδεχομένως να έχουν και εσωτερικές έριδες και ιδίως όταν αυτά "βγαίνουν" στο fb στο οποίο ο κύριος Μιχάλης Πουσπουρίκας ασκείται με ιδιαίτερη προσήλωση...! Επιλογή του ιδίου ήταν να γίνει ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και όπως κριτικάρει τους άλλους στο fb θα πρέπει να δέχεται και ο ίδιος την κριτική και ιδίως όταν  βλέπει με χιούμορ τα πράγματα...

4. Για να είμαι ωστόσο ειλικρινής, δε  γνωρίζαμε ούτε το ότι πήρε διαζύγιο από την κυρία Όλγα Θεραπίδου, ούτε ότι υπήρχε τέτοια «εκδικητική» λογική για την μητέρα των δυο υπέροχων παιδιών του!!!

Φτάνοντας στο σημείο να την χαρακτηρίζει ακόμη και... συκοφάντισσα και υβρίστρια που «ξύπνησε» ένα πρωί και άρχισε να τον... συκοφαντεί!!! Κι οτι δημοσιεύσαμε...αποσπάσματα απο τις αναρτήσεις της, ενώ αυτό είναι ψευδές αφού τις δημοσιεύσαμε αυτούσιες όπως ήταν.

5. Και βέβαια θαυμάσαμε τον «τσαμπουκά» της κυρίας Όλγας  Θεραπίδου και βέβαια την χαρακτηρίζουμε παντελονάτη όχι μόνο γιατί δεν «κρύφτηκε» αλλά ΤΟΛΜΗΣΕ να τα βάλει με ένα πανίσχυρο σύστημα  Πουσπουρίκα που καλά κρατεί εδώ και χρόνια στη πόλης μας με Σγουρίδηδες και Σαλτούρους, με  Στυλιανίδηδες, με  Μέτιους και Ζαγναφέρηδες. Με ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και πάντα στα πράγματα...! (Σ.Σ.Αυτός έβγαινε σε φιλικό του κανάλι και έκανε μέχρι και προγνωστικά για τα εκλογικά αποτελέσματα...αυτός επεδίωκε πάντα τη δημοσιότητα)

6. Και για να το κλείνουμε. Οι αναρτήσεις της κυρίας Όλγας Θεραπίδου, μιας υπέροχης Μητέρας και γυναίκας, αποτελούν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της δικής της ψυχής της  και αυτή μόνο έχει το δικαίωμα να μας πει να τις ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ!!! Αν μας το ζητήσει, ΑΜΕΣΩΣ θα το πράξουμε!!!

7. Και φυσικά καταδικάζουμε απερίφραστα τις υβριστικές και συκοφαντικές αναφορές του ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ Μιχάλη Πουσπουρίκα για τη μητέρα των παιδιών του στο εξώδικο που μας έστειλε. Από τον οποίο περιμέναμε να παραιτηθεί τουλάχιστον από τη θέση του διευθυντή του Χατζιδάκειου. Όπως απαιτούμε και απο τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο εδώ και τώρα, να υλοποιήσει το ΟΡΑΜΑ του Αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη όταν ανάπλασε το συγκεκριμένο κτίριο που ποτέ φυσικά ΔΕΝ υπήρξε η Οικία που ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ο Μάνος Χατζιδάκις και απλά πέρασε κάποια λίγα χρόνια σε αυτό ο Αείμνηστος Μουσικοσυνθέτης....κάτι που όφειλε και δεσμεύτηκε να κάνει ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης αλλά ποτέ δεν το έπραξε!

Άλλωστε εγώ έφερα τον Μάνο στη Ξάνθη το 1977 ως τότε Πρόεδρος της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ κι όταν ο ίδιος μου το ζήτησε  μετά τις πρόβες που έκανε στο πιάνο της καθηγήτριας μουσικής του ΕΘνικού Ωδείου κ.Καραγιαννίδου (λίγα μέτρα πιο μακριά επί της οδού Βενιζέλου), πήγε και είδε απο έξω ...στο πρώην "φρουραρχείο"¨....! 

Πολλά χρόνια πριν "ανακαλύψει' δηλαδή την πολιτική και ο Αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης...

Π.Π.

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »