*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Νοεμβρίου

Τα νέα πιάτα έβγαλε το ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗ ...take away-Delivery, τηλ. 2541073374! Δέντρο με...κυπελάκια το IL Posto

27 Νοεμβρίου


*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

-Ο Ξανθιώτης DJ, Τόρης Παπαδήμας, ως γνωστόν, δημοσιεύει καθημερινά σπαζοκεφαλιές στο facebook, κάνοντας τους φίλους του να… «καίνε εγκέφαλο» όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος!

-Τα περισσότερα κουίζ του όμως έχουν απαντηθεί από φίλους του, αλλά το συγκεκριμένο που αναδημοσιεύω σήμερα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!!!

-Αποτέλεσμα;;; Αφού δεν μπόρεσε να λύσει κανείς γνωστός του τον γρίφο του, τι έκανε λέτε;;;

-Τον έστειλε στον τηλεπαρουσιαστή της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Καλό μεσημεράκι», Νίκο Μουτσινά και έγινε χαμός από τους συνεργάτες του που ούτε αυτοί μπόρεσαν να απαντήσουν σωστά!!!

-Αναμένουμε λοιπόν τις επόμενες μέρες να δούμε τον ίδιο τον Μουτσινά να δίνει απάντηση από την εκπομπή του!!!

-Ο Τόρης επίσης μου αποκάλυψε ότι η επόμενη κίνησή του θα είναι να στείλει τον γρίφο του στην Αγγελική Νικολούλη, αφού αυτή τα βρίσκει όλα, μου είπε!!!

……

*Συνεχίζει να ανανεώνει καθημερινά με νέα πιάτα το μενού του το Ψητοπωλείο «Δια χειρός Σωτήρη» στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη, όπου μπορείτε να τα απολαύσετε είτε με take away από το κατάστημα είτε με delivery στο χώρο σας!

-Ιδού και η «ανάρτηση» της Μαίρης Τσιακίρογλου στο facebook με περισσότερες λεπτομέρειες:

«Δια χειρός Σωτήρη. Πιάτα με αγάπη και φροντίδα για εσάς!Απο το 1949 αναλλοίωτες γεύσεις στον χρόνο...

Κοντά σας στο τηλέφωνο 2541073374

Και παράδοση από το κατάστημά μας!».

……

*Η Ξανθιώτισσα Δήμητρα Χαϊτίδου που κατοικεί στο… Παγκράτι της Αθήνας, ανακάλυψε χθες πως δεν είναι η μόνη Ξανθιώτισσα της περιοχής, αφού κάνοντας μια παραγγελία από ένα «τυροπιτάδικο» της γειτονιάς της είδε ότι αυτό ονομάζεται «Τυρόπιτες η Ξάνθη»!

-Κι έγραψε η ίδια στο facebook:

«Νόμιζα πως ήμουν η μοναδική ξανθιώτισσα στο Παγκράτι, αλλά έχουμε και γειτόνισσες».

……

*Για να της αποκαλύψει όμως ο εκ Θεσσαλονίκης Ξανθιώτης συγγραφέας ότι το ίδιο μαγαζί υπάρχει και στην Ομόνοια και το έχουν συγγενείς του, απαντώντας της ως εξής:

-«Έχει και στην Ομόνοια.

Είναι ξαδέλφια με τον πατέρα μου».

-Και φυσικά να πάρει πολλά likes και μπράβο από δεκάδες φίλους του στο facebook!

……

*Με κυπελάκια καφέ στόλισε δέντρο στο IL POSTO Espresso Bar, στη Χρυσούπολη ο γνωστός επιχειρηματίας των καταστημάτων «IL POSTO», Παναγιώτης Μπαϊραμισλής, βάζοντας τους πελάτες του στο κλίμα των Χριστουγέννων που έρχονται σύντομα.

-Βέβαια ο Παναγιώτης έχει έναν λόγω παραπάνω να είναι ευτυχισμένος αυτά τα Χριστούγεννα αφού από το νέο έτος περιμένει και τον… διάδοχο μαζί με την αγαπημένη του Αγγέλα!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »