*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Το μήνυμα της ομάδας Kathari Xanthi για την καθαριότητα στη Μηλιά, στηρίξτε το έργο του ΟΚΑΞ!

27 Νοεμβρίου

ΈΚΚΛΗΣΗ! ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ «ΘΗΛΙΑ» ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!


 


Συνυπογράφουμε την ανακοίνωση της ομάδας Kathari Xanthi στο fb για την περιοχή της «Θηλιάς» που δεν χρησιμοποιούν μόνο αυτοί που τρέχουν ή περπατάνε, αλλά και οι… ποδηλάτες!

Πράγματι η κατάσταση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ με τα σκουπίδια κάποιων… φυσιολατρών που περνάνε από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Ιδού και η ανάρτηση-έκκληση της ομάδας:

«Kathari Xanthi: Η κατάσταση με τα σκουπίδια στη Θηλιά, αλλά και σε πολλά άλλα μέρη που προτιμούνται πλέον για άθληση εν μέσω καραντίνας, αρχίζει και ξεφεύγει. Το Σάββατο 28/11 προτρέπουμε όποιον επιθυμεί, ατομικά και προαιρετικά, χωρίς να υπάρξει κάποιο οργανωμένο λόγω των συνθηκών, να καθαρίσει οποιοδήποτε μέρος προτιμήσει να αθληθεί. Μια σακούλα ο καθένας αρκεί. Ας σεβαστούμε επιτέλους τη φύση».

Και το σχόλιο συνδημότη μας, με το οποίο επίσης συμφωνούμε:

«Μεσοχωρίτης Άγγελος: Στο όνομα της υγείας απαγορεύουν οι άθλιοι και το αυτονόητο ελεύθερο δικαίωμα. Να μαζέψεις κόσμο και να καθαρισρις το βουνό».

-Aδέλφια όπου μπορείτε, βοηθήστε όλοι!

 

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΑΞ ΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ -ΔΩΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

Επίσης μέσα από τη στήλη, μεταφέρουμε και ζητούμε κι εμείς τη στήριξη του ΟΚΑΞ (40 Εκκλησιών 12-Ξάνθη) που βρίσκεται πάντα δίπλα στους άπορους συνανθρώπους μας και ειδικά χρονιάρες μέρες.

Ιδού αυτούσια και η ανακοίνωση από το fb:

«Ο χρήστης ΟΚΑΞ κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες.  Μας στηρίζετε  πολλά χρόνια. Γνωρίζετε το  έργο της ΟΚΑΞ και είστε συνοδοιπόροι  στις χαρές  μας,  στις αγωνίες και στις εκκλήσεις για εύρεση τροφίμων.. Οι μέρες των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ πλησιάζουν. Αν όλα πάνε καλά  έχουμε να ετοιμάσουμε σε 200 εγγεγραμμένες οικογένειες δέματα σίτισης. Φέτος είναι όλα διαφορετικά. Οι βοήθειες οπως και το Πάσχα λιγοστές..  Όποιος μπορεί όσο μπορεί να μας στηρίξει  και αυτα τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γιατί το έχουμε ανάγκη. Το λίγο λίγο  από όλους μας είναι πολύ για την ομάδα μας.

Χρειαζόμαστε:

ΑΛΕΥΡΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ, ΜΕΡΕΝΤΕΣ, ΞΙΔΙΑ , ΡΥΖΙ, ΟΣΠΡΙΑ ,ΛΑΔΙΑ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ( ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ, ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ, ΒΙΔΕΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑΤΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ , ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΥΓΡΑ ΠΙΑΤΩΝ ΣΑΠΟΥΝΙΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ..ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί για την ΞΑΝΘΗ  ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/20 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7/12/20 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 11-12 ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.. ΕΠΙ ΤΗΣ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 12

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ»

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »