*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Νοεμβρίου

Οι μαυραγορίτες, οι δοσίλογοι και οι τυχοδιώτες, πάντα σε...πανδημίες, κακουχίες και κατοχές "πλούτιζαν"...!

25 Νοεμβρίου

*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΕΟΔΥ στο δελτίο τύπου που μας έστειλε για τα rapid test το πρωί της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου, έδινε ωράριο 10.00 έως 14.00, ενώ στις 12 το πρωί σταμάτησε, λόγω… κρύου όπως μας είπαν στελέχη του!

Ας ενημέρωναν τους πολίτες ότι μόνο ένα 2ωρο θα βρίσκονταν εκεί. Προς τι ο εμπαιγμός; Και οι ουρές των ουρών; (σ.σ. Το πρωϊ της Τρίτης γίνονταν χαμός...)

……

*Γι’ αυτό άλλωστε και ο μικρός αριθμός των πολιτών που πρόλαβαν να κάνουν rapid test την Δευτέρα το πρωϊ (μόλις 160),  αφού σε ένα 2ωρο δεν μπορούσαν να κάνουν και περισσότεροι!

Ιδού και τι ανέφερε το σχετικό δελτίο  τύπου:

«Ξάνθη - απέναντι από το Γήπεδο του ΑΟΞ, πλησίον της Γέφυρας του Κοσύνθου

Πραγματοποιήθηκαν 150 rapid test και προέκυψαν 44 θετικά (29,3%). Αφορούν σε είκοσι έξι άνδρες και τέσσερις δεκαοκτώ γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 45 έτη».

Αυτά ως απάντηση για τον μικρό αριθμό των πολιτών που έτρεξαν να επωφεληθούν των δωρεάν rapid test των οποίων η αξιοπιστία πάντως δεν είναι τόσο μεγάλη.

……

*Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά που βγάζω στον αέρα τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου, επικεφαλής και της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη, υπάρχουν κάποιοι… «γνήσιοι» (;) γαλάζιοι αγωνιστές που βγαίνουν στην εκπομπή μου, έντονα οργισμένοι για όσα λέει…

-Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είναι. Τι θέλετε να πει; Μπράβο ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Και εν πάση περιπτώσει, είδατε εσείς εκεί που θεωρώ ότι ο George κάπου τα «μπερδεύει» τα πράγματα να του «χαρίζομαι»;

Αν θεωρείτε κάτι τέτοιο… κακώς με βλέπετε και κακώς με ακούτε!

……

*Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάνε οι «αγωνιστές» της ετικέτας και κατά… περίσταση Νεοδημοκράτες!

Ότι και επί 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, οι καθεστωτικές αντιλήψεις των στελεχών του (σ.σ. Τουλάχιστον εδώ στη Ξάνθη…), επάνω μας ξεσπούσαν!

Εμάς μήνυαν, εμάς κυνηγούσαν, εμάς ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ από παντού! Ούτε τον… Αντώνη Πασχάλη, ούτε τα «παπαγαλάκια» του ΠΑΣΟΚ, του Φώτη Καραλίδη και του Άρη Γιαννακίδη!

Στο γραφείο του οποίου έτρεχε με… ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ο «αδελφούλης» του Μέτιου και του Θεοδωρικάκου Δήμαρχος Τσέπελης!

……

*Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τέσσερα υποκαταστήματα τραπεζών έκλεισαν από την περασμένη Παρασκευή στη Θράκη. Τα τρία αφορούν την Τράπεζα Πειραιώς, το ένα την Εθνική Τράπεζα και τα δυο από τα τέσσερα υποκαταστήματα αφορούν τη Ξάνθη!

……

*Όχι μόνο έβαλαν λουκέτο αλλά δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από πουθενά εκτός… από την δυναμική αντίδραση ενός αγροτικού συλλόγου στα Δίκαια Έβρου και κάποια μικρή αντίδραση του Δήμαρχου  Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη.

Από κει μετά… το απόλυτο… τίποτα!

……

*Αναλυτικότερα, έκλεισαν τα παρακάτω υποκαταστήματα τραπεζών.

Εθνική Τράπεζα:

-Οδ. Σαράντα Εκκλησιών Ξάνθης

Τράπεζα Πειραιώς:

-Αβδήρων

-Δικαίων

-Ξυλαγανής

……

*Επιπλέον για τη Ξάνθη, κλείνει και η Τραπεζική Θυρίδα στο Άβατο Ξάνθης που εξυπηρετούσε έστω δυο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη), δεκάδες πολίτες!

……

*Τι σημαίνουν τα δυο λουκέτα των τραπεζικών υποκαταστημάτων στη Ξάνθη;

Μα ότι το ΑΙΣΧΟΣ του ουρών θα… διπλασιαστεί στη πόλη της Ξάνθης και παράλληλα η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ των πολιτών!!!

Κι όλα αυτά για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ οι Τράπεζες και να κάνουν ότι θέλουν οι συνταξιούχοι Τραπεζικοί που τις διοικούν!

Αλήθεια, η Κυβέρνηση κι ο Πρωθυπουργός έχουν αντιληφθεί τι ΖΗΜΙΑ τους κάνουν οι πρακτικές των ΤΡΑΠΕΖΩΝ που κυριολεκτικά ΡΗΜΑΖΟΥΝ την Περιφέρεια; Και ειδικά την ΑΚΡΙΤΙΚΗ Περιφέρεια;

……

*Κι ένα τελευταίο.

Αν κανείς δει την ιστορία της πατρίδας μας, ένα πράγμα θα διαπιστώσει. Οι μαυραγορίτες, οι τυχάρπαστοι, οι τυχοδιώκτες και οι δοσίλογοι, πάντα δρούσαν σε εποχές πανδημίας, ακραίων φαινομένων, κατοχών, στιγμών που ΥΠΕΦΕΡΕ η πατρίδα!

Τότε βρίσκανε την ευκαιρία, είτε να κάνουν τις παρανομίες και τις απάτες τους, είτε να κάνουν τις κομπίνες τους, είτε να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και να πλουτίσουν.

Αυτό δηλαδή που ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και αυτήν την ώρα στον τόπο μας! Σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Και κυρίως στην Αυτοδιοίκηση όπως και στα φάρμακα και τα εμβόλια!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »