*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Νοεμβρίου

Το Δροσερό και το εικόνισμα στον Θεοδωρικάκο που πρέπει να κάνει η "παρέα' Τσέπελη! Σπύρο μπορείς και σήμερα. να δηλώσεις εθελοντής...

25 Νοεμβρίου

-Aρχηγέ Τσέπελη, θέλουμε γιατρό στο Δροσερό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…!

-Μάκη... χόρευε... χόρευε...!

………………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Κύριε Φανουράκη, κύριε Ζερενίδη… Τις τυχών «ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ» των «δημοτικών αστυνομικών» σας, ποιος θα  τις ελέγχει; Η αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης; ΕΜΕΙΣ σίγουρα πάντως! Κι είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ… δημοσιογραφική «τροφή»!!!

Άλλωστε στο Δήμο Τσέπελη ΡΟΠΗ στην παρανομία έχουν και αρκετοί υπάλληλοι…! Να κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες… αλλά και με… φωτεινούς φάρους από πάνω! Και ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ αυτοκίνητα μάλιστα… παρκαρισμένα στα σπίτια τους!!!

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Έλα Θεοδωρικάκε να τους... χαρείς!

………………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Με δεδομένη λοιπόν την απουσία κάθε υποψίας, για την υγειονομική μου κατάσταση (εργαστηριακά επιβεβαιωμένο), επικοινώνησα με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Έλενα Ροφαέλα, καθώς επίσης και με τον Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ.Γεώργιο Γεωργίου και τους μετέφερα την πρόθεση και την ετοιμότητά μου να συνδράμω εθελοντικά στο έργο τους (ως γιατρός) ώστε να προσφέρω κι εγώ αν και όπου κριθεί σκόπιμο και απαραίτητο.

(Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης στις 19/3/2020 σε δελτίο τύπου στα ΜΜΕ)

-Ποτέ δεν είναι αργά γιατρέ μου... Μπορείς να συνδράμεις σήμερα κιόλας... συνδράμοντας θετικά στο έργο των γιατρών του Νοσοκομείου Ξάνθης. Όπως ήδη έπραξαν 4 γιατροί βουλευτές της Ν.Δ. και 17 συνολικά απο όλα τα κόμματα..!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Ένα εικόνισμα στον Θεοδωρικάκο να κάνεις κι εσύ γιατρέ Ιπποκράτη Καμαρίδη, αφού χάρις στις «ρυθμίσεις» του, την πήρες πάλι τη «δουλειά» στο Δροσερό από την Οικονομική Επιτροπή, μετά την απόρριψη του συγκεκριμένου θέματος από το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης!!!

-Ποιος κέρδισε; Μα ΕΣΥ φυσικά! Μόνο εσύ.

-Και ποιος ΧΑΝΕΙ φυσικά. Μα οι Δροσερίτες και το Δροσερό που ΔΕΝ θα έχουν γιατρό σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ όπως ζήτησε και η Αρριάνα Παπαϊωάννου θαρραλέα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης.

……

*Θα πηγαίνεις δηλαδή  γιατρέ εκτός από τη ΔΕΥΑΞ 1-2 φορές την εβδομάδα και στο ιατρείο του Δροσερού να δεις τους «πελάτες» σου (σ.σ. Όπως είπε και ο Τζίμης 30 ευρώ την επίσκεψη σε πλήρωνε...),  θα κρατάς και το ψηφοθηρικό «μετερίζι» σου με αυτόν τον τρόπο συν τις 5.000 ευρώ το χρόνο (εκτός αν αυξήθηκε…), έχεις και την αντιμισθία των 1.710 ευρώ, σύνολο τουλάχιστον 20.520 ευρώ το χρόνο!!! Συν τις άλλες παροχές... και οι απευθείας αναθέσεις... απευθείας αναθέσεις, έστω και με το λευκό του Μούρκα!

……

*Ποιος στη χάρη σου λοιπόν Ιπποκράτη! Ζεις χάρις στον Τσέπελη τις καλύτερες και ΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΕΣ… ΣΤΙΓΜΕΣ της ζωής σου!

-Αλλά ειλικρινά, ΔΕΝ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!  Γιατί ευτυχώς, αυτά είναι τα «γονίδιά» μου…!

……

*Απεναντίας γιατρέ, χαίρομαι γιατί επιτέλους βρήκες αυτό που «έψαχνες» με τόση αγωνία το 2014 ιδρύοντας τη… ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ σου!

-Υποτίθεται κατέβηκες υποψήφιος δήμαρχος για να για απαλλάξεις το Δήμο από τον Τσέπελη, τον Ξυνίδη, τον Πούλιο της ΣΕΚΑΠ, τον Μούρκα και βεβαίως τον… Δημήτρη Μπένη!

Κι έγινες ο… Ιπποκράτης Καμαρίδης του συστήματος Τσέπελη! Τύφλα να ‘χει ο Φανουράκης!

Τον οποίο ξαναπαίρνοντας την δουλειά του Δροσερού με απευθείας ανάθεση, όπως και επί Δημαρχόπουλου άλλωστε, την εποχή που τον στήριζες...

Έχω την εντύπωση ότι τον ξεπέρασες! Υποκλίνομαι…

Κι άσε τον Τζίμη και τους λοιπούς Δροσερίτες χωρίς γιατρό και ειδικά παιδίατρο για το ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Τους αρκείς εσύ και με το παραπάνω! Ας πρόσεχαν άλλωστε όπως πολύ σωστά λες... και ας μη σε ψήφιζαν!

…….

*Άλλωστε γιατρέ μου δεν είσαι ο πρώτος που ταυτίστηκε με το «σύστημα» Τσέπελη για να πας μπροστά…!

Κι ο Χασάν Ογλού Φερτούν ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πούλιου-Ξυνίδη, τα ίδια δεν έλεγε εκείνη την εποχή;

Καταγγέλλοντας τον Τσέπελη για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ηλεκτροδοτήσεις στο Δροσερό;

Και τώρα…;

.........

*Πήγε ως «αποσταλμένος» του στον Πρόεδρο της Μηχανικής Πρόδρομο Εμφιετζόγλου για να… «αγοράσει» το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ στο Δροσερό και να κάνει το… τζαμί του ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης ο Μετέ; Λέω…

(σ.σ. Μ΄ αρέσει που προεκλογικά όταν αποκάλυψα τις επισκέψεις του Τσέπελη στον Ψευτομουφτή Ξάνθης, είχες το θράσος να με... διαψεύδεις κιόλας!).

 ...

*Ξέρω οτι θα τον "ενοχλήσει" πολύ τον γιατρό-βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρο Τσιλιγγίρη το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Μ", περισσότερο όμως θα έπρεπε να τον έχει "ενοχλήσει" -εδώ και καιρό...- ο....εαυτός του! Διότι τα ΓΡΑΠΤΑ μένουν και το κακό για τον ίδιο είναι οτι εξακολοουθεί να κάνει τη μια (γραπτή) γκάφα πίσω απο την άλλη! Να του θυμίσω που..."πανηγύριζε" για τη ..."σωτηρία" του ΑΟΞ πριν βγει καν η απόφαση και που τελικά αντί σε "σωτηρία", κατέληξε σε...υποβιβασμό της ομάδας; 

......

*Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Και το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Μ" μπορεί τελικά να τον....αναγκάσει έστω και εκ των υστέρων, να ΔΗΛΩΣΕΙ σήμερα εθελοντής γιατρός-βουλευτής στο ΕΣΥ μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του! Το οτι θα το κάνει μετά το ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ μας, δεν έχει καμία σημασία...! Κάλιο αργά, παρά ποτέ...

Άλλωστε τόσο η Ροφαέλα, όσο και ο Γεωρίου με τον Φιλίππου τον "περιμένουν" πως και πως..ΕΘΕΛΟΝΤΗ στο...ΕΣΥ! (Λέω...)

...

*Υπενθυμίζω πάντως οτι οι γιατροί-βουλευτές της Ν.Δ. που ήδη δήλωσαν εθελοντές στο ΕΣΥ και τους ευχαρίστησε κι ο Κικίλιας, είναι οι παρακάτω:

ΝΔ

    Χρήστος Κέλλας, Αναισθησιολόγος

    Κώστας Μπλούχος, Γενικός χειρουργός

    Βασίλης Γιόγιακας, Καρδιολόγος

    Νεοκλής Κρητικός, Θωρακοχειρουργός

-Οπότε Σπύρο Τσιλιγγίρη μπορείς κι εσύ, έστω και μετά απο το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Μ"....Να τους μιμηθείς! Κάλιο αργά, παρά ποτέ...

Συνάντηση Δ. Χαρίτου με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΟΑΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ανέστη Κώστογλου. 

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα που ανακύπτουν για τον Οργανισμό, αφού μέσα στις κρίσιμες συνθήκες της πανδημίας η κυβέρνηση επέλεξε να νομοθετήσει τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών σε ποσοστό 3%, γεγονός που σημαίνει ότι θα περικοπούν από τον ΟΑΕΔ πόροι ύψους 1,2 δις, τη στιγμή που κατά τη φετινή χρονιά είναι ήδη ελλειμματικός κατά 200 δις. 

Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι πράγματι με το νομοσχέδιο για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών δεν ενισχύονται ούτε οι εργαζόμενοι αλλά ούτε οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αφού οι πρώτοι θα έχουν όφελος από 1 έως 14 € τον μήνα και οι δεύτεροι από 4,1 έως 21 € τον μήνα ανά εργαζόμενο, ποσά που ούτε τους διασώζουν ούτε ανοίγουν δρόμο για νέες προσλήψεις. Ενώ το πιο κρίσιμο είναι ότι με τη συγκεκριμένη ρύθμιση στερείται ο ΟΑΕΔ σημαντικούς πόρους, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι δε θα μπορεί να καλύψει βασικές ανάγκες, όπως η υλοποίηση προγραμμάτων και τα επιδόματα ανεργίας. Και μάλιστα σε μια περίοδο που η ανεργία καλπάζει και που επιδοτούνται μόλις οι 140.000 από τους 1.100.000 ανέργους της χώρας μας. Ενώ είναι ορατός ο κίνδυνος βασικές λειτουργίες και δράσεις του οργανισμού να οδηγηθούν από την κυβέρνηση στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Πάνος Καμμένος: Αιχμές για τη νοσηλεία του Αρχιεπισκόπου...ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!

 

Αιχμηρή ανάρτηση από τον Πάνο Καμμένο, σχετικά με τη θεραπεία για τον κορονοϊό. “Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών”, γράφει ο πρώην υπουργός στο twitter και προσθέτει: “ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ”.

Χρήστης του twitter, απευθυνόμενος στον Πάνο Καμένο, σχολίασε πως “προφανώς αναφέρεστε στον Αρχιεπίσκοπο και θα ήθελα να σας θυμίσω ότι ο Αρχιεπίσκοπος είναι σαν τον Αρχηγό Κράτους! Οπότε και να ήρθε ειδική θεραπεία καλώς έκανε και ήρθε!”, με τον κ. Καμμένο να απαντά: “Οι Ηγέτες σε τέτοιες στιγμές δίνουν το παράδειγμα”.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »