*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Νοεμβρίου

Και σε..."ταξί" (του) μετέτρεψε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου ο Δήμαρχος Τσέπελης! Ανάπλαση 10 παιδικών χαρών Δήμου Τοπείρου

24 Νοεμβρίου

«Αδελφούληδες» ταξιτζήδες, τι πρέπει να κάνω για να μετατρέψω το υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης που οδηγώ ως Δήμαρχος σε... "ταξί"; Για να «μεταφέρω» όποιους και... όποιες θέλω;

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1

«Η χαλαρότητα που επιδείχθηκε ακόμη και στα γενέθλια του Προέδρου του ΔΣΑ, απεικονίζει ότι το έργο των γιατρών και των νοσηλευτών δεν αγγίζει ακόμη μεγάλο κομμάτι του κόσμου. Γιαυτό βρίσκουν ελεύθερο πεδίο οι καθε λογής γραφικοί Βελόπουλοι Χαικάληδες, Μαυραγάνηδες, που λένε ΟΧΙ στα εμβόλια με τσιπάκια και οι χυδαίοι που σπεκουλάρουν με άδειους τάφους και μια κυβέρνηση δολοφόνο. Βαστάτε αδέλφια!».

(Aπό την ανάρτηση του δικηγόρου Στέργιου Γιαλάογλου στο fb)

-Βαστάτε Έλληνες...

…………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Ποιος είναι λοιπόν ο σχεδιασμός; Διοικητικοί υπάλληλοι του Δήμου θα ελέγχουν τις πλατείες και θα κόβουν πρόστιμα; Τα φαιδρά φαινόμενα, αστυνομικοί να κυνηγούν παιδιά με skate και ποδήλατα που νομιμότατα και με μάσκες αθλούνται, θα επαναληφθούν με διοικητικούς υπαλλήλους σε ρόλο δημοτικής αστυνομίας;  Τόση αριστεία στα επιτελεία;».

(Από την ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ»  για την «Δημοτική αστυνομία» του Θεοδωρικάκου)

-Την... «νομιμότητα» των «δημοτικών αστυνομικών» όταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ οδηγώντας αυτοκίνητα του Δήμου Ξάνθης ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ή παρκάροντάς τα στο σπίτι, ποιος θα την ελέγξει;

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ  ΤΑΠΕΙΝΑ

*Απίστευτο! Και... «ταξί» το έκανε το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο ο Δήμαρχος Τσέπελης! Στα «πράσα» τον έπιασε χθες αναγνώστη μας!

......

*Και επί της ουσίας. Έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω και σήμερα. Οι καλύτεροι δημοσιογράφοι (σ.σ. Σύνθετη η λέξη... γράφω για τα δημόσια σημαίνει), είναι οι ενεργοί πολίτες! Και ιδίως αυτοί που ΤΟΛΜΑΝΕ και δεν χαρίζουν το μέλλον του τόπου μας σε κανέναν Τσέπελη ή Φανουράκη.

Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε και τι εννοώ!!

......

*Χθες Δευτέρα 23 Νοεμβρίου λοιπόν στις 2 παρά το μεσημέρι όπως μου είπε ο αναγνώστης –και κοινός μας φίλος με τον κύριο Τσέπελη- και συγκεκριμένα στην οδό Αναξάρχου, πίσω από το ΚΤΕΛ Ξάνθης, όπως έρχεσαι από την οδό Καπνεργατών στρίβεις δεξιά, αναγνώστης μας βλέπει ξαφνικά μπροστά του το... ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ τζιπ του Δήμου Ξάνθης σταματημένο με... αναμμένη την μηχανή, και οδηγό τον Δήμαρχο Τσέπελη κάτι να περιμένει και ξαφνικά, ανοίγει η πόρτα και να μπαίνει μέσα  καστανο-μελαχρινή ύπαρξη η οποία ενδεχομένως να ήταν κάποια συνεργάτης του, ή εργαζόμενη στις επιχειρήσεις του  ή γνωστή του και να φεύγει φουλαριστός!

......

*Το θέμα φυσικά δεν είναι ΠΟΙΟ ήταν το πρόσωπο που μπήκε στο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης που έχει κάνει... ΙΧ ο Δήμαρχος, αλλά αν είναι δυνατόν ο Τσέπελης εκτός από την σύζυγό του με την οποία τον έχω δει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο τζίπ του Δήμου Ξάνθης ή άλλα μέλη της οικογένειάς του, έχει δικαίωμα να το μετατρέψει  και… «ταξί»  !

......

*Όταν λοιπόν ένας Δήμαρχος ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ παραβαίνει το Νόμο 4674/2020 - ΦΕΚ 53/Α/11-3-2020 (Κωδικοποιημένος) άρθρο 23 για τη ρύθμιση υπηρεσιακών οχημάτων και μάλιστα και με τη νέα ρύθμιση Θεοδωριάκου στις 15/10/2020, οφείλει να λογοδοτήσει στους Εισαγγελείς ή όχι; Για την κατ’ εξακολούθηση ΠΑΡΑΝΟΜΗ πρακτική και ενέργειά του;

.......

*Και το παραπάνω ερώτημά μου φυσικά αναφέρεται στην Εισαγγελία Ξάνθης, αφού σε παρόμοια περίπτωση, επ’ αυτοφόρων συνελήφθη ο πρώην Δήμαρχος Ιάσμου όταν πήγε το παιδί του σε φροντιστήριο στη Κομοτηνή και τιμωρήθηκε από τα δικαστήρια.

......

*Γι’ αυτές τις ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ παρανομίες του νυν Δημάρχου που ΧΡΕΩΝΕΙ στους δημότες και τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ μετακινήσεις του, ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εδώ και 15 μήνες είναι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του στη ΧΡΥΣΑ όταν τελειώνει τις δουλειές του, έχει ασκηθεί κάποια δίωξη; Έχει διατάξει κάποια προκαταρκτική έρευνα η Εισαγγελία ή και για μας, γιατί ενδεχομένως μπορεί να τον... συκοφαντούμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο;

 

Ξεκινά η ανάπλαση δέκα παιδικών χαρών στον Δήμο Τοπείρου


Υπογράφηκε την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και του αναδόχου του έργου για την αναβάθμιση δέκα παιδικών χαρών στον Δήμο Τοπείρου. Η παρούσα σύμβαση με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ περίπου χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι εργασίες ανάπλασης ξεκινούν άμεσα και θα υλοποιηθούν στις παιδικές χαρές που βρίσκονται στους οικισμούς Αβάτου (μία στην είσοδο και μια στην πλατεία του οικισμού), Γαλάνης, Δασοχωρίου, Ερασμίου, Μαγγάνων, Μέλισσας, Ολβίου και Τοξοτών (μία στο κάτω και μία στο άνω τμήμα του οικισμού), ώστε οι χώροι να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους την άνοιξη.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Οι παιδικές χαρές αποτελούν καθημερινά πόλο έλξης για τους κατοίκους και τα μικρά παιδιά. Οι νέες παιδικές χαρές θα αναβαθμίσουν τις περιοχές παρέμβασης, ενώ τα παιδιά θα διαθέτουν ασφαλείς χώρους για παιχνίδι και ψυχαγωγία. Παράλληλα, σχεδιάζουμε την ανάπλαση επιπλέον παιδικών χαρών και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »