*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Νοεμβρίου

Η νέα γελοιότητα Θεοδωρικάκου με τις «δημοτικές αστυνομίες» χωρίς… αστυνόμους! Ποιός θα (μας) "φυλάει" απο τους..."φύλακες"

24 Νοεμβρίου

*Ειλικρινά είναι να γελάει κανείς με τις φαεινές ειδήσεις του γνωστού Θεοδωρικάκου που δυστυχώς εκτός του αστείου και γελοίου πλέον, εκθέτουν δυστυχώς και τον Πρωθυπουργό.

……

*Και εξηγούμαι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν ήταν αυτός που ως Υπουργός Μεταρρύθμισης τότε, κατήργησε τη Δημοτική αστυνομία και καλά έκανε, γιατί μόνο ευτράπελα δημιουργούσε και παράλληλα επιβάρυνε με εκατομμύρια ευρώ τους Δήμους!!!

Ο γνωστός Θεοδωρικάκος λοιπόν τι έκανε; Με ρύθμιση την… επαναφέρει προκειμένου να «βοηθήσει» εν καιρώ πανδημίας τις Αστυνομικές αρχές, αλλά χωρίς… (εκπαιδευμένους) δημοτικούς αστυνομικούς! Που παλιά δηλαδή λόγω της εκπαίδευσής τους, γνώριζαν και πέντε πράγματα.

……

*Θα παίρνουν δηλαδή οι Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι υπαλλήλους από τις διοικητικές και Τεχνικές υπηρεσίες σαν τον ηλεκτρολόγο που πάει στα… Κομνηνά (!) και θα τους κάνουν… δημοτικούς αστυνομικούς;;;! Κυκλοφορώντας τα αυτοκίνητα του Δήμου ως… ιδιωτικά, παρκάροντάς τα έξω από τα σπίτια τους ή στα… Κομνηνά για τα «αγαπητιλίκια» τους!;


Ή να κυκλοφορούν τα… «παράνομα» ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ του Τσέπελη χωρίς πινακίδες;

(σ.σ. Αλήθεια, η Εισαγγελία Ξάνθης, η διεύθυνση  Συγκοινωνιών Ξάνθης  και η Τροχαία, «βρήκαν» που έχουν «κρύψει» τα… ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ οι αρμόδιοι του Δήμου Ξάνθης;).

……

*Κύριε Φανουράκη, κύριε Ζερενίδη… Τις τυχών «ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ» των «δημοτικών αστυνομικών» σας, ποιος θα  τις ελέγχει; Η αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης; ΕΜΕΙΣ σίγουρα πάντως! Κι είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ… δημοσιογραφική «τροφή»!!!

……

*Άλλωστε στο Δήμο Τσέπελη ΡΟΠΗ στην παρανομία έχουν και αρκετοί υπάλληλοι…! Να κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες… αλλά και με …φωτεινούς φάρους από πάνω!

Και ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ αυτοκίνητα μάλιστα… παρκαρισμένα στα σπίτια τους!!!

……

*Από τη μια γελοιότητα δηλαδή στην άλλη!!! Αλήθεια, ο νυν Υπουργός  Εσωτερικών κάποια στιγμή θα μας μιλήσει ολίγον και για ολίγη τουλάχιστον… διαφάνεια;

-Γιατί η συγκεκριμένη λέξη κοντεύει να γίνει «άγνωστη» για τους περισσότερους αυτοδιοικητικούς!

Κύριε Θεοδωρικάκο, μήπως με τις ρυθμίσεις σου –στο ξαναρωτώ- δημιουργείς, έστω και αθέλητα, νέα ΛΑΜΟΓΙΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση; Τύπου Παπαγεωργόπουλου; Ήταν που ήταν επί χρόνια μαζί με τις Πολεοδομίες, ο πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ τομέας του Ελληνικού κράτους (και παρακράτους…).

……

*Κι όσο για τη «Δημοτική αστυνομία» που δημιουργεί ο νυν Υπουργός Εσωτερικών με τέτοιες ευτράπελες αποφάσεις, απλώς αποδεικνύει ότι είναι Υπουργός για να εξυπηρετεί προσωπικά ρουσφέτια των δημάρχων τύπου Τσέπελη και των αντιδημάρχων τύπου Φανουράκη!

Κι όποιος έχει αντίθετη άποψη, ευχαρίστως να την συζητήσουμε και ΔΗΜΟΣΙΑ μάλιστα!!!

Διότι ο σημερινός Υπουργός Εσωτερικών μάλλον δεν μπορεί να «ξεφύγει» από τα κατάλοιπα που του έχουν μείνει από την εποχή Σημίτη και όχι μόνο… ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »