*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

Οι δυο πρώτες προσχωρήσει Πομάκων στην Ελληνική Λύση, η απουσία του Δ Μπένη απο το καφέ της Ντόρας και οι ειδήσεις με άλλο στυλ

30 Σεπτεμβρίου
Ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αντώνης Μυλωνάκης με τους μουσουλμάνους υποστηρικτές του κόμματος, Τζεμαλι Τραμπά και τον καλλιτέχνη Μέμο.
…………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ειλικρινά απορώ, γιατί ενώ από τους πρώτους που περίμενα να δω το μεσημέρι της Κυριακής στον καφέ με την Ντόρα στο Fratelli, ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης όχι μόνο γιατί είναι μέλος της Ν.Δ. (παραμένει φαντάζομαι γιατί επί Αντώνη Σαμαρά ήθελε να κατέβει και υποψήφιος βουιλευτης…) αλλά και λόγω της  γυναίκας του που είναι στο διπλωματικό σώμα, μάλλον όμως θα ήταν απασχολημένος…
-Είτε πίνοντας καφέ στο γωνιακό της Βενιζέλου όπου τον βλέπω καθημερινά, είτε στο fb κάνοντας like φαντάζομαι πλέον και στον....Φανουράκη!
Κρίμα, γιατί στο καφέ της Ντόρας  πλην του φίλου του κυρίου  Τσέπελη, ήταν και ο δικός του κύριος Σουά…Μόνο ο Σιαμπάν Μπαντάκ του DEB απουσίαζε!
……
*Βέβαια αν ο Δημήτρης Μπένης δεν είναι πλέον μέλος της ΝΔ. τότε περιττή  είναι και η απορία μου… Και απλά μου κάνει εντύπωση πως και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση για τον ΕΝΑΝ χρόνο Δήμαρχος Τσέπελης!
Να τον συγχαρεί και να μας ενημερώσει και για το έργο του… όλους αυτούς τους 12 μήνες! Μα είναι δυνατόν;
……
*Όπως δεν είδα τη Κυριακή το πρωί μαζί με τους υπόλοιπους κομματικούς και τον Πρόεδρο της Τοπικής της Ν.Δ. Αλέξη Νταμπουρατζή με τον κουμπάρο του Αντώνη Πασχάλη…
Αν και ο τελευταίος γενικά αποφεύγει πλέον τις δημόσιες εμφανίσεις στη Ξάνθη, μετά τις έμμισθες θέσεις που πήρε και  παρά τα ερωτήματα, δεν μας λέει και τι αντιμισθίες εισπράττει…Μήπως φοβάται μην του την πούνε "γαλάζιοι" σύντροφοι γιατί τελικά απο το κόμμα είναι ο μόνος που ενώ δεν πρόσφερε ΤΙΠΟΤΑ, πήρε τα περισσότερα;
……
*Δεν ξέρω αν το ΚΙΝΑΛ Ξάνθης έχει αποκτήσει ακόμη γραφεία ώστε να ξέρουν που μπορούν να τους «βρουν» οι πολίτες…
Ο Σωκράτης πάντως το «παλεύει» το επικοινωνιακό με φουλ ανακοινώσεις που προς το παρόν στρέφονται μόνο κατά τις Νέας Δημοκρατίας…
Προφανώς γιατί αυτή είναι η εξουσία, δηλαδή η  Κυβέρνηση. Άλλωστε ο Τσίπρας έχει ήδη αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό του… οπότε προς τι ο Σωκράτης να του δημιουργήσει ένα επί πλέον;
……
*«Εξαφανισμένο» τον βλέπω τον τελευταίο καιρό τον φίλο και συνεργάτη Ιπποκράτη Γαλάτη. Καλά που υπάρχει και το fb και μαθαίνουμε νέα  του…
(σ.σ. Εκτός αν ανέλαβε γραφείο τύπου του Μπάμπη Δημαρχόπουλου, οπότε δικαιολογείται η απουσία του…).

Έλληνας έκλεψε μοτοσικλέτα στην Ξάνθη
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, την 14/15-10-2018 αφαίρεσε από την πόλη της Ξάνθης μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκε στην οικία του δράστη, η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Το ΚΙΝΑΛ Ξάνθης κατά της ΝΔ για την “αναθεώρηση” της Συμφωνίας των Πρεσπών-Ανακοίνωση Σωκράτη Ξυνίδη
Σε ανακοίνωσή του ο τομέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης (Σωκράτης Ξυνίδης) σχολιάζοντας την "αναθεώρηση"  της Συμφωνίαςτων Πρεσπών, αναφέρει τα παρακάτω:
«Η Παράταξή μας ουδέποτε διολίσθησε σε πλειοδοσία πατριωτισμού και εκμετάλλευση των εθνικών θεμάτων. Όμως δεν μπορούμε να αδιαφορούμε σε τραγικά λάθη που κοστίζουν τόσο σε εντυπώσεις όσο και σε ουσία.
Μετά τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Η.Π.Α., το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, δημοσιοποίησε το επίσημο κοινό ανακοινωθέν. Σε αυτό χαρακτηρίζεται η συμφωνία των Πρεσπών ως «ιστορική». Μετά από λίγο ο επιθετικός προσδιορισμός «ιστορική» εξαφανίστηκε από το κοινό ανακοινωθέν, τόσο από την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών όσο και από τις ανακοινώσεις του State Department και της αμερικανικής πρεσβείας.
Καθόλου συνηθισμένη διπλωματικά κίνηση, που σίγουρα δημιούργησε διπλωματικές… αναταράξεις. Στο μεταξύ ο κ. Δένδιας πρέπει να επιλέξει: Είτε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών πιστεύει ότι η συμφωνία των Πρεσπών υπήρξε «ιστορική» και άρα ως αντιπολίτευση έκαναν αισχρό λαϊκισμό σε εθνικό θέμα είτε το κοινό ανακοινωθέν γράφτηκε από αμερικανικά χέρια μόνο».

Το Νοσοκομείο Ξάνθης εκδίδει άμεσα Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας για τους προμηθευτές του
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ξάνθης ανακοινώνει πως από 25 Σεπτεμβρίου 2020 το πληροφοριακό σύστημα του Νοσοκομείου διασυνδέθηκε με τις διαδικτυακές υπηρεσίες του Κέντρου Διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και είναι σε θέση να εκδίδει άμεσα Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας για τους προμηθευτές του.
Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας γίνεται στην κατεύθυνση της εξάλειψης μιας γραφειοκρατικής διαδικασίας, απαλλάσσοντας πολίτες και επιχειρήσεις από την προσκόμιση με αυτοπρόσωπη παρουσία φορολογικής ενημερότητας.
Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου
Ροφαέλα Ελένη

ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ: Ο διασυρμός της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη με την «ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών» δεν έχει προηγούμενο.
Δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά, μετά τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή για την υποκρισία της ΝΔ, η διπλωματία της χώρας να εκλιπαρεί τις ΗΠΑ για να βγάλει ορθή επανάληψη στο κοινό ανακοινωθέν και να απαλείψει τη λέξη «ιστορική», που επιβεβαίωσε την κοροϊδία και τα προεκλογικά ψέματα του κ. Μητσοτάκη.
Η ορθή επανάληψη του ανακοινωθέντος Ελλάδας – ΗΠΑ χειροτερεύει την προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη, να κρυφτεί από τα ακροδεξιά στοιχεία του κόμματός του.  Επιβεβαιώνει την τραγελαφική προσπάθειά του να συνεχίσει την ιστορική εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών που κληρονόμησε από τον πατέρα του και διασύρει τη χώρα διεθνώς προκειμένου να αντιμετωπίσει τα εσωκομματικά προβλήματα της ΝΔ. Συνεχίζει να διχάζει τον ελληνικό λαό με τα πολιτικά δεκανίκια του κοινοβουλίου.
Τα υπόλοιπα με τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή, όταν και αν βγάλει άκρη με τον κ. Σαμαρά και τους πρώην μακεδονομάχους βουλευτές του και τολμήσει να φέρει προς κύρωση τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία.
Οι 158 συγγνώμες δε θα είναι αρκετές. Ίσως εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε και τις συγγνώμες του ΚΙΝΑΛ, που θυμήθηκαν να κρίνουν την κυβέρνηση για την ορθή επανάληψη και την απαλοιφή του όρου «ιστορική».
Το ΚΙΝΑΛ, δηλαδή, τώρα συμφωνεί με την ιστορική συμφωνία των Πρεσπών; Αν κρίνουμε βέβαια από τη χθεσινή ανακοίνωση της τοπικής «οργάνωσης» Ξάνθης, μάλλον! Ρωτήστε και την κ. Γεννηματά όμως καλού κακού.
Από το Γραφείο Τύπου

Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης με 2 διακινητές και 11 λαθρομετανάστες
Συνελήφθησαν την Δευτέρα (28-9-2020) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Ελαιοχωρίου Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, το παραπάνω όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια εισήλθε σε αγροτική οδό, όπου εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε λιμνάζοντα ύδατα.
Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες στο όχημα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας για νοσηλεία.
Σημειώνεται ότι ο οδηγός - διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Συνελήφθησαν σε Καβάλα και Δράμα 3 άτομα με 1.276,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν την Δευτέρα (28-9-2020), στους νομούς Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, τρία (3) άτομα (δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών κατά περίπτωση.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Δευτέρα το πρωί, σε χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας συνέλαβαν τους δύο (2) αλλοδαπούς, διότι τους εντόπισαν να κατέχουν στo χώρο διαμονής τους δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 660 γραμμαρίων, ενώ όπως προέκυψε παρέμεναν παράνομα στη χώρα.
Στη δεύτερη περίπτωση, την Δευτέρα το μεσημέρι, σε οικισμό της Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνέλαβαν τον ημεδαπό, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν έντεκα (11) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 616,6 γραμμαρίων, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.
Συνολικά κατασχέθηκαν 1.276,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 ζυγαριά και το αυτοσχέδιο τσιγάρο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας και το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »