*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Αυγούστου

Δεν...μονομαχεί ο Θανάσης με τον...εαυτό του! Ζεσταίνεται..! Στέλιος Μωραϊτης VS Χαρδαλιά!

06 Αυγούστου
Αυτός είναι ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν που είπε την πρώτη προσευχή  στο «τζαμί»  της Αγιάς Σοφιάς! Και ξαφνικά, πέθανε  την Κυριακή 2 Αυγούστου, μέσα στην... Αγία Σοφία, από καρδιακή προσβολή.


ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Πάλι με μένα τα’χει, πάλι εγώ φταίω, με καλεί και σε μονομαχία, face to face, δεν θα πάω, με τέτοια ζέστη που να βάζω όλα αυτά τα κιλίμια
(Ο Θανάσης Ξυνίδης στο fb)
-Την... «μάσκα» την...ξέχασες!
...
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Οι μισοι απ οσους ειδα σημερα δεν φορουσαν τη μασκα σωστα ή τη φορουσαν απλα για να μη πληρωσουν το προστιμο.
Marianthi Mastrokonstanti στο fb)
-Κι ο σώζων δηλαδή εαυτόν σωθείτω! Επειδή η...μαλ... δεν φοράει «μάσκα»;
...
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τι μου είπαν; Ότι Αυγουστιάτικα ο Θανάσης Ξυνίδης θέλει να ασχοληθεί μόνο με τις….κότες  του (;) και δεν έχει χρόνο να ντυθεί… καουμπόης με τέτοια ζέστη και να ...μονομαχήσει; 
-Να «μονομαχήσει»....με ποιους; Με τον...εαυτό του; Με το ..«παρελθόν» του; Με τις «εμμονές» του να θέλει να βρίσκεται πάντα πίσω από τις...κουίντες αλλά να «κουμαντάρει» αυτός;
.....
-Μα ποιος του ζήτησε κάτι τέτοιο…Ούτως ή άλλως….άλλοι υπογράφουν, καθότι αυτός μόνο…γράφει!
…..
Άλλωστε το …εξαιρετικό «γούστο» και η «κουλτούρα» του Θανάση–αν κανείς θυμηθεί τις παλιές αφίσες και προσωπικές μεταμφιέσεις του, αλά…Αλεξανδράτου- μας παραπέμπει σε άλλα πράγματα. Οπότε τζάμπα για μια ακόμη φορά, «εξαντλείται» να μας πείσει για το αντίθετο…
.......
Όπως και τζάμπα βγάζει και πάλι το «άχτι» του για μένα –εκτός αν του «πληρώνουν» ....παράβολο-  αφού όπως του έχω ξαναπεί!
Η καλύτερη εκδίκηση είναι να μην μοιάζεις τον εχθρό σου!
....
*«Πέταξε τα όλα, κράτησε μόνο τούτα τα λίγα, και να θυμάσαι ακόμη ότι καθένας ζει μόνο το παρόν -τούτο το ακαριαίο· τα άλλα ή τα έχει ζήσει πια ή είναι στη σφαίρα του άδηλου.
Μικρή λοιπόν η ζωή του καθενός, μικρή και η γωνίτσα της γης όπου την ζει· μικρή ακόμη και η διαρκέστερη υστεροφημία: στηρίζεται κι αυτή σε ανθρωπάκια που διαδέχονται το ένα το άλλο και που αύριο κιόλας θα πεθάνουν και δεν γνωρίζουν ούτε τον εαυτό τους, πολύ περισσότερο εκείνον που έχει πεθάνει από καιρό….»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ: Γιατί δεν κλείνετε
κύριε Χαρδαλιά και κύριε Τσιόδρα και την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη όπως κάνατε με τη Ξάνθη;


Ξέσπασε για μια ακόμη φορά για το δίδυμο Τσιόδρα-Χαρδαλιά ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης «ενθυμούμενος» της Καραντίνες της Ξάνθης.
«Η ΞΑΝΘΗ εφόσον 5 μήνες πλήρωσε πολύ ακριβά το πρόβλημα που υπήρχε στο Νόμο μας με τοπική καραντίνα με οικονομική συντριβή της τοπικής οικονομίας με τεράστιο διασυρμό. Τώρα με χωρίς η ελάχιστα κρούσματα πρέπει να πληρώνει τα προβλήματα και των άλλων περιοχών.
Γιατί δεν κάνουν το αυτονόητο που κάναν στην ΞΑΝΘΗ? Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να τους βάλουν τοπικη καραντίνα η όπου αλλού έχει αναζωπύρωση και
τιμωρούν και μας για άλλη μια φορά? Γιατι η ΞΑΝΘΗ πρέπει να φάει και άλλη "χαριστικη"βολή στην οικονομία?
Ήρεμα Ρωτάω ?»
-Ρωτάς Πρόεδρε....Απάντηση όμως δεν βλέπω να παίρνεις!
.......
Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως ο μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά την Κυριακή 2 Αυγούστου, μέσα στην Αγία Σοφία, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή. Πρόκειται για τον Μουεζίνη που πανηγύρισε ιδιαίτερα όταν η Αγιά Σοφιά έγινε Τζαμί!!!
Σε ανακοίνωσή τους το Γραφείο του Κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης και του Μουφτή της Κωνσταντινούπολης ανέφεραν:« Ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν απεβίωσε λόγω καρδιακής προσβολής κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας καθοδήγησης στο τζαμί της Αγίας Σοφίας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους συγγενείς του».
..................
Ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ σε
θέματα Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας ορίστηκε
ο Γιώργος Γραμμένος


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας ορίστηκε ο δικηγόρος κ. Γιώργος Γραμμένος.
Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, δημοτικός σύμβουλος καθώς και τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, ο κ. Γραμμένος διαθέτει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία τόσο από τη θητεία του σε διοικητικές θέσεις ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ (ΟΤΑ) και την ιδιότητά του ως αιρετού της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και από την επαγγελματική του ενασχόληση.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »