*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Αυγούστου

"Πάει" και φοβερός Ρεμπέτης ο Αγάθωνας! Χρόνια πολλά στους Σωτήρηδες...

06 Αυγούστου
Νεκρός βρέθηκε ο ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης!
Νεκρός βρέθηκε ο ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη Eurovision.
Ο Αγάθωνας «έφυγε» στα 65 του χρόνια και η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ρεμπέτης και συνθέτης δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Η δισκογραφία του αφορά αποκλειστικά στο ρεμπέτικο. Εχει ερμηνεύσει πολλά δημοφιλή ρεμπέτικα αλλά και παλιά, άγνωστα τραγούδια που έχει ανασύρει από το πλούσιο αρχειακό υλικό που κατέχει.
Το 2013 αποδέχθηκε την πρόσκληση του συγκροτήματος Κόζα Μόστρα να συμμετάσχει μαζί τους στη Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, με το τραγούδι «Alcohol Is Free», με το οποίο προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, όπου κατέλαβαν την 6η θέση.
....

Τι θα γίνει τελικά με τα γλέντια και τους...ζουρνάδες που συνεχίζουν στη διαπασών στην περιοχή του Δροσερού; Και πάλι στις 1 τα  μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, η Ξάνθη αναγκάστηκε να ξενυχτήσει...γιατί κάποιοι εκείνοι την ώρα και πάλι ήθελαν να γλεντήσουν!!! Θα μπει κάποια τάξη επιτέλους; Ή θα πρέπει να μετακομίσουμε σε άλλη...πόλη;
(σ.σ. Κι όμως αγανακτισμένη αναγνώστρια της στήλης μου είπε και αυτό.)
.......
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΜΙΟΥ: ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΑΣΜΕΙΑ 2020

Με ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός σύλλογος Ερασμίου αναφέρει ότι ματαιώνονται λόγω του Κορωνοϊού τα ΕΡΑΣΜΕΙΑ 2020 που γίνονταν κάθε χρόνο αυτόν τον μήνα.
Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση:
Η Πολιτιστική Στέγη Ερασμιου "Γεώργιος Βιζυηνός" σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματέιας Πολιτικής Προστασίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι στά μέλη του συλλόγου., στους συνδημοτες και στους επισκέπτες αποφάσισε την ματαίωση των εκδηλώσεων " ΕΡΑΣΜΕΙΑ 2020" γιατί δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση τους.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας να γιορτάσουμε τα "ΕΡΑΣΜΕΙΑ 2021''
ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ.
....

Στην Χαλκιδική βρίσκεται και πάλι αυτές τις μέρες ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης αφού κατασκευάζει εκεί ξενοδοχειακή μονάδα...και ιδού σε μια απολαυστική φωτογραφική με τον φίλο του Αντώνη Καραγιάννη.
«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει λένε, προσπαθούν να με πείσουν! Ψάρια είδα, για γοργόνες επιφυλάσσομαι...», σχολίασε ο ίδιος στο fb
Γοργόνες και ...(πολιτικοί) μάγκες!
....

Μεταμόρφωση του Σωτήρος σήμερα και τα χρόνια μου πολλά στον πρώην Πρόεδρο της ΟΒΕΕ Ξάνθης Σωτήρη Τσιακίρογλου, στον πρώην βουλευτή Ξάνθης Σωτήρη Στολίδη και τους εορτάζοντες γενικός. Υπενθυμίζω ότι σήμερα Μεταμόρφωσης του Σωτήρος  γιορτάζει το Πόρτο Λάγος  στην Ξάνθη ΜΑΣ
....
Στις 13 Μαρτίου 2013 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, είχε έρθει ο Αείμνηστος ΑΓΑΘΩΝΑΣ στα πλαίσια του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2013 με διοργανωτή τον Φανουράκη! Μια συναυλία που ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή αφού εκνευρισμένος από την πολύωρη καθυστέρηση έναρξης της συναυλίας (Koza Mostra και Αγάθωνα), αποχώρησε από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης ο τότε  δήμαρχος της πόλης, Μιχάλης Στυλιανίδης! Ήταν να ξεκινήσει στις 13.30 και τελικά ξεκίνησε....στις 1515!!!
Έτσι για την ιστορία...! Και για τα περιβόητα  καρναβάλια του Φανουράκη! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »