*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Αυγούστου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Τσέπελης-Φανουράκης θέλουν να ...«κουκουλώσουν» το «σκάνδαλο» που αποκάλυψε ο Αμβροσιάδης;!!!

06 Αυγούστου

Ξέσπασμα της Φένιας Τσαγκάλα παρόντος του Προέδρου της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  για την ...«βόμβα» που αποκάλυψε ο Καρυπίδης αλλά...δεν έσκασε ποτέ!


Στις 16 Ιουλίου 2020 ο «Μαχητής» με πρωτοσέλιδο τίτλο, «Βόμβα» κοπής...Αμβροσιάδη! Πες ΟΝΟΜΑΤΑ εδώ και τώρα, άλλως είσαι κοινός συκοφάντης», με αφορμή την «υποτιθέμενη» «βόμβα» του κολλητού του διαμορφωτή κοινής γνώμης Σταύρου Καρυπίδη στις 5 Ιουλίου 2020, περιμένοντας αυτή να ....»σκάσει» όπως όλη η τοπική κοινωνία, ζητούσε εδώ και τώρα ΟΝΟΜΑΤΑ!!
Τι έγραφε λοιπόν το δημοσίευμα του Σταύρου Καρυπίδη με πληροφοριοδότη φυσικά τον Πάνο Αμβροσιάδη που προηγουμένως θεσμικά όπως λέει το στενό του περιβάλλον «ενημέρωσε» τους Δήμαρχο Τσέπελη και Φανουράκη για οτ συγκεκριμένη θέμα!
Διαβάστε επί λέξει το δημοσίευμά του στενού συνεργάτη του Σταύρου Καρυπίδη, στενό συνεργάτη του Τσέπελη και πρωταθλητή απευθείαν αναθέσεων, αλλά και του....Λύρατζη μέχρι πριν ένα χρόνο!!!:
Κάτι μεγάλο «θα σκάσει» τις επόμενες μέρες στην Ξάνθη!
Το οποίο και θα αλλάξει τον τρόπο που οι περισσότεροι βλέπουν την πολιτική ζωή του τόπου μας… Οι διαδικασίες ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες και τα τελικά πορίσματα είναι στα χέρια των αρμοδίων…
Θα δούμε τώρα τον κόσμο τον αγγελικά πλασμένο που κάποιοι προσπαθούσαν χρόνια να μας πουλήσουν…
Xanthinews 05/07/2020»

Η «ΒΟΜΒΑ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΡΑΓΕΙ ΠΟΤΕ! 


Με λίγα λόγια ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, θεωρώντας εμφανώς  ότι ανακάλυψε ...«λαβράκι, αναφέρθηκε σε «τελικό πόρισμα» που έγινε στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και αφού συνεννοήθηκε πρώτα με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ.Τσέπελη και φυσικά ενημέρωσε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη  Φανουράκη, έσπευσε να «απειλήσει» και να «τρομοκρατήσει» τους εσωκομματικούς αντιπάλους τους!!!
Στις 16 Ιουλίου και αφού περιμέναμε να «σκάσει» η «βόμβα» που τελικά εδώ και ένα μήνα...δεν εξεράγει ποτέ, με πρωτοσέλιδο άρθρο ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» σχολίασε τα παρακάτω:
«Ο άνθρωπος που διοργάνωσε την «μαϊμού» επέτειο γάμου του Τσέπελη στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και αγόρασε από τον φούρνο του Δημάρχου βασιλόπιτα με απευθείας ανάθεση ύψους 55.80 ευρώ», τον καλούσε να πει ΟΝΟΜΑΤΑ εδώ και  τώρα! Ο συγκεκριμένος όμως άνθρωπος, ενώ στην αρχή εμφανίστηκε «αρχάγγελος»  της κάθαρσης, ξαφνικά εκεί που θα...αποκάλυπτε το «σκάνδαλο» και την...»βόμβα», ΣΙΩΠΗΣΕ ένοχα, προφανώς γιατί...τέτοιες είναι οι «νεότερες» εντολές που πήρε από τα «αφεντικά» του....
ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
Ο «Μαχητής» από τη δική του πλευρά όμως προχώρησε στην δική του έρευνα, από την οποία προέκυψαν τα παρακάτω:
1.Πράγματι υπάρχει μια περίεργη «ατασθαλία» -όπως χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης της τάξεως των 68.000 ευρώ περίπου, μόνο στην όλη υπόθεση που κρατάει πολλά....έτη είναι αναμεμιγμένα ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! Κάποια από τα οποία στήριξαν μάλιστα στις δημοτικές εκλογές του Μαίου 2019 τον Τσέπελη!
2.Εκεί λοιπόν που το λαλίστατο «δίδυμο» στις 5 Ιουλίου 2020 μιλούσε για...βόμβα σκανδάλου, ξαφνικά ΣΙΩΠΗΣΕ ο δε Πάνος Αμβροσιάδης κάθε φορά που τον βλέπουμε στο δρόμο και  τον ρωτάμε τι συμβαίνει, δεν βγάζει...άχνα!!!
3.Και στο ρεζουμέ της όλης ιστορίας: Το πρωϊ της Τρίτης 5 Αυγούστου, εντελώς τυχαία πηγαίνοντας στο «Μαχητή» επί της οδού Στογιαννίδη, έπεσα επάνω στον Πάνο Αμβροσιάδη και στην «κολλητή» του και αντιπρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Φένια Τσαγκάλα που μου κατήγγειλε επί λέξει τα εξής:
«Είδες που σου έλεγα ότι ο Αμβροσιάδης είναι έντιμο και καθαρό άτομο; Πάνε τώρα να κουκουλώσουν την ατασθαλία που αποκάλυψε!»
Υπονοώντας φυσικά ότι η περίφημη «ατασθαλία» για την οποία ευθύς εξ’ αρχής ενημέρωσε τους Τσέπελη και Φανουράκη ο Πάνος Αμβροσιάδης...»ΦΡΑΝΑΡΕ» και ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ!!!!
Οπότε σήμερα επανερχόμαστε στο θέμα και λέμε ευθέως στους Τσέπελη. Φανουράκη, Φένια Τσαγκάλα και Πάνο Αμβροσιάδη.
-ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ! ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...
Και απλά περιμένουμε...να δούμε αν πράγματι θα «κουκουλωθεί» το ΣΚΑΝΔΑΛΟ όπως φοβάται και ευθέως μας κατήγγειλε η αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Φένια Τσαγκάλα! Ή ο Τσέπελης με τον Φανουράκη και την...ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ που τους διακρίνει, θα βγουν και θα πουν ονόματα...Και υπαλλήλων αλλά και των αυτοδιοικητικών που εμπλέκονται...! Εδώ και τώρα! Περιμένουμε...με αγωνία!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »