*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουλίου

Η "ακρόαση" του Σπανίδη στον Ηλία Ασκαρίδη, το ερώτημα τηλεθεάτριας για τον Μακάριο και το hotel....Τυρόγαλα!

09 Ιουλίου
*Μαθαίνω από πρώτο χέρι –ότι ο «επενδυτής» με τις γούρνες, το τυροκομείο και την… «ξενοδοχειακή» μονάδα (5 αστέρων;!) στα 34 στρέμματα του Ευμοίρου, εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες στη Ξάνθη, αλλά αυτοί που τον «είδαν» πλην του ενταύθα εκπροσώπου του και του Δήμαρχου Τσέπελη, ήταν μόνο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης που ενδιαφέρεται σφόδρα για τα κατασκευαστικά… και ουδείς άλλος.
Οι άλλοι… Λύρατζης, Δημαρχόπουλος, Μελισσόπουλος, Γ. Χατζηθεοδώρου κλπ που υπερψήφισαν... ούτε καν ενημερώθηκαν…!; 
-Δεν τους χρειάζονται πια! Εξετέλεσαν την «αποστολή» τους…
……
*Συγχαρητήρια και πάλι στον Πρόεδρο Μιχάλη Σπανίδη και τον Αφεντούλη Τσακιρίδη για την νέα οικονομική επιχορήγηση που πήρε ο Ποδηλατικός σύλλογος «Πήγασος» από τον Δήμο Ξάνθης για τις… ποδηλατοβόλτες τους! Οφείλω να ομολογήσω ότι Τσέπελης - Φανουράκης, υλοποιούν .."τάχιστα" τις υποσχέσεις τους απέναντι στον Παπαχρόνη…
Με λεφτά των… Δημοτών φυσικά!
……
*Φυσικά η «αγωνία» όλων των δημοτών πλέον, είναι το «πότε» ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης θα κάνει δεκτό το ...αίτημα του Σπανίδη και θα «αποδεχτεί» την… «έκκλησή» του, να τον «προσκαλέσει» στο γραφείο του, προκειμένου να τον ενημερώσει για το… Μητροπολιτικό Δημοτικό Θεατρικό Εργαστήρι!!!
(σ.σ. Τι άλλο θα δούμε....Τον Σπανίδη να "παρακαλάει" τον Ηλία Ασκαρίδη να τον δεχτεί σε...ακρόαση!)
……
*Λεφτά υπάρχουν γιατί τους άφησε πολλά ο Δημαρχόπουλος, οπότε γιατί να μην τα… ξοδέψουν;
……
*Ερώτημα κρίσεως. Μόνος του θα πάει να «ενημερώσει» τον Ηλία Ασκαρίδη για το… Μητροπολιτικό Θεατρικό εργαστήρι, ή θα πάρει μαζί του και τον Τσακιρίδη με τον Παπαχρόνη;
…….
*Τα… «μαξιλάρια» μόνο μη ξεχάσουν, γιατί η «ενημέρωση» του Σπανίδη στον Πρόεδρο, μπορεί να κρατήσει… ώρες…!
Και θα πρέπει να κάθονται αναπαυτικά στις καρέκλες τους!
……
*Τι «περίεργη» είναι τελικά η ζωή… Κάθεσαι στο μπαλκόνι σου με τον Δημήτρη Πετρόπουλο και «αγναντεύετε» στον ορίζοντα, ψάχνοντας τα νέα σας όνειρα…
Κι έρχεται ξαφνικά ένα… βαν και πέφτει επάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό σου, επειδή λύθηκε το χειρόφρενο… κι ακόμη κάνεις την προσευχή σου που δεν βρέθηκες στο δρόμο του…! Πόσο «περίεργη» αλλά και πόσο «ανατρεπτική» είναι η ζωή.
……
*Ερώτημα τηλεθεάτριας από την Καβάλα: «Ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης εκτός από το να πηγαίνει από το ένα κανάλι στο άλλο και να δίνει συνεντεύξεις, θα κάνει κάτι και για την… Καβάλα; Και θα υλοποιήσει κάποια από αυτά που έλεγε προεκλογικά;»
-Σας τα έλεγε προεκλογικά και ο νυν Υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος κυρία μου για τον εν λόγω πολιτικό…
Οπότε να «προσέχατε»!
……
*Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο Μακάριος Λαζαρίδης ζει με το «όνειρο» ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον αξιοποιήσει ως Υφυπουργό με τον ανασχηματισμό… οι δικές μου πληροφορίες όμως άλλα λένε!
Ότι ο Πρωθυπουργός δεν «αρέσκεται» ιδιαίτερα να περιφέρονται κάποιοι βουλευτές σαν μαϊντανοί στα κανάλια, να μιλάν εξ’ ονόματός του και τον… «γλύφουν» πατόκορφα!
Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στον Μακάριο…
.....
*Δεν με αφορά τι λέει στο fb ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης, όπως και δεν με αφορούν και τα σχόλια του Λύρατζη και του οποιοδήποτε άλλου...Μπορούν να συνεχίσουν την εσωτερική τους "αλληλογραφία".....
.....
*Κάποιος με "μάτιασε" με το Smarta-κι κι έπεσαν ...επάνω μου, ενώ ήμουν παρκαρισμένος; Τι να κάνουμε....αυτά έχει η ζωή.  Η καινούργια μέρα, είναι η....επόμενη μέρα! 
......
*Μετά τα ..."πανηγύρια" που θέλει να κάνει ο Τσέπελης, πανηγύρια θέλει κι ο Νίκος  Ευφραιμίδης στο Δαφνώνα! 
Μετά παραπονιόμαστε γιατί έχουμε πολιτικούς για τα "πανηγύρια!
....
*Για να δούμε, σήμερα ο Χαρδαλιάς θα άρει τα "περιοριστικά" μέτρα για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης; Ειδικά μετά το χθεσινό μόνο ένα κρούσμα...είμαι πολύ αισιόδοξοι! 
 


 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »