*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουλίου

Σε ποιούς Δήμους είναι τα κρούσματα "λαλίστατε" κύριε Σαπουνά; Ν' Ανοίξουν τα σύνορα θέλει ο Ντελή...

09 Ιουλίου
Εμείς όταν βρισκόμαστε στα Πομακοχώρια του... ορεινού Όγκου κύριε Φανουράκη, δεν τις... πετάμε τις μάσκες! Απλά τις... κατεβάζουμε! (σ.σ. Η υπηρέφανεια να φωτογραφίζεσαι με τον Ντελή Χουσείν...)
…………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
 «Πετυχημένος Δήμαρχος Ξάνθης θα είναι αυτός που θα καταφέρει στην Σταυρούπολη Ξάνθης να ζουν 5000 κάτοικοι !!!
Συνεχίζεται... Ξάνθη ΜΟΥ».
(Ο Αναστάσιος Τσορλίδης στο facebook)
-Στους 5.000 κατοίκους η Σταυρούπολη, να την ενώσουμε και με το Παρανέστι, δικό της Δήμο θα θέλει με τέτοια κοσμοπλημμύρα.
…………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Όταν οι άνθρωποι του Πρωθυπουργού στη Θράκη και στην Ξάνθη ειδικότερα, νοιάζονται για το πώς θα βολέψουν τους ημετέρους και τα συγγενικά τους πρόσωπα, και όχι για να εξοπλίσουν το Νοσοκομείο Ξάνθης με μοριακό αναλυτή PCR για τον Κορονοϊό, τότε για ποια σοβαρότητα μιλάτε κάποιοι σε αυτό το κόμμα;;;
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη Φωνή)
-Αναζητούνται κύριε Μέτιο και κυριε Αντώνη Πασχάλη οι άνθρωποι του... Πρωθυπουργού στη Ξάνθη.

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Μπορεί ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης να συμμετείχε στην φωτογραφία «σώου» της παρέας Φανουράκη για τα υποτιθέμενα «γενέθλια» του Πάνου Παπαδόπουλου, χθες στην «Ανοιχτή γραμμή»  όμως τηλεθεάτριά του με εμμονές για την Αείμνηστη θεία του από τη Διομήδεια,  όταν τόλμησε να «διεισδύσει» στην προσωπική ζωή του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη χωρίς να τον γνωρίζει καν (!;), της έκλεισε εν ψυχρώ το τηλέφωνο δυο φορές επικρίνντάς την έντονα και αναγκάζοντάς την να βγει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη, αναγνωρίζοντας το λάθος της!
......
*«Με τον Γιάννη Ζερενίδη υπήρξαμε φίλοι (;), μας διακατέχει όμως μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής... Είναι όμως άριστος και ως άνθρωπος αλλά και ως οικογενειάρχης...», τόνισε χαρακτηριστικά κάνοντας μάλιστα και χιούμορ και για τον Φανουράκη:
«Και βέβαια αν ξαναπαντρευτεί και με θέλει για κουμπάρο... θα δούμε!»
......
*Για να απαντήσει στη συνέχεια σε φανατική τηλεθεάτριά του από την Δράμα που τον χαρακτήρισε «έμπειρο δημοσιογράφο»... «δημοσιογράφος σημαίνει, γράφω για τα δημόσια... εγώ είμαι «ταξιδευτής»! Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα!
......
*Βέβαια όλα αυτά για ορισμένους είναι «ψιλά» γράμματα, αλλά τι να κάνουμε; Είπαμε... Πρόκειται για διαφορετική φιλοσοφία!
......
*Μάλιστα αφιέρωσε χθες από την εκπομπή του στον Γιάννη Ζερενίδη που μαζί με τον Τσέπελη και τον Φανουράκης θα ...«κατασκεύαζαν»… υπαίθριο κολυμβητήριο μέσα σε 6 μήνες, αλλά δεν μπορούν να αποκαταστήσουν εδώ και μια την ΒΛΑΒΗ στο ψηλό μας το ρολόι... Ούτε αυτό το απλό πράγμα δηλαδή...
-Και δυο χαρακτηριστικά τραγούδια.
«Σταμάτησε του, ρολογιού τους δείκτες…», της Ρένα Κουμιώτη και το τραγούδι, «Ένα ρολόι» σταματημένο!!!
.......
*Ε δεν θα κάνω και διάλογο και πόσο μάλλον δεν θα απολογηθώ για  κάθε είδους ερπετό γράφει μια μαλ... στο fb και τα κόμπλεξ του είναι τέτοια που η «τιμωρία» του να... ΕΡΠΕΙ σε όλη του τη ζωή μας αρκεί! Κι όποιος δεν κατάλαβε... δικό του θέμα!
.......
*Απλά μαθηματικά σκώληκα! 8.000 ευρώ για ένα κανάλι, μια ημερήσια εφημερίδα κι ένα μπλοκ (το πρώτο σε αναγνωσιμότητα τουλάχιστον σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ...) –όταν μόνο ένα κανάλι Καβαλιώτικο ή Εβρίτικο πήρε πάνω από 10-12.000 ευρώ απο το "Βοήθεια" στο σπίτι...!
Ποιο πάτος... των πάτων... γίνεται;
.......
*Sorry αλλά ο κύριος Σπύρος Σαπουνάς που μοιράζει δεξιά κι αριστερά συνεντεύξεις και είναι  εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ στη Ξάνθη, είναι... λοιμωξιολόγος; Η απλός... γιατρός; Ή γιατρός εκπρόσωπος τύπου του κυρίου Τσέπελη...;
.......
*Και φυσικά κι ένα ερώτημα στον κύριο Σαπουνά από πολλούς πολίτες.
Γιατί κύριε Σαπουνά  όταν ο ΕΟΔΥ Μιλάει για Κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, δεν μας λέει και σε ποιο...Δήμο είναι αυτά;; Περιμένω μια ξεκάθαρη απάντηση...
(σ.σ. Αν πάντως διαβάσει κανείς την  τελευταία ανακοίνωση του  Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης που κρούει και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου και τις "δηλώσεις" του κύριου Σπύρου Σαπουνά, θα διαπιστώσει τρομερές....αντιφάσεις! 
.....
*Περιμένουμε λοιπόν απο τον λαλίστατο Σπύρο Σαπουνά να μας λέει απο δω και πέρα σε ποιόν ΔΗΜΟ της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης εντοπίζονται τα κρούσματα! σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ!  Κάτι παραπάνω θα ξέρει απο όλους εμάς....

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ... «ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΩΝ» ΝΤΕΛΗ ΡΙΒΑΝ ΥΠΕΡ 
ΤΟΥ Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Κι εγώ που αγωνιούσα κι έλεγα ο Ντελή Ριτβάν τι άποψη έχει για τη διάνοιξη των Συνοριακών οδών, μου ήρθε χθες η παρακάτω ανακοίνωση:
Απολαύστε την, αν και έχω την εντύπωση ότι τις ανακοινώσεις του Δημάρχου... «Τουρκοχωρίων» τις γράφει ο φίλος μου και δικηγόρος Αδνάν Πετσενίκ, γραμματέας του Δήμου. Ή κάνω λάθος;
«ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με το από 6.7.2020 ψήφισμα των συναδέλφων δημάρχων της Περιφέρειας μας, το οποίο εκδόθηκε ύστερα από τηλεδιάσκεψη, όπου δυστυχώς δεν μπόρεσα να λάβω μέρος, επιθυμώ να εκφράσω τις εξής παρατηρήσεις.
Το ολοκληρωτικό κλείσιμο των συνοριακών σταθμών με Τουρκία και Βουλγαρία, εκτιμώ ότι δεν κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.
Θεωρώ, ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη τις επισημάνσεις και σκέψεις των ξενοδόχων και λοιπών τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής μας που αναλαμβάνουν το σημαντικό βάρος της φιλοξενίας και να οδηγηθούμε σε μέτρα που θα επιτρέπουν μια αυστηρά ελεγχόμενη ροή τουριστών στην περιοχή μας.
Έχω την πεποίθηση, ότι τηρώντας αυστηρά τα ευρέως, γνωστά πλέον, μέτρα προφύλαξης που ορίζουν τα πρωτοκόλλα, όπως, μάσκα, αποστάσεις και αποφυγή συναθροίσεων, μπορούμε παράλληλα να παλέψουμε τον ιό και να διατηρήσουμε την τουριστική επισκεψιμότητα σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Ο Δήμαρχος Μύκης
Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν»
-Ν' ανοίξουν τα σύνορα της  Τουρκίας για να αναπτυχτεί ο...."τουρισμός" στον Εχίνου ή τα...κρούσματα covid-19;

ΕΠΕΙΓΟΝ! Ο Ιατρικός σύλλογος Ξάνθης προειδοποιεί τους Ξανθιώτες με νέα περιοριστικά μέτρα αν δεν τηρήσουν τα....μέτρα!



*Ελλιπής η επιτήρησης των περιοριστικών μέτρων, πρέπει να σταματήσουμε τον ιό τώρα και να σταματήσουμε τον κίνδυνο μετάδοσης!

 Στη Π.Ε. Ξάνθης αλλά και σε γειτονικές, με τη περιφέρεια μας, χώρες
σημειώνεται και πάλι έξαρση κρουσμάτων κορονοïού με αρνητικό αποτέλεσμα
για τη περιοχή μας.
Έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες χωρίς να έχουμε εξάλειψη των κρουσμάτων και
κυρίως των ασθενών που προσέρχονται στο Νοσοκομείο. Στο σημείο που
είμαστε και με όλη την εμπειρία των τελευταίων μηνών, καλούμε άπαντες να
ενεργοποιηθούν διότι οι αριθμοί δεν ψεύδονται.
Η ελλιπής επιτήρηση των περιοριστικών μέτρων και οι δυσκολίες στην
ιχνηλάτηση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των επιφορτισμένων
υπηρεσιών, ευθύνονται για το αποτέλεσμα. Η πανδημία έχει αποκαλύψει
σοβαρές συστημικές αδυναμίες.
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, επιστημονική κοινότητα, τοπική
αυτοδιοίκηση, κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, κεντρική διοίκηση να
συνεργαστούν ώστε να ξεπεραστεί η δοκιμασία.
Σε διαφορετική περίπτωση το δυσοίωνο σενάριο θα είναι περιοριστικά
μέτρα σε όλο το νομό.
Πρέπει να σταματήσουμε τον ιό τώρα και να σπάσουμε την αλυσίδα
μετάδοσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κορονοïος θα είναι εδώ και στο
μέλλον.
Η υποχρέωση όλων μας είναι να σταθούμε στο ύψος της δοκιμασίας που
περνά η περιοχή μας.
Εργαζόμαστε για το καλύτερο ώστε να αποτρέψουμε το χειρότερο.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΔΕΔΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »