*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουνίου

ΤΟΥΣ «ΕΣΩΣΕ» Ο ΜΠΑΡΚΑΣ! Για τις 13/11/2017 αναβλήθηκε η δίκη του Ψευτομουφτή Ξάνθης και του Ιμάμη της Γλαύκης Ερκάν Αζήζογλου!

21 Ιουνίου
Παρόντες όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας χθες  στο Δ΄ Μονομελές Πλημ/κείο Θεσσαλονίκης, απόντες όλοι οι κατηγορούμενοι γιατί… ξενύχτησαν με τον Γιλντιρίμ! 
Αναβλήθηκε για τις 13/11/2017 χθες στο Δ’ Μονομελές Πλημ/κειο Θεσσαλονίκης η δίκη  του ψευτομουφτή Ξάνθης Αμετ Μετε και του  ιμάμη της Γλαύκης Ερκάν Αζήζογλου για τα γνωστά επεισόδια της Γλαύκης στη κηδεία του άτυχου στρατιώτη στις 14 Ιουλίου 2016 λόγω της απουσίας του δικηγόρου τους κ. Γιάννη Μπάρκα την οποία βεβαίωσε στο δικαστήριο συνάδελφός του.
Όπως είναι γνωστό οι κατηγορούμενοι είχαν καταθέσει προσφυγή στον Άρειο Πάγο
επί του κλητήριου θεσπίσματος που ωστόσο απορρίφθηκε.  
Σύμφωνα μάλιστα με το κλητήριο θέσπισμα, ο Άρειος Πάγος παρέπεμψε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για εκδίκαση την κατηγορία σε βάρος των 1) Αχμέτ ΜΕΤΕ του Μεχμέτ, κατοίκου Ξάνθης και 2) Ερκάν ΑΖΗΖΟΓΛΟΥ του Μπαχρή, κατοίκου Γλαύκης Ξάνθης, για α) αντιποίηση άσκησης υπηρεσίας λειτουργού θρησκείας γνωστής στην Ελλάδα και β) διατάραξη της θρησκευτικής συνάθροισης, που φέρεται ότι αυτοί τέλεσαν στις 17-7-2016 στη Γλαύκη Ξάνθης.
Σημειωτέων ότι στο δικαστήριο ήταν κανονικά χθες όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας, ήτοι το μέλος του πολιτικού συμβουλίου των  ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση, ο Φαρδή Νουρή από τη Γλαύκη, ο πρώην Στρατηγός του Δ’ Σώματος Στρατού κ. Μαυράκης και ο Μουφτής Ξάνθης κ. Σινίκογλου, ωστόσο οι κατηγορούμενοι που γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα πάρουν αναβολή και ο δικηγόρος τους, δεν τους ενημέρωσαν ώστε να μην ταλαιπωρηθούνε και πάνε στο δικαστήριο, γεγονός που επεσήμανε και η Πρόεδρος του δικαστηρίου αναβάλλοντας την δίκη.


ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΤΥΠΟΣ
Όπως είναι γνωστό με του  και τα γεγονότα της Γλαύκης ασχολήθηκε και πανελλήνια ο τύπος με ιδιαίτερες αναφορές στο «Μαχητή» Θράκης.
Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της 14/7/2016 σε γνωστό site που αποκάλυπτε τα πααρακάτω:
Ένταση στη Θράκη και στο χωριό Γλαύκη όπου σήμερα (14/7/2016) έγινε η κηδεία του στρατιώτη που πνίγηκε προχθές ενώ κολυμπούσε.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΜΑΧΗΤΗΣ  “στο σπίτι του νεκρού την ώρα που ο Μουφτής κ.Σινίκογλου έψαλε και συμπαραστέκονταν στην οικογένεια, και χωρίς κανένα σεβασμό στη Μνήμη του Νεκρού στρατιώτη και του Στρατού που έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον Στρατηγό, εισέβαλαν ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, τον Πρόεδρο της ΤΕΞ Κουρτ Αχμέτ και τον Αντιπρόεδρο του Τουρκικού κόμματος DEB  Οζάν Αχμέτογλου  κ.ά. απαιτώντας να αφαιρεθεί η Ελληνική σημαία από το φέρετρο, να φύγει ο Στρατός και να μεταφέρουν αυτοί το νεκρό στα νεκροταφεία.
Μάλιστα ο Μετέ έσπτρωξε τον Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου που ήταν παρών δίπλα στην οικογένεια και του είπε να σηκωθεί και να φύγει αμέσως από το χωριό, γιατί δεν είχε καμιά δουλειά εκεί, ενώ στη συνέχεια πήραν αυτοί το φέρετρο, αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία που υπήρχε επάνω και το μετέφεραν στο νεκροταφείο.
Στην κηδεία παραβρίσκονταν και η Περιφερειακή εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση που αντέδρασε έντονα στο «Πραξικόπημα» του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ λέγοντάς του με πίκρα και απογοήτευση, «είναι δυνατόν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πραξικόπημα και να μη σέβεται το Στρατό και την οικογένεια του νεκρού;», εκφράζοντας την έντονη λύπη της για το περιστατικό.
Είναι επίσης προς τιμή του Στρατηγού, Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Ιωσήφ Μαυράκη που διατήρησε την ψυχραιμία του και απέτρεψε την πρωτοφανή προβοκάτσια του Μετέ και της «παρέας» του σε βάρος του Στρατού, αποτρέποντας τα επεισόδια που ήθελαν να δημιουργήσουν οι εγκάθετοι της Άγκυρας.
ΤΕΛΙΚΑ Μετέ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν και οι λοιποί ακόλουθοι πήραν το φέρετρο του νεκρού στρατιώτη και συνοδεία τουρκικών καναλιών και ΜΜΕ το μετέφεραν στο Νεκροταφείο της Γλαύκης όπου τελικά παρενέβη και πάλι ο Στρατός προκειμένου να αποδοθούν από το στρατιωτικό άγημα οι απαιτούμενες στρατιωτικές τιμές το νεκρό που όπως είναι γνωστό, πνίγηκε εν ώρα υπηρεσία στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής.
Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ενημερώθηκαν για τα θλιβερά και πρωτοφανή επεισόδια ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας, ο ΥΠΕΞ κ.Νίκος Κοτζιάς και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και το Μαξίμου κάλεσε κατεπειγόντως στην Αθήνα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το συμβάν.
Η απόλυτη πάντως ταύτιση του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ με τον Μετέ, το DEB και τους κύκλους που εκπροσωπούν καθαρά τα συμφέροντα της Τουρκίας, αποτελεί πλέον έντονο πρόβλημα για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Πρωθυπουργός έχει ήδη διαμηνύσει σε κάθε κατεύθυνση ότι τέτοια φαινόμενα, «θα παταχτούν από την σημερινή Κυβέρνηση….η Εθνική ανεξαρτησία και ενότητα του λαού, είναι κάτι που δεν παζαρεύετε»
-Περισσότερα στη δίκη της 13/11/2017 στο Δ’ Μονομελές Πλημ/κείο Θεσσαλονίκης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »