*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

Η "βόμβα" του Σταύρου με...φυτίλι, το πόρισμα, το χρήμα στα ΜΜΕ ..και ο...αγγελικά πλασμένος κόσμος!

07 Ιουλίου
*Κάτι μεγάλο «θα σκάσει» τις επόμενες μέρες στην Ξάνθη! «Προειδοποίησε» τη Κυριακή ο Σταύρος Καρυπίδης τους «πολέμιους» του Τσέπελη και του Φανουράκη!
-Με φώτο και μια βόμβα με… φυτίλι!
Ισχυριζόμενος μάλιστα ότι, «η ...βόμβα του… θα αλλάξει τον τρόπο που οι περισσότεροι βλέπουν την πολιτική ζωή του τόπου μας… Οι διαδικασίες ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες και τα τελικά πορίσματα είναι στα χέρια των αρμοδίων»!
-Τι κάνει δηλαδή… νιάου νιάου;
(σ.σ. Φανουράκη, Δέσποινα Χατζογλίδου, Σόφη Μπασματζή, Πάνο Αμβροσιάδη, Ηλία Ασκαρίδη… ετοιμάστε τάχιστα νέες ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ αναθέσεις…!).
-Σταύρε, ζούμε τις… «βόμβες» σου ν’ ακούμε!
…….
*Βέβαια από την άλλη, καλά να «πάθει» ο Δήμαρχος Μπάμπης, γιατί όταν ο Φανουράκης εκτελών χρέη «εκπροσώπου» του προμηθευτή υπόγειων κάδων του έλεγε ευθέως… ότι τα «παίρνει»!
-Αυτός… πήγαινε για τσίπουρα και ρετσίνες μαζί του στο «Δια Χειρός Σωτήρη», συνοδευόμενος από τα… 3-4 κινητά του!
Κι έλεγε στον Σταύρο Μωραϊτη όταν τον συναντούσε στο δρόμο, «δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτά»…|
(σ.σ. Οπότε μόνο τυχαία και ο Τσέπελης με τόσα κινητά γυρίζει κι αυτός… από την ώρα που ο Μπάμπης άνοιξε το «δρόμο»…μόνο που δεν ξέρουμε ποιος τα πληρώνει και τι στοιχίζουν στο Δήμο μας).
……
*Θα δούμε τώρα τον κόσμο τον αγγελικά πλασμένο που κάποιοι προσπαθούσαν χρόνια να μας πουλήσουν… απειλεί μάλιστα ο Σταύρο.
-Άγγελέ μου, αν κατέβεις προς την γη
θέλω να έρθεις να μιλήσουμε μαζί
περιμένω να μου δώσεις συμβουλή!
-Στίχοι Παναγιώτη Ψάλτη… Το αφιερώνω σε όσους ζουν στον… αγγελικά δημοτικά πλασμένο… κόσμο τους!
……
*Και η αυτοκριτική μου. Ωστόσο να είμαι ειλικρινής... όλους περίμενα να τους χλευάσει και να θέλει να τους γελοιοποιήσει ως... «καμπαλέρος» ο Σταύρος (σ.σ. Στον Δημήτρη Μπένη πάντως όταν έκανε τις μαγκιές αυτές, όχι μία… αλλά 5 ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ του ζήτησε γιατί ο Θωμάς Ξανθόπουλος του ‘δωσε να καταλάβει!) εκτός από τον Λύρατζη..!
Αφού και στο Kalibar ακόμη o Πασχάλης μου τον είχε φέρει το 2003 για να τον στηρίξω... αλλά φαίνεται ότι τα λεφτά αυτή τη φορά είναι πολλά και ο «αδελφούλης» του υπεράνω όλων... τουλάχιστον όσο καιρό θα είναι δήμαρχος. Μετά στην υγειά του επόμενου...!
……
*Βέβαια από την άλλη «δυστυχώς έχεις δίκαιο και τα τοιαύτα…» που μου λένε οι πρώην κολλητοί του…!
-Τ’ ακούσαμε κι απ’ άλλους!
……
*Φαίνεται ότι τα πήρε αυτήν τη φορά ανάποδα ο γνωστός δημοσιογράφος Stathis Papadopoulos για να σχολιάζει στο fb τα παρακάτω:
«Επιτέλους να κηρύξουν τον νομό Ξάνθης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Στείλτε πακέτο και στηρίξτε τις επιχειρήσεις τις οποίες εσείς καταστρέψατε με τις ανόητες και εγκληματικές αποφάσεις σας...!!!
Υπάρχουν βουλευτές Ξάνθης;;; Περιφέρεια;;;; Δήμαρχοι;;; Φορείς;;;»

-Γιατί υπάρχουν… δημοσιογράφοι;
.....
*Απο τα 20 εκατ. ευρώ για τα ΜΜΕ, δόθηκαν λέει ο  Γιώργος ο Μαυρίδης...40.000 ευρώ για τα  Μέσα της Ξάνθης!
Όταν στη γειτονικά Καβάλα μόνο τα δυο κανάλια πήραν 20.000 ευρώ και κάτι ψιλά μόνα τους και στον Έβρο ακόμη πιο πολλά! Για δύο δηλαδή μόνο Μέσα!
Κι οταν για παράδειγμα η ιστορική εφημερίδα ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ δεν πήρε ούτε ένα ευρώ και δεν ήταν καν στη λίστα του Πέτσα!!!! 
(σ.σ. Τέρμα...Απο δω και πέρα...ζήτω ο Βαξεβάνης!)
........
  *Το ΝΕΧΤ tv για παράδειγμα εδώ στη Ξάνθη (το μοναδικό κανάλι....), πήρε 3.000 ευρώ συν ΦΠΑ!! Πω πω...τι  τεράστιο ποσό. Όταν μόνο η Digea μαζί με τη δικτύωση κάθε μήνα είναι 4.000 ευρώ!!! Ούτε δηλαδή μια απευθείας ανάθεση του "διαμορφωτή" απο Τσέπελη και Φανουράκη και την Μπασματζή για τον....Τουρισμό!!!!  Λέω.....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »