*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

Το μηχάνημα για το Covid-19, η Έλενα Ροφαέλα, ο Σπύρος Τσιλλιγγίρης και ο Μιχάλης Αμοιρίδης!

07 Ιουλίου
Αυτό είναι το «δίδυμο» δηλαδή, ο γιατρός βουλευτής με την διοικήτρια πρώην ασφαλίστρια που μαζί με τον Τσέπελη διαχειρίστηκαν την «πανδημία» στη Ξάνθη και φτάσαμε εδώ που... φτάσαμε!; Άξιοι της τύχης μας...
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Είναι δυνατόν Δήμαρχε να μας λέτε ότι δεν γίνεται να γίνονται πανηγύρια και εκδηλώσεις στην άλλη Ελλάδα και να μην γίνουν οι Γιορτές Παλαιάς Πόλης; Είναι σοβαρή τοποθέτηση αυτή; Δεν βλέπεται ότι κάθε μέρα εαν αφαιρέσουμε τα εισαγόμενα κρούσματα έχουμε παντα η περιοχή μας σχεδόν το 50% των κρουσμάτων. Βάση αυτού είναι δυνατόν να συγκρινόμαστε με την υπόλοιπη Ελλάδα;».
(Ο Ανέστης Αντωνιάδης στο fb για τη σύσκεψη Τσέπελη - Ηλία Ασκαρίδη για τις γιορτές Π. Πόλης 2020)
-Τρεις λαλούν και τρεις χορεύουν... αρκεί να δώσουν τις προκαταβολές και τις απευθείας αναθέσεις από τώρα! Τίποτε άλλο δεν τους νοιάζει...
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ο καθένας σκέφτεται ότι θέλει, κάνει ότι αποφάσισε μόνος του, οι υπεύθυνοι άφαντοι και αόρατοι. Τούτη την ώρα που ο καθένας μετρά το μπόι του, ας σκεφτούμε ποιους χειροκροτούσαμε για να καθορίσουν την τύχη μας, μιλώ σε τοπικό επίπεδο.
(Ο δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου στο fb)
-Όπως θάλεγε δηλαδή κι ο γιατρός...Εσείς τους (μας) ψηφίσατε, οπότε...καμαρώστε μας!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Με το «βαμβάκι» σφάζει ο γνωστός δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου τον κυβερνητικό βουλευτή γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη όπως φυσικά και τον Δήμαρχο Τσέπελη σε ανάρτησή του στο fb.
Μεταξύ άλλων λοιπόν ο Στέργιος, έγραψε λοιπόν τα παρακάτω:
«Μαθαίνω από τοπικά δημοσιεύματα ότι η ΠΕ.Ξανθης και το Νοσοκομείο της δεν έχει ψηφιακό αναλυτή PCR για να διενεργεί τα σχετικά τεστς όπως έχουν σχεδόν όλα τα Νοσοκομεία. Μαθαίνω επίσης ότι πολλοί συμπολίτες μου απευθύνονται σε ιδιώτη που έχει τέτοιο μηχάνημα για να έχουν γρήγορα αποτελέσματα… Όλα αυτά σε ένα νομό με καθημερινά κρούσματα και με κυβερνητικό βουλευτή γιατρό».
......
*Και συνεχίζει ο Στέργιος στην ίδια ανάρτηση:
«Μια διοίκηση Νοσοκομείου άφωνη, ένας νομός χωρίς ενημέρωση, χωρίς ενδεχομένως πρόσβαση στο Κέντρο και στα σημεία λήψης αποφάσεων, πολίτες σε κρίση, σύγχυση και ταραχή. Ο καθένας σκέφτεται ότι θέλει, κάνει ότι αποφάσισε μόνος του, οι υπεύθυνοι άφαντοι και αόρατοι».
.......
*Έ όχι και... «άφωνη» η Ροφαέλα! Η συγκεκριμένη κυρία ως διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης ανέθεσε στην Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Ξάνθης –σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης– να δώσει την... «τεχνογνωσία» της στον Τσέπελη για να κάνει έκτακτη... Νοσοκομειακή μονάδα το Αμοιρίδειο!!!
-Εν γνώσει της φυσικά ότι με τον τρόπο αυτό και παρανομούσε, διότι αγνόησε εντελώς το Υπουργείο Υγείας, χώρια δεν μπορεί να γίνει νοσοκομείο το Αμοιρίδειο, αλλά μόνο καταφύγιο, μόνο και μόνο γιατί έτσι νόμιζε ότι θα ανέβαζε τον.... «Δήμαρχό» της!
Χώρια που αυτό το «δίδυμο» πρώτο στοχοποίησε με τον τρόπο αυτό την Ξάνθη, αφού για να ακούει όλη η Ελλάδα ότι… Στη Ξάνθη ο Δήμαρχός της κύριος  Τσέπελης αποφάσισε να κάνει... έκτακτη νοσοκομειακή μονάδα σε ένα γήπεδο, το Νοσοκομείο που ήταν ΑΔΕΙΟ μάλιστα την περίοδο εκείνη!
-Είχε... γεμίσει ασθενείς και χρειάζονταν κατεπειγόντως για τα κρούσματα Covid-19 έκτακτη μονάδα με... ράντζα! Μπάχαλο δηλαδή...
......
*Μαθαίνω από φίλους μου ότι ο εκ Βόλου ειδικός σύμβουλος του Μέτιου Αντώνης Πασχάλης, επιχειρεί να την «κλείσει» τελικά τη «δουλειά» με τον εξαίρετο κ.Γιάννη Διαφωνίδη του Εμπρός...
-Οπότε θα την "γλιτώσουν" την πλατεία της… Κομοτηνής Ευφραιμίδης και Μέτιος!
Σε αναμονή λοιπόν...
Διότι και η ανοχή κύριε Ζαγναφέρη, είναι ....ενοχή!!! Καταλαβέ το!
.......
Πόσα Περιφερειακά κανάλια διαθέτει η Ελλάδα; Αυτήν την ώρα; Λιγόερα απο 50! Ποιό κανάλι λοιπόν ήρθε "πάτος" απο τις διαφημίσεις του ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ; Σε όλη την Ελλάδα;
Μα  το....Next tv!!! Που πήρε το τεράστιο ποσόν των...3.000 ευρώ συν ΦΠΑ! Πόσα δόθηκαν στα κανάλια της Καβάλας, του Έβρου, της Δράμας κλπ Απο 8-10.000 ευρώ συν ΦΠΑ! Και πόσα της Κρήτης; Από 25.000 συν ΦΠΑ.
(σ.σ. Που θα το βάλουμε τόσο χρήμα να δούμε....Στη Digea; Στον ΟΤΕ; Στα ρεύματα...πολύ χρήμα!!!) 
...
*Μη σκιάζεστε.....Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος! 2-3 απευθείας αναθέσεις να μας δώσουν Τσέπελης-Φανουράκη και "παρέα" θα μας απογειώσουν κανονικά! Χώρια που ποντάρω πολλά στον πρώην φίλο μου τον γιατρό! Κάτι τέτοια "ποσά" τα μασάει στη ...ΔΕΥΑΞ!!! Οπότε...και ποιός νοιάζεται; Η επόμενη μέρα...είναι η NEXT καλύτερη μέρα!!!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ… Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ;
Άντε οι άλλοι είναι άσχετοι…Άντε ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης Τάσος Καραδέδος που από το Μάρτιο 2020 φώναζε πόσο απαραίτητη είναι η αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος για την ταχύτατη ανίχνευση των κρουσμάτων Covid-19, ώστε να μην υπάρχει η καθυστέρηση των 2 και 3 ημερών, είναι…ΣΥΡΙΖΑ!!!
Ο βουλευτής-γιατρός  Σπύρος Τσιλιγγίρης που πήρε τον Καραδέδο κι άρχισε να τον…βρίζει, λέγοντας ότι «αυτός έχει πλέον το κουμάντο στη Ξάνθη…», τι έκανε; Που "βρίσκονταν" επί 3-4 μήνες; Και το βασικότερο...
Γιατί με την ιδιότητα του γιατρού ο Σπύρος Τσιλιγγίρης,  δεν επίσπευσε τις διαδικασίες και δεν υποχρέωσε την διοικήτρια να προμηθευτεί το συγκεκριμένο μηχάνημα που εμείς βρήκαμε μάλιστα μέσα σε μια μέρα με τιμή μικρότερη των…30.000 ευρώ;
Μπορείς να μας πεις γιατρέ-βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη που ήσουν λοιπόν επί τόσους μήνες κι είχες ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ;
Μπορείς να μας απαντήσεις καθαρά και σταράτα;
Ή μήπως μπορείς να μας απαντήσεις εσύ η....ολίγον υποψήφια βουλευτής κ. Δέσποινα Σταμπουλή, η ο παρ’ ολίγον υποψήφιος...πολιτευτής και αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Ξάνθης  Κώστας Τριανταφυλλίδης,  ή ο Δημήτρη Φελεκίδη και φυσικά κι εσύ φίλε Φίλιππα Φιλίππου;

Οργή Μιχάλη Αμοιρίδη για τα κλεισμένα σύνορα 
σε Ρουμάνους και Βουλγάρους!
Με οργισμένο σχόλιο αντέδρασε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης  Αμοιρίδης για την ανύπαρκτη τουριστική κίνηση σε Σαμουρακη Φανάρη και Άβδηρα μετά το κλείσιμο των συνόρων στους Ρουμάνους και τους Βουλγάρους.
Ιδού αυτούσιο το σχόλιό του:
«Μιχαήλ Αμοιρίδης: Από εχθές έχω δεχθεί δεκάδες τηλέφωνα από τη Σαμοθράκη, το Φανάρι, τα Άβδηρα, τη Θάσο. Σε όλα διακρίνω την αγωνία νοικοκυραίων που έχουν επενδύσει κόπους ζωής άλλος σε ξενοδοχείο, άλλος σε κατάστημα, εργαζομένων σε τουριστικές επιχειρήσεις που βλέπουν ότι μπορεί να μην βγει η χρόνια. Με πληροφόρησαν για την μικρή κίνηση μέχρι σήμερα αλλά και για ακυρώσεις, για στασιμότητα στις κρατήσεις, για τον προβληματισμό όσων ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα για την επιστροφή τους στις χώρες τους. Με πήραν φίλοι δημοσιογράφοι από Ρουμανία και Βουλγαρία, νόμιζαν ότι έκλεισαν τα σύνορα συνολικά. Τους εξήγησα και είπα ότι όπως καταφέραμε και προστατεύσαμε τους Έλληνες έτσι θα προστατεύσουμε και τους φιλοξενούμενους μας. Τους είπα να μεταφέρουν ότι εδώ μπορούν να περάσουν ονειρεμένες διακοπές αλλά και covid free vacations :-) . Επικοινώνησα και ενημέρωσα και φίλους στην κυβέρνηση. Ελπίζω ότι σύντομα θα αναθεωρηθούν κάποιες αποφάσεις γιατί πλέον ενημερώθηκαν. Ειμαι πολύ σκεπτικός και συμπάσχω με όσους αγωνιούν για το μέλλον, θα προσπαθήσω όσο περνάει από το χέρι μου να είμαι η φωνή τους».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »