*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

Καταγγελία φωτιά; του Στάθη Παπαδόπουλου για το φέρυ μποτ στο Λιμάνι της Κεραμωτής

07 Ιουλίου
ΛΙΤΣΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ!
Με φωτογραφίες ντοκουμέντο που έδειχναν την «εγκατάλλειψη»  του Πόρτο Λάγος σε όλη του την γύμνια, η γνωστή αγωνίστρια δικηγόρος Λίτσα Μιχαηλίδη αναρτώντας φωτογραφίες φωτιά, σχολίασε δηκτικά τα παρακάτω:
«Λίτσα Μιχαηλίδου: Καημένο κ ταλαιπωρημένο Πόρτο Λαγος . Πλήρης εγκατάλειψη. Στην θέση μπροστά στο τουριστικό. Ομπρέλες με λινάτσα 4 στον αριθμό με αγκάθια στην παραλία. Καμία παρέμβαση δημοτική. Απογοήτευση . Και κόσμος κάθε μέρα αναζητά σκιά κάτω από τις καταθλιπτικές λινατσες !!! Κρίμα , κρίμα, κρίμα».
-Δεν έχει άδικο, αλλά και το θέμα του Πόρτο Λάγος θέλει μεγάλη συζήτηση…Επί Εύας Τσακίρη ακόμη υπήρξε η εγκατάλλειψη, της εγκατάλλειψης, ενώ ευθύνη φέρνουν φυσικά και οι Πορτολαγιώτες!
Αλλά το συγκεκριμένο θέμα, σηκώνει μεγάλη κουβέντα…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 
ΓΙΑ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ
Stathis Papadopoulos: Πρωτάκουστο... λόγω των πλοίων που έδεσαν στο λιμάνι της Κεραμωτής, δεν μπόρεσε να πλησιάσει φέρυ για πάνω από 20 λεπτά με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των τουριστών... που επέστρεφαν από την Θάσο την Κυριακή το απόγευμα...!!! Την ευθύνη ποιος την είχε και δεν φρόντισε να υπάρχει χώρος για να δέσει το πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο;;; Μα τέτοια ανευθυνότητα;;;; Τραγική η εικόνα μας στους ελάχιστους τουρίστες που μας επισκέφτηκαν και μας εμπιστεύτηκαν με τις οικογένειές τους για ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές...!!! Το βέβαιο είναι ότι δε θα πούνε και τα καλύτερα για την ναυσιπλοϊα μας, ακόμα κι αν δεν ευθυνόταν ο καπετάνιος του φέρυ μποουτ...!!!
(Ο δημοσιογράφος Στάθης Παπαδόπουλος στο f.b)

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ 
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ;
Μπορεί κατά πολλούς ο Αναστάσιος Τσορλίδης να θυμίζει σε πολλές αναρτήσεις του τον… κρεοπώλη κ.Μπατζακίδη σε σχέση με τους Τούρκους, με αφορμή όμως την Αγιά  Σοφιά που ο Ερντογάν θέλει να μετατρέψει σε τζαμί, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο fb:
«O Αναστάσιος Τσορλίδης αποφασισμένος.
#Αγία_Σοφία_Κωνσταντινούπολη
Τα έσοδα που βγάζει απ' την Αγία Σοφία δε βγάζουν τα 36.000 Τζαμιά που έχει στην Τουρκία
Σταματήστε να τον παρακαλάτε, αφήστε τον να το κάνει τζαμί, μας έχει πρήξει το συκώτι με τις συνεχόμενες απειλές του.»
-Πολύ καλά τα λέει ο Αναστάσιος Τσορλίδης, αλλά ποιος τον… ακούει δυστυχώς;

Κόψτε τις εκδρομές και τα ψώνια από την Τουρκία Έλληνες και ορθόδοξοι όλου του κόσμου… και θα δείτε πως θα «παραμιλάει» ο Ερντογάν με όλους τους χοτζάδες του! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »