*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουλίου

Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ

13 Ιουλίου
 Την Κυριακή 12 Ιουλίου εγκαινιάσθηκε το παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στη Νέα Βύσσα Έβρου
Την Κυριακή 12 Ιουλίου εγκαινιάσθηκε το παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου το οποίο βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης - Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας Έβρου.
Παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, βρίσκεται στον αύλειο χώρο της παραμεθόριας Ιεράς Μονής Αγίας Σκέπης - Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσας, απέναντι από την Αδριανούπολη.
Των λατρευτικών Συνάξεων για τα εγκαίνια του Παρεκκλησίου και επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου, προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος αφ’ εσπέρας αφού εκόμισε τα προς τον εγκαινιασμό μαρτυρικά λείψανα και τα κατέθεσε επί του υπό εγκαινιασμό ιερού Θυσιαστηρίου χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό, ευλόγησε τους άρτους και ομίλησε.

Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός, οφθαλμολογικός και οδοντιατρικός έλεγχος για παιδιά στη Σαμοθράκη
Από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Σαμοθράκης θα πραγματοποιείται δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός, οφθαλμολογικός και οδοντιατρικός έλεγχος για παιδιά.
Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Δήμο Σαμοθράκης, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σαμοθράκης, τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Έβρου.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας δράσης: Από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 από τις 08:30 έως τις 13:30.
Χώρος δράσης: Γυμνάσιο - Λύκειο Σαμοθράκης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 2551098097 - Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σαμοθράκης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Με δύο συναυλίες στο λιμάνι Φαναρίου, ξεκίνησαν οι φετινές εκδηλώσεις του Δ. Κομοτηνής «Καλοκαίρι με θέα 2020».
Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε συναυλία ελαφρολαϊκού τραγουδιού. Έπαιξαν οι μουσικοί: Δημήτρης Μορφόπουλος, Σοφία Θεοδωρίδου, Νίκος Δασκαλούδης, Παρασκευάς Λισίτσκας, Στέλιος Στάμου και Κώστας Τσακλίδης.
Και το βράδυ της Κυριακής έγινε η συναυλία με τους Quartistic (βλ. φωτογραφίες). Έπαιξαν οι μουσικοί: Αχμέτ Βεϊσέλ,  Γιώργος Εφραιμίδης , Ευα Ευθυμιου, Τάσος Καπζάλας και Στέλλα Φαρμάκη.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, υπάρχουν αριθμημένες θέσεις, τηρούνται αποστάσεις και υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid.

Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ
Η Love Light Productions σε συνεργασία με Novel Vox παρουσιάζουν την Ελεονόρα Ζουγανέλη ζωντανά στο θέατρο «Ακόντισμα» στη Νέα Καρβάλη Καβάλας την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 21:45.
Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας/ κιθάρες, Μιχάλης Καπηλίδης / τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου / ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος/ μπάσο, Ηλίας Λαμπρόπουλος / βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι.
Εισιτήρια καθήμενων Β’ & Γ' ΖΩΝΗΣ: 13€
Εισιτήρια  αθήμενων Α’ ΖΩΝΗΣ: 15€
Τιμές εισιτηρίων Γενικής Εισόδου / Ταμείου:
Εισιτήρια καθήμενων για όλες τις ζώνες: 15€
Προπώληση στην Ξάνθη: Studio Ιταλός (Τσιμισκή 10)  - (η προπώληση θα αρχίσει την Τρίτη 14 Ιουλίου).

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 
29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Η Love Light Productions σε συνεργασία με Novel Vox παρουσιάζουν τον Σωκράτη Μάλαμα την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 21:45 στο θέατρο «ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ» της Αλεξανδρούπολης.
Μαζί του: Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι, Δημήτρης Λάππας: κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι, Γιάννης Μάλαμας: κρουστά.
-Εισιτήρια καθήμενων Β’ & Γ' ΖΩΝΗΣ: 13€
-Εισιτήρια καθήμενων Α’ ΖΩΝΗΣ: 15€
Τιμές εισιτηρίων Γενικής Εισόδου / Ταμείου: Εισιτήρια καθήμενων για όλες τις ζώνες: 15€.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »