*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

Το Αμοιρίδειο, ο Τσέπελης, τα μασονάκια της Ξάνθης και οι...γυμνοσάλιαγκες του fb

04 Ιουνίου
*Για μια ακόμη φορά προβλέψιμος… Πήγε για μαλλί… και βγήκαν όλοι μαζί οι της «παρέας»… κουρεμένοι καθότι και μόνο η… φωτογραφία των «6» αντιδημάρχων του Τσέπελη με επικεφαλής τον Φανουράκη (σ.σ. Πόσο ηθικό είναι ο εν λόγω κύριος να είναι ο των Οικονομικών στο Δήμο Ξάνθης;;;), ήταν αρκετή για να προκαλέσει μύρια μηδιάματα!
Αξίζει μάλιστα την συγκεκριμένη φωτογραφία να την βάλετε στο… αρχείο σας και ειδικά μετά το θράσος της Προέδρου του Τουρκικού κόμματος DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου να εγκαλεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί...δεν συναντήθηκε μαζί της!
….
Θαυμάστε λοιπόν και τους «6» υπερήφανους αντιδημάρχους του Δήμαρχου Isckece στη… συσκευασία του ενός! Sorry… Σε μια φωτογραφία!
(σ.σ. Πως απουσιάζει από τη φωτογραφία και η 7η «αντιδήμαρχος» Σταυρούπολης Δέσποινα Χατζογλίδου, ειλικρινά δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον φωτογράφο...)
……

*Καταλαβαίνω και την αγωνία αλλά και τον πανικό του Δήμαρχου Τσέπελη για την μετατροπή του Αμοιρίδειου σε έκτακτη υγειονομική μονάδα για τον… κορωνοϊό ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΝΤΑΣ τους πολίτες, δεν μπορώ όμως να καταλάβω τις… γκάφες του!
-Γιατί άλλα δήλωνε μετά τον ντόρο που ξεσηκώθηκε εναντίον του πανελλήνια και άλλα… λέει τώρα!!! Δεν μπορεί να αντιληφθεί δηλαδή ούτε τα αυτονόητα;
……
*Κι έχουμε λοιπόν και λέμε. Εν καιρώ πανδημίας ο εν λόγω Δήμαρχος Τσέπελης που ότι έκανε, το έκανε ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ… ισχυρίζονταν, φέροντας τα περιβόητα ράντζα του στο Αμοιρίδειο, ότι ήθελε να κάνει… έκτακτη υγειονομική μονάδα για τον Κορωνοϊό, διασπείροντας με τον τρόπο αυτό και πανικό στους πολίτες!
-Ενώ τώρα τα αλλάζει και ισχυρίζεται ότι… δεν ήθελε έκτακτη υγειονομική μονάδα για τον κορωνοϊό, αλλά απλά μια… υγειονομική μονάδα και την γεννήτρια θα την… δωρίσει στο Νοσοκομείο Ξάνθης από την ώρα που δεν υλοποιήθηκε η φαεινή ιδέα του!
-Πότε έλεγες «αδελφούλη» Τσέπελη αλήθεια και πότε ψέματα; Θα πεις στον Ξανθιώτικο λαό να μάθουμε κι εμείς;
……
*Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.  «Παρανόμησες» Δήμαρχε  Τσέπελη για μια ακόμη φορά και το έκανες μάλιστα εν γνώσει σου ότι αυτό που διατυμπάνιζες ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ, γνωρίζοντας ότι «δεν μπορεί να γίνει το Αμοιρίδειο σε καμιά περίπτωση έκτακτη υγειονομική μονάδα, αλλά μόνο ...ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ! Για έκτακτα καιρικά φαινόμενα!
.....
*Το ερώτημα ωστόσο που παραμένει αναπάντητο γιατί αν και ρώτησα και την βουλευτή Δώρα Αυγέρη δεν πήρε ακόμη απάντηση…
-Το Υπουργείο Υγείας και 4η ΥΠΕ Μακεδονίας - Θράκης, ενέκριναν τις «ενέργειες» του Δήμαρχου Τσεπελη ή μήπως δήλωσαν και άγνοια αλλά και ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει μια τέτοια έκτακτη υγειονομική μονάδα;
Και περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση από  τους αρμόδιους!
(σ.σ. Και επιτέλους ως πότε ένας απόφοιτος του Δημοτικού θα εμπαίζει τη νοημοσύνη μας;).
……
*Γνωστό στέλεχος της ενταύθα μασονικής Στοάς, προσλήφθηκε λέει ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου με μοναδικό προσόν ότι… υβρίζει τους… αντιπάλους του στο fb, τον "γλύφει" πατόκορφα και συχνά πυκνά...αυτοεγκωμιάζεται!
-Ε, και… Κι αυτά προσόντα δεν είναι; Που ευδοκιμούν ιδιαίτερα μάλιστα στην εποχή μας; (σ.σ. Κάποιοι τους χαρακτηρίζουν και… γυμνοσάλιαγκες, αλλά όταν ο τύπος πριν βγάλει την μούρη του στο fb… την περνάει προηγουμένως από… μοντάζ με μπόλικο μεϊκάπ και φτηνή πούδρα… τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς;)
……
*Και για να μην αδικώ κανέναν. Ξέρω και μασόνους και μασονάκια, που έχουν και κάποια ποιότητα… αλλά η συγκεκριμένη «παρέα» είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθότι όταν δεν βρίζουν και δεν μαλώνουν με τους άλλους… αλληλοβρίζονται αναμεταξύ τους!  Ειδική «περίπτωση»… όλοι τους! Χώρια που όταν ανοίγουν το στόμα τους, ξεφουρνίζουν τα πάντα!
Με πρώτο και καλύτερο τον νεόπλουτο γιατρό με τη... βίλα στη Μύκονο!!
(σ.σ. Τελικά καλά λένε ότι οι γιατροί είναι οι πρώτοι φοροφυγάδες στη χώρα και ιδίως όταν έχουν πρόσβαση και στις...τράπεζες με υπαλλήλους...καθότι το χρήμα ρέει! Κι απο πάνω έχουν και το θράσος να προκαλούν...!).
....
*ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ. Τον γαμπρό τον ξυρίζουν στο τέλος. Καλό βράδυ σε όσους έχουν αγωνία για το μέλλον του ΑΟΞ αλλά και για τον Χρήστο Πανόπουλο! σχολιάζει ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης στο fb με νόημα..
-Περιμένουμε να μάθουμε ποιός είναι ο "γαμπρός" αλλά και πότε επιτέλους ο Τζάτζος θα αναλάβει καθήκοντα έμισθου συνεργάτη του Τσέπελη στα αθλητικά θέματα...! 9 μήνες στο περίμενε μας έχει ο ..."αδελφούλης"! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »