*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

"Μυστικό" ραντεβού Παπαχρόνη με...Μπούτο-Τσέπελη! Το Mazda KHH4158 στον όρχο!

04 Ιουνίου
Ένας σεμνός και ανθρώπινος Υπουργός. Ο Θόδωρος Καράογλου μετά το Διδυμότειχο πέρασε χθες από τη Ξάνθη και ήπιε ένα καφέ με τον στενό συνεργάτη και φίλο του Κώστα Παπαβραμίδη στο Fratelli.
..............................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Θα «σεβόμουν» τους απατεώνες που καταφέρνουν και ξεγελάν οικονομημένους και μεγαλοσχήμονες ακόμη και... «φίλους» τους για να σώσουν το... τομάρι τους!
…Όχι όμως τους απατεώνες που «εξαπατούν» γριούλες που «φεύγουν» με αυτόν τον καημό από τη ζωή! Κι έχουν και το θράσος όχι μόνο να συνεχίζουν τις απατεωνίες τους, αλλά και να... πανηγυρίζουν γι’ αυτές!;!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «δεν ίναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει... αλλά απατεώνες... «τσακίζει»!
..............................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ως μία γυναίκα και πρόεδρος ενός κόμματος που αντιπροσωπεύει θα λέγαμε την συντριπτική πλειοψηφία της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης, αφού έχει προσέλθει δύο επανειλημμένες φορές ως πρώτο κόμμα στο νομό της Ξάνθης και της Ροδόπης, πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο θετικό και δημοκρατικό, αν θα είχατε αφιερώσει λίγο χρόνο για έναν τόσο σημαντικό πολιτικό φορέα για τη μειονότητα.
(Η πρόεδρος του DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου στην βιντεοσκοπημένη δήλωσή της για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας)
-Κύριε Τσέπελη, γιατί δεν το «κανόνισες»; Μια συνάντηση της Προέδρου του DEB με την κυρία Σακελλαροπούλου

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Δεν θέλω ούτε «α», ούτε «ού»… για τον Σταύρο Βλαχόπουλο. Είναι ο μόνος στον οποίο έχω δώσει το... «ελευθέρας» να εκτονώνεται απεριόριστος σε βάρος μου… Αρκεί μετά και αφού καθυποτάσσεται στους «δαίμονές» του και αισθάνεται πανευτυχής… να φουσκώνει από υπερηφάνεια γιατί έπραξε και αυτός το καθήκον του…
......
*Ε, όχι να μαλώσω και με τον Σταύρο... Αρκεί να μην μαλώνει ο ίδιος με τον… εαυτό του ή με αυτούς που πάνε για... καφέ ή τσίπουρα και ξεχνάνε να τον... φωνάξουν!
…...
*Αδιάκριτο ερώτημα. Αυτή η κυρία Μαλαματένια την οποία υποστήριξα με φανατισμό μάλιστα προσφάτως για το γραφείο τύπου του Τσέπελη κι όταν με βλέπει (τυχαία...) στο δρόμο μου το «παίζει» φίλη με το... χαμόγελο ενώ στο παρελθόν ήταν όλο παράπονα και για την συμπεριφορά του Πεντζουρίδη απέναντί της αλλά και  του Κανάλι 6 και την στηρίξαμε και πάλι...
Χώρια που  έρχονταν στις εκδηλώσεις μας στο Μυροβόλο κι ήταν όλο εγκώμια για τις θεατρικές μας παραστάσεις για να μην υπεισέλθω και σε άλλες λεπτομέρεις...
Είναι ίδια με  κάποια κυρία Μαλαματένια που με καθυβρίζει υβρίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί;;!
Αν είναι η ίδια... Χαλάλι σου Μαλαματένια, αρκεί να την... «κερδίσεις» τη θέση από τον Φανουράκη! Ξέρεις τι εννοώ!! Βρίζει και μπόλικα like! Ξέρεις εσύ...
Αρκεί να την πάρεις τη θέση!
......
*Μαγκέψανε λοιπόν τα λαμόγια, μαγκέψανε και τα... μασονάκια του συστήματος Τσέπελη! Που έχουν αναγάγει τις ύβρεις τους εναντίον μου, σε... «παροχή» υπηρεσιών στον εν λόγω Δήμαρχο.
-Να δούμε μόνο πότε θα δουλέψουν αλλά και τι είδους δουλειά θα κάνουν!
......
*6 ειδικούς συμβούλους έχει βέβαια ο Δήμαρχος Τσέπελης... Δεν θα πρέπει όμως ο Γιάννης Ιερόπουλος να μας πει που βρίσκονται και τα... γραφεία τους;
......
*Για παράδειγμα ο ειδικός επί Τουρισμού Ξάνθης Κώστας Τσεγγελίδης στο Νέμισις θα έχει το γραφείο του, ή στο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ  του Ιερόπουλου ή στη Riverland;
……
*Στο Διδυμότειχο μετέβη χθες  Τετάρτη ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου.
Στις 11.00  το πρωί επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρα στο χωριό Πύθιο και στις 12.00 το φυλάκιο 1 στις Καστανιές.
.....
*Η πρώτη είδηση: Ο κ. Καράογλου παρέδωσε στους οπλίτες  τηλεφακούς υψηλής απόδοσης και ατμοκαθαριστές, που αποτελούν δωρεά της 2484 Περιφέρειας του διεθνούς Ρόταρυ, ύστερα από συνεννόηση με τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές
......
*Η δεύτερη είδηση. Στις 6 το απόγευμα πέρασε μια βόλτα κι από την Ξάνθη και ήπιε καφέ στο Fratelli με τον ειδικό του σύμβουλο Κώστα Παπαβραμίδη ενώ έδωσε και αποκλειστική συνέντευξη στο NEXT tv που τον «ανακάλυψε» κάτω από το κανάλι...
-Απλός. σεμνός, φιλικός... Ένας ανθρώπινος Υπουργός... Ο Θόδωρος Καράογλου.
……
*Αποκλειστικό. Στο Δημαρχείο χθες γύρω στις 6 το απόγευμα ο γνωστός Παπαχρόνης με Μπούτο, Σοφία Ψωμά και... Τσέπελη φυσικά!
Ο λόγος; Να αποσύρει ο Παπαχρόνης την προσφυγή της  ΑΓΑΠΗΣ κατά του Γιάννη Μπούτου!
Για να δούμε τι θα δούμε...!  Αφού ούτως ή άλλως προσφυγή ναι μεν κατέθεσαν οι "6"του Παπαχρόνη, δίνουν όμως άφεση...."αμαρτιών" στον Μπούτο!
.....



*Απο την άλλη...Γελάνε γυσικά και οι …«πέτρες»! Αφού όταν ο Παπαχρόνης έμαθε απο τον Σπανίδη οτι έγινε γνωστό το "ραντεβού", έβαλε τον γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλο να αποστείλει στα ΜΜΕ το παρακάτω δελτίο τύπου που στην ουσία επιβεβαίωσε! Διαβάστε το για να δείτε τι κάνουν οι άνθρωποι στον πανικό τους....!
Σήμερα 03-06-20 και ώρα 18:00 και οι έξι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης "Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας" προσήλθαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ξάνθης σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Ιωάννη Μπούτο με σκοπό την αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.
Για την Παράταξη
Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας
Παπαχρόνης Ιωάννης
Παπαδόπουλος Βασίλειος
Γεωργιάδης Δημοσθένης
Σπανίδης Μιχαήλ
Διαφωνίδης Χαράλαμπος
Τσακιρίδης Αφεντούλης
-Μου άρεσε πολύ ο σκοπός...αποκατάστασης της θεσμικής λειτουργίας (!) του Δημοτικού συμβουλίου!!! Άπαιχτοι, μόνο που τη νοημοσύνη την δική τους μπορούν να την αμφισβητήσουν, όχι όμως  των πολιτών! 
.......
*ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη! Όσα ΜΜΕ λιβανίζουν τον Πρόεδρο, "αμείβονται" καταλλήλως!  Ότι δηλαδή συνέβαινε και στο...παρελθόν! Σύντομα με λεπτομέρειες...! 
  .......
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Το φορτηγό MAZDA KHH 4158 επέστρεψε άρον άρον στον... όρχο του Δήμου Ξάνθης! Εν γνώσει του αντιδήμαρχου Γιάννη Ζερενίδη έπαιρνα το φορτηγάκι, λέει ο εργαζόμενος!
Μια ακόμη δικαίωση σε αποκάλυψη του «Μ» για την οποία φαντάζομαι ότι ευαισθητοποιηθεί η Εισαγγελική αρχή να παρέμβει... διότι με ΔΟΛΟ παρανομούσαν εργαζόμενοι και αντιδήμαρχος Τεχνικής υπηρεσία και Πολιτικής Προστασίας.
Αμέσως λοιπόν μετά την ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ του Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας σε ηλεκτρολόγο της Τεχνικής υπηρεσίας που χρησιμοποιούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ υπηρεσιακό φορτηγάκι ακόμη κι όταν πήγαινε για...τσίπουρα με τη δικιά του από τα Κομνηνά!
Το εν λόγω λοιπόν υπηρεσιακό φορτηγάκι μάρκας MAZDA KHH4158 που ο εν λόγω εργαζόμενος πάρκαρα και κάτω από το σπίτι του τους τελευταίους 5-6 μήνες τουλάχιστον, μετά τις αποκαλύψεις μας, επέστρεψε στον όρχο του Δήμου Ξάνθης όπου και το...ανακαλύψαμε!
Νεότερα ωστόσο για το εν λόγω φορτηγάκι σε επόμενα φύλλα μας... σημειώνοντας απλά ότι ο εν λόγω υπάλληλος ισχυρίζεται ότι «ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης ήταν ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ πάντων και με την άδειά του το έπαιρνε και στο σπίτι του»!!!!!
(σ.σ. «Μαγαζί» τους ο Δήμος  Ξάνθης... ότι θέλουνε κάνουν! Πειράζει;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »