*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

Αρνητικά τα πρώτα 200 δείγματα στη Ξάνθη, πρόβλημα με το "βουνό"...Τα "βρήκαν'" Μπούτος και Παπαχρόνηδες...

06 Ιουνίου
*«Βουβαμάρα» στην τοπική κοινωνία αλλά και δυο διαφορετικές εικόνες από τα τεστ. Στο μεν Δήμο Ξάνθης έκαναν τεστ περίπου 2.500 πολίτες (!), στο δε Δήμο Μύκης δυστυχώς λίγοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν πέραν των 40 περίπου δημοτικών υπαλλήλων και περίπου 60-70 κατοίκους.
.......
*Σημειώνω ότι μουσοιυλμάνος υπάλληλος του Δήμου Μύκης που είχε τα συμπτώματα από την περασμένη Τρίτη,  βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Πέμπτη 4 Μαΐου, ενώ από χθες βρίσκεται στη  Ξάνθη και ο  Γεν. Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου που γύρισε σχεδόν όλα τα χωριά της Ορεινής περιοχής συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Μύκης. Σε αναμονή. Οι πρώτες πληφορορίες πάντως είναι πολύ αισιόδοξες για τον Δήμο Ξάνθης καθώς τα πρώτα 200 είναι ΚΑΘΑΡΑ στο "βουνό" όμως φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, Ας περιμένουμε. Τα τεστ συνεχίζονται και σήμερα..
......
*Που βρίσκεται ο δικός μου προβληματισμός ωστόσο. Άντε η πολιτική προστασία του Δήμου Ξάνθης (Τσέπελης και Γιάννης Ζερενίδης), αποφάσισαν λαϊκή αγορά για σήμερα Σάββατο μόνο με παραγωγούς-επαγγελματίες.
Προς τι στην ανακοίνωσή τους να λένε ότι «μέχρι και 30 Ιουνίου ο Δήμος Ξάνθης θα διοργανώνει παζάρι μόνο για με παραγωγούς;;;; Τι ξέρει που δεν ξέρουμε; Και γιατί η απόφαση που πήρε δεν πάρθηκε μόνο για μια μέρα; Δηλαδή για σήμερα;
......
*Καλά τα σαλτανάτια, καλές οι χειραψίες και τα like με τις σχετικές φωτογραφίες στο fb, από δω και πέρα όμως τι θα έχουνε να πούνε; Ειλικρινά αναρωτιέμαι...
......
*Αλλάζω θέμα και πριν αλέκτωρ λαλήσει... δικαιώνομαι πάλι περίτρανα σε όλα όσα είχα αποκαλύψει για τη συνάντηση των «6» Παπαχρόνηδων με τον Γιάννη Μπούτο και τον Τσέπελη παρουσία της γραμματέως του Δήμου Ξάνθης προκειμένου οι σύμβουλοι της παράταξης «ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας» να «αποσύρουν» την προσφυγή τους κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που οφείλω να ομολογήσω ότι...
Μου είναι ο πλέον συμπαθής στην παράταξη του Τσέπελη!
.......
*Τώρα γιατί είμαι τόσο απόλυτος ότι δικαιώθηκα; Μα γιατί αυτός που με δικαιώνει, είναι ο εξ’ απορρήτων στενός συνεργάτης του Τσέπελη και πρώην και δικός μου στενός συνεργάτης Τ.Κ. που αποκάλυψε χθες τα παρακάτω με τίτλο, «τα βρήκαν…».
Το φιλοξενώ στη στήλη μου χωρίς κανένα σχόλιο:
«Τα βρήκαν…
Το ραντεβού δόθηκε για προχθές Τετάρτη το απόγευμα στις 6 και οι δύο πλευρές ήταν συνεπείς… Ο λόγος για την συνάντηση του Γιάννη Μπούτου με τους έξι της «Αγάπη για την Ξάνθη» στο Δημαρχείο με σκοπό «την αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης»! Τουλάχιστον αυτήν την αιτιολογία ανακοίνωσαν λίγο αργότερα οι «έξι»…
Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι τα επιχειρήματα του προέδρου ικανοποιήσαν την άλλη πλευρά και τα «μαχαίρια» ξαναμπήκαν στα θηκάρια τους!
Σε ότι αφορά την παράταξη Παπαχρόνη με πρώτο και καλύτερο τον επικεφαλής, αν δεν απομακρυνθούν από την λογική του «τι θα πούνε και τι θα γράψουν κάποιοι για εμάς», δεν πρόκειται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Ξανθιωτών με την καμία! Όπως και άλλες «ετερόφωτες» παρατάξεις εκεί μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης… Και ο νοών νοείτω…».
-Σωστός ο Τένης και συμφωνώ  απόλυτα μαζί του. Αν κύριοι «Παπαχρόνηδες» δεν συντονιστείτε απόλυτα με αυτά που «γράφουν» οι διάφοροι «Τσεπελοφύλακες» -δεν εννοώ τον Τ.Κ.- δεν πρόκειται να κερδίσετε Μιχάλη Σπανίδη την «εμπιστοσύνη» των Ξανθιωτών με τίποτα!!!!
.......
*Και κλείνω με κάτι διαφορετικό. 61 ευρώ πήγε στον Πασχάλη Λύρατζη από τη ΔΕΥΑΞ και απορώ γιατί διαμαρτύρεται, όταν: 1.Αυτός είναι δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής δημοτικής παράταξης, 2.Αυτός ήταν και είναι «κολλητός» με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη από την εποχή που πήγαινε στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής μόνο όταν συζητιότανε θέματα του γιατρού...!
-Προς τι η διαμαρτυρία λοιπόν;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »