*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

"Τσιόρδας" της Ξάνθης ο Καραδέδος! Εδώ και τρείς μήνες ζητούσε μαζικά τεστ για κορωνοϊό! Οι ειδήσεις..

06 Ιουνίου
Εθελοντές με αγάπη και μεράκι περιποιήθηκαν τα παρτέρια με τις ελιές στην οδό Μιαούλη στην Ξάνθη! Μπράβο τους!!! (σ.σ. Όταν ο Δήμος Τσέπελη αδρανεί, έρχεται η ώρα του λαού!
……………………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Καθαρές κουβέντες. Τα ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ που κάλιο αργά παρά ποτέ, αποφάσισε για τη Ξάνθη ο ΕΟΔΥ, οφείλονται αποκλειστικά και μόνο, στις πιέσεις και συνεχείς δηλώσεις του Προέδρου του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης Τάσου Καραδέδου.
Του ημέτερου δηλαδή «Τσιόρδα» που δεν πτοήθηκε ούτε από τις ύβρεις του βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη, ούτε και από τους «αποκλεισμούς» του Ιατρικού συλλόγου, τους Χαρδαλιάδες και τους Τσέπελήδες στις συσκέψεις του Δήμου Ξάνθης.
Όλα τα υπόλοιπα εγώ τα’ ακούω βερεσέ!
……
*Τάσος Καραδέδος που σε κάποια φάση –ιδίως την περιβόητη εκείνη Δευτέρα που στο Δροσερό ο Φανουράκης πετούσε τη μάσκα- στοχοποιήθηκε όσο κανείς, όταν μίλησε για «υγιειονομικές βόμβες» στο Νομό Ξάνθης.
Καθώς δεν μπορούσαν να βρεθούν οι εστίες των διάσπαρτων κρουσμάτων στο Νομό Ξάνθης…
…….
*Ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης λοιπόν για μας είναι ο άνθρωπος που στάθηκε ΟΡΘΙΟΣ και άντεξε και στη στοχοποίηση, αλλά και στον προσωπικό πόλεμο!
Κατά γενική παραδοχή δηλαδή, ΠΡΟΣΩΠΟ της ΧΡΟΝΙΑΣ για το 2020 κι ας βρισκόμαστε ακόμη στον μήνα Ιούνιο!
……
*ΚΟΥΙΖ. Δηλαδή αν τελικά ο Φανουράκης δεν είναι ψεύτης, ο πρώην κολλητός και φίλος μου γιατρός Ιπποκράτης  Καμαρίδης είναι… 62 ετών;! Ενώ στο δημοτικό ραδιόφωνο δείχνοντας το δάχτυλο σ’ αυτούς που τον αμφισβητούν και τον θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία  και επιστήμονα, αμφισβητώντας τους… 60χρονους αγώνες του; Λέω…
(σ.σ. Είπαμε ότι δεν είμαι καλός στα μαθηματικά, αλλά δεν μου βγαίνουν οι αριθμοί…).
……
*Εκτός αν λόγω της…«γριούλας» ο Φανουράκης ενδόμυχα θέλει να «εκδικηθεί» και τον γιατρό κι ας πίνει τον τελευταίο καιρό και τσίπουρα μαζί του…!
Βέβαια ο συγκεκριμένος άνθρωπος έφτασε στο σημείο να καθυβρίζει τον Αμοιρά, τον Σταυρακάρα, αλλά και τον έντιμο Σάββα Μελισσόπουλο, οπότε στο… γιατρό θα «μείνει»; Λέω…
……
*Ακόμη δεν κατάλαβα τελικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που το OPEN τον «καταδίκασε» στη χειρότερη πρωινή ζώνη…!
-Ήθελε να προβάλλει τον Φανουράκη, ή ήθελε να διαφημίσει το… site του… διαμορφωτή κοινής γνώμης που 24 ώρες το 24ωρο λιβανίζει τον Τσέπελη;
Φαντάζομαι όμως ότι θα κατάλαβε ο… ίδιος! Οπότε μου αρκεί…

Παράσυρση 25χρονου αλλοδαπού από επιβατική αμαξοστοιχία στον Έβρο
Την 5-6-2020 και ώρα 09.40, επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο, στο ύψος του Τυχερού, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 25χρονο αλλοδαπό. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού. 

Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης: Απαγόρευση αλιείας στις παραλίες που υπάρχουν λουόμενοι
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την απαγόρευση για την τρέχουσα θερινή περίοδο έως και 30 Σεπτεμβρίου 2020:
1) Της διενέργειας αλιείας με πετονιά, καλάμι, σαλαγκιά, καθώς και με κάθε άλλο αγκιστρωτό ή αιχμηρό αλιευτικό εργαλείο στις οργανωμένες λουτρικές εγκαταστάσεις, καθώς επίσης και στις περιοχές όπου υπάρχουν λουόμενοι.
2) Της διενέργειας αλιείας (επαγγελματικής – ερασιτεχνικής) με κάθε είδους στατικό αλιευτικό εργαλείο (δίχτυα – παραγάδια – ιχθυοπαγίδες κ.λ.π.) στις θαλάσσιες περιοχές έμπροσθεν λουτρικών εγκαταστάσεων και σε απόσταση μικρότερη των διακοσίων (200) μέτρων από το εξωτερικό μέρος των πλωτών σημαντήρων που επισημαίνουν τα όρια μέχρι τα οποία φθάνουν συνήθως κολυμπώντας οι λουόμενοι.
Στις θαλάσσιες περιοχές που υπάρχουν λουόμενοι και δεν σημαίνονται με πλωτούς σημαντήρες, η αλιεία απαγορεύεται σε απόσταση μικρότερη των διακοσίων (200) μέτρων από το συνηθισμένο σημείο στο οποίο φθάνουν κολυμπώντας οι λουόμενοι στις περιοχές αυτές.
3) Της διενέργειας αλιευτικής δραστηριότητας με οποιοδήποτε τρόπο που προξενεί θόρυβο και διαταράσσει την κοινή ησυχία κατά τις μη επιτρεπόμενες ώρες (από 01/05 έως 30/09 και από ώρα 15:00 έως 17:30 και 23:00 έως 07:00 επομένης) στις θαλάσσιες περιοχές που βρίσκονται σε μόνιμα κατοικημένες περιοχές και σε απόσταση από την ακτή έως πεντακόσια μέτρα.
Κάθε άλλη απόφασή μας σχετική με το ίδιο θέμα καταργείται.
Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, η ισχύς της οποίας αρχίζει από σήμερα, ανεξάρτητα από τις συντρέχουσες ποινικές ή αστικές ευθύνες κατά την ισχύουσα νομοθεσία, θα τιμωρούνται διοικητικά κατά τιςδιατάξεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/73 (ΦΕΚ 261Α), όπως αυτό ισχύει σήμερα, για παράβαση των άρθρων277 και 296 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης (ΦΕΚ 332Β/12-04-1978).
ΕΚ ΤΟΥ Κ.Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τροχαίο δυστύχημα στον Έβρο: Νεκρός ανασύρθηκε οδηγός- Επεσε σε χαντάκι με το αυτοκίνητό του
Ένας άνδρας 80 ετών έχασε την ζωή του αργά το βράδυ της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στον Έβρο.
Ο ηλικιωμένος άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του, μεταξύ των χωριών Πραγγί και Πετράδες, κοντά στο Διδυμότειχο, όταν από άγνωστη αιτία έπεσε μέσα σε ένα χαντάκι.
Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, με τον άτυχο άνδρα να βρίσκεται μέσα σε αυτό μαζί με την γυναίκα του, η οποία είναι καλά στην υγεία της, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες στον Έβρο με 120,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν την Πέμπτη (4-6-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Έβρο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις ημεδαποί (δύο άντρες και μία γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να κατέχουν πέντε (5) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 120,4 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

Δήμος Σαμοθράκης: Απαγορεύεται αυστηρά η ελεύθερη κατασκήνωση
Ο Δήμος Σαμοθράκης στα πλαίσια επιβολής αναγκαίων μέτρων για τον περιορισμό του COVID-19 σας υπενθυμίζει την ισχύουσα νομοθεσία για την ελεύθερη κατασκήνωση σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν. 392/1976.
Απαγορεύεται η ελεύθερη κατασκήνωση και η εγκατάσταση σκηνών και τροχόσπιτων σε αρχαιολογικούς χώρους, δάση, παραλίες, κοινόχρηστους χώρους κτλ. Επιτρέπεται μόνο εντός κάμπινγκ.
Οι παραβάτες τιμωρούνται με φυλάκιση τριών (3) μηνών ή χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300) € κατά άτομο ή και με τις δύο ποινές.
Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται από μεικτά συνεργεία και η επιβολή του χρηματικού προστίμου θα επιβάλλεται από το αστυνομικό όργανο.
Σας ενημερώνουμε ότι για το 2020 δεν θα υπάρχει ανοχή όσον αφορά την ελεύθερη κατασκήνωση καθώς τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας σε νησιά της άγονης γραμμής επιβάλλεται να είναι αυξημένα για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Τουρκία: Σε καραντίνα 15 πόλεις το Σαββατοκύριακο λόγω κορωνοϊού -Στους 4.600 οι νεκροί στην χώρα
Οι αρχές στην Τουρκία θα επιβάλλουν νέο lockdown σε δεκαπέντε πόλεις το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός.
Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, διευκρίνισε ότι τα αρτοποιεία, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία και μανάβικα θα επιτρέπεται να λειτουργούν κατά τη διάρκεια της ισχύος των μέτρων περιορισμού. Ανοιχτά μόνο για take and away τα εστιατόρια. Οι περιοχές που τα τεθούν τα περιοριστικά μέτρα είναι οι: Αγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Μπούρσα, Μπαλικεσίρ, Εσκισεχίρ, Γκαζιαντέπ, Κοτσαέλι, Κόνια, Μανίσα, Σακάρια, Σαμψούντα, Βαν και Ζονγουλντάκ.
Στην Τουρκία είχαν υποκύψει ως τώρα από τον κορωνοϊό συνολικά 4.630 άνθρωποι, επί συνόλου 167.410 κρουσμάτων. Η Τουρκία βρίσκεται στην 11η θέση παγκοσμίως σε κρούσματα.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »