*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

Στα "δυο" στη Λευκόπετρα για τον παπά! Η επική ανάρτηση του Λύρατζη για Φανουράκη, Τσέπελη, Σουά...

06 Ιουνίου
Ο Φανουράκης μπορεί να τους «χώρισε»... ο Αρκομανέας (στη μέση) όμως τους... ένωσε;!
..............................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Καλημέρα ο αγώνας συνεχίζεται,  μόνος μου αγωνίστηκα και αγωνίζομαι ακόμα, εγώ δεν παρακάλεσα ποτέ κανέναν όσο για το ξενοδοχείο μου FILOXENIA HOTEL ΤΟΞΟΤΕΣ ΞΑΝΘΗΣ δεν έβαλε λουκέτο.... Σύμφωνα με το νόμο της κυβέρνησης επέλεξα μετά τα γνωστά γεγονότα της Ξάνθης να μπει σε αναστολή έως 30/07/2020.
(Ο Γιάννης Ιερόπουλος στο facebook)
-Συνέχισε Γιάννη και το κεφάλι ψηλά!
..............................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Τα βρήκαν…Το ραντεβού δόθηκε για προχθές Τετάρτη το απόγευμα στις 6 και οι δύο πλευρές ήταν συνεπείς ....Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι τα επιχειρήματα του προέδρου ικανοποιήσαν την άλλη πλευρά και τα «μαχαίρια» ξαναμπήκαν στα θηκάρια τους!
(Ο Τένης Καμαρίδης για τη συνάντηση των «6» του Παπαχρόνη με τους Τσέπελη και  Μπούτο)
-Ζητωωωωω! Και μια συγνώμη ωστόσο Παπαχρόνη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου θα «έβλαπτε»...!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τι «παίζει» τελικά με τον Παπα-Γιώργη της Λευκόπετρας; Προς το τι το τόσο «μίσος» και το «πάθος» με αποτέλεσμα να έχει ξεσηκωθεί όλο το χωριό και να έχει χωριστεί και σε δυο μέρη...
-Επειδή ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων αποφάσισε να τον ΔΙΩΞΕΙ, επειδή έτσι αποφάσισε το...εκκλησιαστικό συμβούλιο; Ένας χαμός...!
.....
*Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης; Μέσα σε έναν χρόνο όπως  είπε η κυρία Όλγα από την Λευκόπετρα, άλλαξαν τρεις φορές ιερέα με απόφαση του Παντελεήμονα! Μάλιστα ο προτελευταίος ιερέας στεναχωρέθηκε τόσο πολύ που τον έβγαλε ο Μητροπολίτης από παπά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Λευκόπετρας,  που πήγε στην Χρυσούπολη και από τον πολύ καημό του, έπεσε σε μελαγχολία και τελικά έφυγε από τη ζωή!!!
.....
*Για το θέμα μίλησαν δεκάδες κάτοικοι της Λευκόπετρας και το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν ένα!
-Όλο το χωριό έχει γίνει δυο κομμάτια για τον παπά με μια διαφορά...!
-Τα ίδια έγιναν και με τους προηγούμενους παπάδες!!
.....
*Το περίεργο της παραπάνω υπόθεσης; Ενώ ρωτούσα την κυρία Όλγα από την οποία ξεκίνησαν οι καταγγελίες, «τι θέση παίρνει για τον παπά της Λευκόπετρας,, ο πρώην κάμεραμεν της Γερόντισσας Άννας στο μοναστήρι του Αγίου Πορφυρίου (σ.σ. Βιντεοσκοπούσε όλες τις ομιλίες της...), καθότι μιλάμε πλέον για τον άνθρωπο που εκτός από διοργανωτής μαϊμού επετείων γάμου, είναι κι αυτός που ...«ανακάλυψε» τα γενέθλια της Προέδρου της Δημοκρατίας!
-Δεν γνώριζε να μου απαντήσει...
....
*Και φυσικά όταν την ρώτησα και για τη στάση του Σπύρου Γαλανόπουλου κι αν είναι με τον παπά ή με τον Μητροπολίτη...
Πήρα αφοπλιστική απάντηση. Ο Σπύρος είναι μόνο με τον...»σταυρό»! Των εκλογών δηλαδή....Ποιοι τον ψηφίζουν και ποιοι δεν τον ψηφίζουν...
......
*Και το μέγα ερώτημα φυσικά ....Με τίνος την πλευρά είμαι εγώ!
-Μα εννοείται! Με τον παπά, απάντησα ευθαρσώς!!! Κι όχι μόνο βέβαια γιατί δυστυχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι αλλάζουν τους παπάδες στο χωριό ανάλογα με τα προσωπικά τους γούστα..
Αλλά και γιατί έχει 4μελή οικογένεια και απορώ ειλικρινά πως ο Παντελεήμονα θέλει να τον διώξει!!! Αλλά και να τον βγάλει από το σπίτι της εκκλησίας όπου μένει...
....
*Αυτά για σήμερα...γιατί με το ίδιο θέμα θα ασχοληθώ στο NEXT tv και στην «Ανοιχτή γραμμή»  της Τρίτης 9 Ιουνίου. Οπότε και θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα...
Λέω μάλιστα να βγάλω στον αέρα και τον Αλέκο Κυριακίδη που όπως μου καταγγέλθηκε, πάει στη Λευκόπετρα πλέον, σπάνια!!!
(σ.σ. Κρίμα γιατί κάποτε μας έφερνε και καμιά ντομάτα ή λαχανικά από το κτήμα του.....)

Αιχμές Λύρατζη για  Φανουράκη, Τσέπελη, Ζερενίδη, 
Σουά κλπ για την παρουσία τους στα τεστ για τον covid-19
Με αιχμές κατά του Δήμαρχου Τσέπελη και της γνωστής «παρέας» του –Φανουράκη, Σουά, Ζερενίδη κλπ-σχολίασε την παρουσία τους στο δημοτικό αμφιθέατρο αλλά και στη Κυψέλη όπου πήγαιναν οι δημότες για να εξεταστούν για τον Covid-19.
Διαβάστε την ανάρτησή του στο fb:
«Πασχάλης Λύρατζης: Αντί Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι να κάνετε βόλτες και χαιρετούρες στα σημεία που γίνονται οι εξετάσεις για τον covid-19, κάντε το τεστ γιατί σε όλη την διάρκεια της καραντίνας που εμείς ήσασταν μέσα εσείς κάνατε βόλτες και πετάγατε τις μάσκες. Αν κάποιοι πρέπει πρωτίστως να κάνουν το τεστ αυτοί είστε εσείς διότι έχετε την περισσότερη επαφή με κόσμο και είναι κρίμα να αποτελέσετε πιθανό κρούσμα διασποράς το ιου. Θεωρώ λοιπόν δεδομένο ότι το κάνατε και σας εύχομαι καλά αποτελέσματα για το καλό όλων μας!!!»
-Αμήν...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »