*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

Η απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη στους... λαϊκιστές, η «πολυθρόνα» και οι δυο απευθείας αναθέσεις του, ύψους 47.224 ευρώ εν μέσω πανδημίας!

23 Μαΐου

*Τίτλος του άρθρου. «Ιππ. Καμαρίδης: Η απάντησή μου στους φθηνούς λαϊκιστές και τους… συκοφάντες».
Και η συνέχεια:
«Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ σήκωσε το «γάντι» φιλοξενηθείς στο Δημοτικό Ραδιόφωνο
Αναφέρεται στο δήθεν ενδιαφέρον για την μείωση της τιμής του νερού και στις «εκβιαστικές» δηλώσεις κάποιων περί προσφυγής στα ελεγκτικά όργανα και στον… εισαγγελέα!»
-Ποιο «γάντι» έριξε δεν μάθαμε... Αυτό που φοράνε οι πολίτες για τον κορωνοϊό ή το «γάντι» που έριχναν οι «ιππότες» σε αυτούς που έλεγαν στα δημοτικά συμβούλια ότι θα στείλουν στους Εισαγγελείς τον Μούρκα για...πλαστογραφία και με το που έγιναν οι ίδιοι εξουσία, «τον έκαναν αντιπρόεδρό τους με αντιμισθία 1.710 ευρώ»!!!;;; Μας μπέρδεψε και πάλι ο γιατρός..
.......
*Τι άλλο είπε ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ:
«Έχω παραλάβει μία επιχείρηση η οποία έχει δεσμευμένο ΑΦΜ και τους λαϊκιστές δεν τους είδα να συζητάνε για αυτό το θέμα από επισκέψεις σε αρμοδίους για να ξεμπλοκάρουμε και νματα που υπάρχουν από το 2016 και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να τα λύσει. Εκεί μέσα θα ακουστούν όλα».
-Προφανώς δεν θα έχει ακούσει ο γιατρός ούτε τις δηλώσεις του Σδρέβανου για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και «δεν θα θυμάσαι» βέβαια ότι έκανε ανακοπή για το «δεσμευμένο ΑΦΜ» ο Νομικός σύμβουλος Στέργιος Γιαλάογλου!
-Αλλά αυτός προέβη σε... εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη ΔΕΥA Νέστου από την «πίσω» πόρτα χωρίς να ρωτήσει κανέναν!
.......
*Τι άλλο είπε ο γιατρός στη συνέντευξή του στον... εαυτό του. Sorry... Στον Τηλέμαχο Αρναούτογλου:
«Γράφουν κάποιες εφημερίδες, ότι μέλος λέει του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΞ βγήκε και κατηγορούσε και απειλούσε τον πρόεδρο, δηλαδή εμένα και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ, για κάτι φακέλους, που ούτε εγώ κατάλαβα τι είναι. Ήθελα λοιπόν να εξηγήσω σ’ αυτούς τους κυρίους, ότι αν αποδέχονται μία δημοκρατική διαδικασία πρέπει να καταλάβουν ότι συμμετέχοντας σε ένα διοικητικό συμβούλιο κάνουν μια πρόταση, η οποία αν συγκεντρώσει την συναίνεση της πλειοψηφίας περνάει, αν δεν πείσει την πλειοψηφία δεν περνάει. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή δεν πέρασε μια δική τους πρόταση ξαφνικά υπάρχει κάτι το σκοτεινό από πίσω».
-Α,  μάλιστα... Εν καιρώ δηλαδή πανδημίας, ο γιατρός Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ  με την υψηλή αντιμισθία των 1.710 ευρώ, έδωσε  δυο ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στην ίδια εταιρεία συνολικού ύψους 47.244 ευρώ η μια για την προμήθεια νέου τηλεφωνικού κέντρου και η άλλη για την κατασκευή ιστοσελίδας κι από την άλλη....μας «δείχνει» και το δάχτυλο!
(σ.σ. Οι φτηνοί λαϊκιστές ποιοί είναι; Ο Φάνης Παπαδάκης; Ο Σδρέβανος; Η Παυλίδου; Ή ο Σάββας Μελισσόπουλος με  τον Λύρατζη;)
.......
*Και καταλήγει ο Ιπποκράτης Καμαρίδης:
«Λέω λοιπόν σ’ αυτούς τους κυρίους –σημειώνοντας πως δεν ξέρω αν πραγματικά ειπώθηκε αυτό, αλλά έτσι μεταφέρθηκε από τον τύπο, ότι δηλαδή θα πάνε κάποιο φάκελο στον εισαγγελέα- πως αν ειπώθηκε τους καλώ και τους λέω ότι αν δεν πάνε όποιον φάκελο έχουν, οποιοδήποτε στοιχείο έχουν στον εισαγγελέα αυτοί, θα πάω εγώ στον εισαγγελέα και θα τους μηνύσω για συκοφαντική δυσφήμιση.
Γιατί εγώ είμαι ένας πολίτης που ανέλαβε για τέσσερα χρόνια την διοίκηση μιας επιχείρησης γιατί έτυχε και ο κόσμος της Ξάνθης με τίμησε και με εξέλεξε».
-Σε εξέλεξε όμως γιατρέ μου θεωρώντας ότι θα υπηρετήσεις τα συμφέροντά του κι όχι τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ σου! Δηλαδή να εισηγηθείς και να πάρεις το μέγιστο της αντιμισθίας σου, ύψους 1.710 ευρώ και με αδιαφάνεια να δώσεις δυο εν καιρώ πανδημίας δυο  απευθείας αναθέσεις στην ίδια εταιρεία ύψους 47.244 ευρώ!
.......
*Πολύ το χρήμα Ιπποκράτη Καμαρίδη. Κι όλα τα υπόλοιπα εγώ τ’ ακούω βερεσέ! Εν καιρώ πανδημίας με απευθείας ανάθεση 19.600 επί πλέον ΦΠΑ για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και 18.500 πλέον ΦΠΑ για την κατασκευή ιστοσελίδας με το χαρακτηρισμό μάλιστα του... επείγοντος! Αν ήταν από την τσέπη σου, θα έδινες αυτά τα ποσά;
Εσύ «που για μια... πολυθρόνα των 700 ευρώ του διευθυντή και νυν στενού σου συνεργάτη κ. Κάρτη» επί Σδρέβανου σχολίαζες στο fb «είμαι περίεργος να δω τι κω...θα καθίσει σε τέτοια πανάκριβη καρέκλα»!

-Εμείς τουλάχιστον δεν σε ρωτάμε, «τι κω...» ψηφίζουν τις απευθείας αναθέσεις σου! Απλά μειδιάμε για το θράσος σου....

(σ..σ. Άλλωστε όπως έγραψε πρώην κολλητός σου....Δεν χρειάζεται ο Ξανθιώτης να εκνευρίζεται, άλλωστε όπως έλεγε και ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, “Εσύ τους διάλεξες…”)
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »