*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

Οι φάκελοι που δεν...γνωρίζει τίποτα ο γιατρός, αυτά που δεν είπε και τα μετά "καραντίνα" γεύματα του Δήμαρχου Μύκης

23 Μαΐου
Εμείς με ηγέτη τον Τσέπελη, «ξαναφτιάξαμε» και την ΔΕΥΑΞ που... ονειρευόμασταν! 
Τα παράπονα... σ’ αυτούς που μας ψήφισαν και κυρίως σ’ αυτούς που απείχαν 
από τις εκλογές της 2ης Κυριακής.

(σ..σ. Δεν χρειάζεται ο Ξανθιώτης να εκνευρίζεται...άλλωστε όπως έλεγε και ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, “Εσύ τους διάλεξες…”)

………………………………..
Αυθεντικό 1
Γράφουν κάποιες εφημερίδες, ότι μέλος λέει του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΞ βγήκε και κατηγορούσε και απειλούσε τον πρόεδρο, δηλαδή εμένα και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ, για κάτι φακέλους, που ούτε εγώ κατάλαβα τι είναι…
(Ο Πρόεδρος της  ΔΕΥΑΞ με την αντιμισθία του 1.710 ευρώ Ιπποκράτης Καμαρίδης στο δημοτικό ραδιόφωνο)
-Τι δεν κατάλαβες δηλαδή γιατρέ για το φάκελο του Νομικού της εταιρείας Στέργιου Γιαλάογλου; Ότι δεν...έχεις ιδέα ή ότι δεν σου έστειλε ποτέ...email;;; Και για όλα σου φταίνει πάλι οι...εφημερίδες;
………………………………..
Αυθεντικό 2
Καλέσατε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη πόλη μας... εν μέσω κορωνοϊού!!! Συγχαρητήρια...
Και «καπάκι», αμέσως μετά «δια περιφοράς» Οικονομική Επιτροπή...!!!
Τελικά όταν θέλετε είστε πιο γρήγοροι κι από τον «άνεμο»...!!!
Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχατε;
Πότε προλάβατε;
Γραμμένη την είχατε; Ήταν σύννομη;
Κατεπείγον… 3.000 ευρώ η διαμονή, 2.000 ευρώ τα  γεύματα, 400 ευρώ ο μπουφές και 300 ευρώ αναμνηστικά δώρα!!!
(Από την ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου)
-Οι δυο υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης στη Ξάνθη και ο γνωστός κύριος Σάββας να μας απαντήσουν...! Αυτοί είναι και οι αρμόδιοι!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μια ακόμη συνέντευξη του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, δηλαδή στον... εαυτό του! Sorry... Στον Τηλέμαχο Αρναούτογλου!
(σ.σ. Τι αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιαφώνου είναι άλλωστε, αν όποτε γουστάρει δεν δίνει εκεί συνεντεύξεις;...Και δεν θέλω να τον διακόπτει κανείς...).
.......
*Καλοπροαίρετη συμβουλή. Χάθηκε ο κόσμος να δώσει ο λαλίστατος γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης -που μια δίνει απευθείας αναθέσεις εν καιρώ πανδημίας ύψους 47.244 ευρώ και δείχνει και το... δάχτυλο- και μια συνέντευξη στην Κική Οικονόμου;
Ίσως έτσι έπειθε περισσότερο!
......
*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, να ‘ναι καλά ο Τένης, δημοσίευσε την συνέντευξη του αδελφού του και μου την «έστειλαν» στο fb αλλιώς χαμπάρι δεν θα έπαιρνα! Καθότι ήταν μια συνέντευξη με φοβερό ενδιαφέρον, όχι όμως γι’ αυτά που είπε ο γιατρός, αλλά γι’ αυτά που... ΔΕΝ ΕΙΠΕ!
......
*Καθότι λέξη δεν είδα να λέει για τις δυο απευθείας αναθέσεις εν καιρώ πανδημίας στην ίδια εταιρεία ύψους 47.244 ευρώ (σ.σ. Ακόμη κι ο φίλος του ο Πέτρος Ούτσης φαντάζομαι ότι θα έπαθε πλάκα όταν θα έμαθε ότι ο Ιπποκράτης Καμαρίδης έδωσε με απευθείας ανάθεση 19.600 ευρώ πλέον ΦΠΑ για την κατασκευή μιας... ιστοσελίδας!!!).
-Όπως επίσης λέξη δεν είπε για τον... εξωδικαστικό του συμβιβασμό με την ΔΕΥΑ Νέστου χωρίς απόφαση Δ.Σ. αλλά και να ρωτήσει τον Νομικό...!
-Ενώ και για τον φάκελο του Στέργιου Γιαλάογλου δήλωσε υπερηφάνως ότι... «δεν γνωρίζει τίποτα για φακέλους»!!!
.......

*Επίσης ο γιατρός φέρεται σύμφωνα με το έντυπο του αδελφού του, να δήλωσε και τα παρακάτω: «Γράφουν κάποιες εφημερίδες, ότι μέλος λέει του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΞ βγήκε και κατηγορούσε και απειλούσε τον πρόεδρο, δηλαδή εμένα και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΞ, για κάτι φακέλους, που ούτε εγώ κατάλαβα τι είναι»
-Οι εφημερίδες ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ τίποτα Πρόεδρε της αντιμισθίας των 1.710 ευρώ απλά φιλοξένησαν αυτά που κατέθεσε εγγράφως το μέλος του Δ.Σ. Φάνης Παπαδάκης. Κι όσο για τους φακέλους που «ούτε εσύ κατάλαβες τι είναι», αν ξαναδιαβάσεις την επιστολή θα καταλάβεις...διότι τον γνωρίζεις καλά τον «φάκελο» κι από πρώτο χέρι!
......
*Και στο ρεζουμέ της συνέντευξης του Προέδρου
«....δεν ξέρω αν πραγματικά ειπώθηκε αυτό, αλλά έτσι μεταφέρθηκε από τον τύπο, ότι δηλαδή θα πάνε κάποιο φάκελο στον εισαγγελέα- πως αν ειπώθηκε τους καλώ και τους λέω ότι αν δεν πάνε όποιον φάκελο έχουν, οποιοδήποτε στοιχείο έχουν στον εισαγγελέα αυτοί, θα πάω εγώ στον εισαγγελέα και θα τους μηνύσω για συκοφαντική δυσφήμιση».
-Και γιατί δεν το κάνεις Ιπποκράτη Καμαρίδη; Και τι είναι αυτό που φοβάσαι και δεν το έκανες...ήδη;! Ειλικρινά απορώ... και σε περιμένω να το πράξεις σήμερα κιόλας! Κι όσο για τους φακέλους που δεν "γνωρίζεις"....εδώ ο Στέργιος, μπορείς να του ζητήσεις, να σου τον...ξαναστείλει!

ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ «ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ», ΠΩΣ ΘΑ… ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΝ ΡΙΤΒΑΝ ΧΟΥΣΕΪΝ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΛΗΣ!
Αίσθηση μεγατόνων για τις νέες αποκαλύψεις του «Μαχητή» για τον ανθέλληνα Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν Χουσεϊν που βάπτισε τα ελληνικά υπερήφανα Πομακοχώρια… «Τουρκοχώρια» και βγάζει κάθε τόσο αναρτήσεις στο fb υπογραμμίζοντας αν και Πομάκος στην καταγωγή, πόσο υπερήφανος είναι που είναι… «Τούρκος»!
Και με ποιο απλά λόγια, γιατί δεν φταίει φυσικά μόνο ο ίδιος ο Δήμαρχος αλλά και οι «Νόμοι» και «ρυθμίσεις» του νυν Υπουργού Εσωτερικών, αδιαφάνειας και απευθείας αναθέσεων κ.Θεοδωρικάκου…
«Οι «καραντίνες» μπορεί να τελείωσαν στους Οικισμούς Εχίνου, Ζουμπούλι και Αρναούτ, οι απευθείας όμως αναθέσεις του ανθέλληνα Δημάρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν Χουσεϊν συνεχίζονται, αφού με ημερομηνία 13/5/2020 έδωσε απευθείας ανάθεση 55.800 ευρώ σε κολλητό του υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που απέτυχε να εκλεγεί για… γεύματα!
Μπορεί δηλαδή η «πανδημία» να «βούλιαξε» την Ελληνική κοινωνία... «χρύσωσε» όμως πολλούς αυτοδιοικητικούς χάρις στις ρυθμίσεις ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ του Θεοδωρικάκου! Κι ένας εξ’ αυτών φυσικά είναι και ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν..!
-Να τον χαίρεσαι Ελληνικό κράτος αυτόν τον Δήμαρχο που βγαίνει στα τούρκικα και γράφει στο fb «πόσο υπερήφανος είναι που είναι...Τούρκος» επειδή ο Ερντογάν έστειλε κάπου ένα αεροπλάνο, γιατί εγώ λίαν επιεικώς αυτήν την ανάθεση θα την χαρακτήριζα μόνο με μια λέξη...
Λαμογιά..!!!! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »