*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαρτίου

Αλάτι & Πιπέρι Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας πάει Κομοτηνή

06 Μαρτίου
Τη Κυριακή 8 Μαρτίου γιορτάζουμε την γιορτή της γυναίκας στην ταβέρνα «Τα Φαναράκια» με το συγκρότημα «Δύο +1»
Τη Κυριακή 8 Μαρτίου η ταβέρνα «Τα Φαναράκια» μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί τη γιορτή της γυναίκας με αγαπημένες ελληνικές ρετρό μελωδίες διασκευασμένες από το μουσικό συγκρότημα «Δύο +1» με έναν ιδιαίτερο τρόπο με επιρροές Swing.
Φωνη Χαβατζανίδου Ελευθερία
Κιθάρα και φωνή Κώστας Κουρτίδης
Πιάνο Γιώργος Παράσχου

Ομιλία του Ιερομόναχου π. Αρτέμιου Γρηγοριάτη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Ξάνθης
Γνωστοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη, ότι την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2020 και ώρα 18:00, κατά την διάρκεια της ακολουθίας του Α΄ Κατανυκτικού  Εσπερινού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Ξάνθης, θα ομιλήσει ο Οσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης, με θέμα: «Η σημασία της μεγάλης Τεσσαρακοστής».
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Okee' Dokee Live την Τρίτη 24 Μαρτίου στο Νostos
Μάλλον πέρασε αρκετός καιρός, και σαν να μετρούσαμε τον χρόνο και να αναμέναμε αυτή τη στιγμή, που οι Okee' Dokee θα επέστρεφαν δυναμικά!
Οι Okee' Dokee είναι εδώ ξανά, στο ίδιο σημείο που πρωτο-ξεκίνησε το "ζωντανό" τους ταξίδι, την Τρίτη 24 Μαρτίου (22:00) στο Nostos στην Ξάνθη, ανανεωμένοι, πιο ορεξάτοι από ποτέ, για να ροκάρουν στο stage και να μας ταρακουνήσουν για τα καλά! «Πειραγμένες» διασκευές αγαπημένων κομματιών από τη διεθνή rock σκηνή, αλλά και μέρος της δικής τους δισκογραφικής δουλειάς, θα μας θυμίσουν τις καταπληκτικές αξέχαστες βραδιές, συνεχίζοντας με ακόμα μια..!
Μαζί, θα ανοίξουν την βραδιά, οι Vivamous..!
Με είσοδο ελεύθερη, rockin' all night long…!
Okee' Dokee: Μαρία Κηπουρού: Φωνή, Τάσος Βογιατζής: Κιθάρα/ Φωνές, Στράτος Κάννος: τύμπανα, Παντελής Ψαρρός: Κιθάρα/ Φωνές, Μήτσος Αγγελάκης: Μπάσο 

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας πάει Κομοτηνή
Για ακόμη μία χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας παρουσιάζει τις βραβευμένες ταινίες του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας.
Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης την Κυριακή 8/3/2020 και τη Δευτέρα 9/3/2020. Ώρα έναρξης προβολών 19:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΊΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ «POSEIDONIO PALACE» Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Κομοτηνής «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» διοργανώνει μεγάλο ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΊΟΥ στο κέντρο «POSEIDONIO PALACE» (7ο χλμ. Κομοτηνής-Λάγους) παρέα με το συγκρότημα του Γιάννη Σπινθακη...!! Ώρα έναρξης: 21:30..!!! Δωρεάν μετακίνηση μέσω λεωφορείων από την Παλιά Πρυτανεία και επιστροφή (1η αναχώρηση: 21:15)...!!! Είσοδος: 15 ευρώ φοιτητικό 20 ευρώ κανονικό (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού, άφθονο κρασί και ΡΑΚΗ....!!!) ΤΗΛ.-ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6909070920 – 6984925031.

«Το Δέντρο της Αγάπης», βιβλιοπαρουσίαση στη ΦΕΞ
Η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, το βιβλιοπωλείο Πυργελή και οι Εκδόσεις Πηγή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Το Δέντρο της Αγάπης» του Γιώργου Θ. Κασαπίδη.
Ένα απόγευμα για όσους αγαπούν τα παραμύθια!
Στο σπίτι πολιτισμού Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 19.30

Εκτός από το συγγραφέα για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Βογιατζούλη Κατερίνα (εικονογράφος), Μουρατίδης Δημήτρης (συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος), Αφεντουλίδου Άννα (συντονίστρια εκπαίδευσης για την αειφορία Α.Μ.Θ., Διδάκτωρ Τ.Ε.Ε.Π.Η. Δ.Π.Θ.)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »