*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Εθελοντής μετά....πληρωμής ο Κυρκούσης;

06 Μαρτίου
*Στην Δράμα βρέθηκε χθες και μάλιστα με...ωραία παρέα όπως λένε οι πληροφορίες μου, ο εκδότης της «Α» Σταύρος Μωραίτης που τον τελευταίο καιρό έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αφού ανανεώνει ριζικά τον Life 921 fm και μπράβο του.
.....
*Γιατί μου φαίνεται πολύ...ανανεωμένη εδώ και λίγο καιρό η δημοφιλής παρουσιάστρια Γιώτα Χατζηθεοδώρου και μάλιστα μέχρι τελικής.....πτώσεως; Μήπως αποφάσισε να...επανακάμψει στα πάτρια εδάφη ή κάτι άλλο συμβαίνει;
.....
*Επέστρεψε από την Βουλγαρία η δημοφιλής πρώην τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Ιακωβίδου και προχθές την είδα μάλιστα μέσα στη βροχή να κάνει...σουλάτσο και να κόβει βόλτες!
Η είδηση; Ακόμη να μας έρθει για...καφέ!
.....
*Μια καινούργια ταβέρνα ανοίγει στη Γενισέα κολλητός του Μιχάλη Σπανίδη και οι φήμες μιλάνε για κάτι πολύ εξαιρετικό που θα αναβαθμίσει όλη την πλατεία της έδρας του Δήμου Αβδήρων...
Λεπτομέρειες σύντομα...
.....
*Πολύ ανεβασμένος είναι αυτήν την περίοδο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης και φαίνεται φυσικά κι από τον τρόπο λειτουργίας του. Και ιδίως όταν με δηλώνεις του, δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Φανουράκη!
......
*Τελικά αληθεύει ότι ο Χαράλαμπος Κυρκούσης ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ για όλη αυτήν την εθελοντική εργασία που έκανε για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι και ποιο είναι το πραγματικό ποσόν; Διότι ακούω κάποια...χιλιάρικα αλλά το ποσόν μου φαίνεται υπερβολικό!
(σ.σ. Περιμένω πως και την απάντηση γιατί δεν μπορεί Μπάμπη από τη μια να το παίζει υπαρχηγός του Ασκαρίδη κι από την άλλη....να το παίζεις βερεσέ! Κι ο νοών νοείτω...)
.....
*Εντάξει ρε παιδιά....Να το «παίζει» ο άνθρωπος γκόμενος και να ....γόης, μπορεί να μας εξηγήσει όμως γιατί κάποιοι τον κοιτάζουν τόσο πολύ....από πίσω; Και λένε τέτοιες κακοήθειες εναντίον του;
Και στο φινάλε και gay να είναι ή να το παίζει σε διπλό ταμπλό, εσάς τις σας ενοχλεί; Δικά του είναι τα οπίσθια, ότι θέλει τα κάνει...!
.....
*Και το κουίζ της ημέρας. Ποια κυρία τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί το κινητό του συζύγους και είναι πυρ και μανία μαζί του γιατί ψυλλιάζεται ότι της ρίχνει....εκτός έδρας κέρατο με ξανθιά ύπαρξη; Για την οποία ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτή....δεν μπορεί ακόμη να το χωνέψει!;

Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »