*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

Προβολή ταινίας και party στο φοιτητικό Σύλλογο «Γέφυρα» στις 21/2

14 Φεβρουαρίου
Επιμορφωτικό Σεμινάριο στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης: 
«Εισαγωγή στην προφορική ιστορία»
Η Ένωση Προφορικής Ιστορίας και το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης συνδιοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στην Προφορική Ιστορία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου (απόγευμα), το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου (όλη μέρα) και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (πρωί) στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη διάσωση της συλλογικής μνήμης της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της. Ο ανώτατος αριθμός εκπαιδευομένων είναι 30 άτομα.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του μουσείου 2551028926.

Παίδες εν δράσει…σε αποκριάτικη εικαστική έκφραση: «Προσωπεία…»
Το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης του ΙΘΤΠ, προσκαλεί την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και ώρα 17.30 τους μικρούς τους φίλους  (5-8χρ.) να εκφραστούν καλλιτεχνικά και δημιουργικά.  Ελάτε να γνωρίσουμε τον πολυποίκιλο κόσμο της μάσκας και τον πολλαπλό ρόλο της σε διάφορους πολιτισμούς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της  δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, με την εικαστική συμμετοχή των έμπειρων καθηγητών του Ιδρύματος. Τα παιδιά θα τολμήσουν να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν τη δική τους μάσκα, συμμετέχοντας στη διαδικασία προετοιμασίας, κατασκευής και διακόσμησης της.
Χώρος: Αίθουσα Δημιουργικής Απασχόλησης «Ι. Παπαχαρίση», Καπναποθήκη «Π», Καπνεργατών 9                          
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Βραδιά Φωνητικής του σύγχρονου μουσικού 
εργαστηρίου Art Lab στο Nostos Live
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο Nostos Live διοργανώνεται Βραδιά Φωνητικής των σπουδαστών ελεύθερου τραγουδιού του σύγχρονου μουσικού εργαστηρίου Art Lab.
Πλήκτρα: Asmik Beglaryan
Κιθάρα: Μιχάλης Χατζόπουλος
Κρουστά: Μιχάλης Σαρόγλου
Υπεύθυνος Τμήματος Φωνητικής: Asmik Beglaryan

Νέα εκδήλωση του Xanthi Techlab σε συνεργασία 
με την ομάδα IAS Seminars του IEEE IAS DUTh SBC
Το Xanthi Techlab σε συνεργασία με την ομάδα IAS Seminars του IEEE IAS DUTh SBC διοργανώνουν ένα soft skills training με θέμα "Negotiating: Do It Like Harvey", εμπνευσμένο από τη σειρά Suits (USA Network), στο οποίο θα αναλυθούν τεχνικές διαπραγμάτευσης με άμεση εφαρμογή στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και στην καθημερινότητα ενώ παράλληλα θα μελετηθούν αποσπάσματα της δημοφιλούς σειράς και θα πραγματοποιηθούν προσομοιώσεις για την καλύτερη κατανόηση της διαπραγματευτικής διαδικασίας.
Το training θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο Xanthi Techlab (Πλατεία Διοικητηρίου 1Α, Ξάνθη).
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα μέχρι το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 20:00.

Ο Θίασος Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» 
στο Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης
Ο Θίασος Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» παρουσιάζει στο κτήριο του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης (Αγ. Γεωργίου 1, ισόγειο) την Κυριακή 23-2-20 και ώρα 18:00 την παράσταση Καραγκιόζη «Οι τρεις βλάκες». Ο αρραβώνας του Γιάννη με τη Μαρία διαλύεται γιατί η νύφη και οι γονείς της αποδεικνύονται κουτοί. Ο κυρ-Θόδωρος, πατέρας της Μαρίας, είναι απαρηγόρητος και ο γαμπρός αμετάπειστος. Για να παντρευτεί τη Μαρία πρέπει να βρεθούν τρεις πιο κουτοί. Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει να βρει τους τρεις βλάκες και να σώσει τον αρραβώνα. Θα τα καταφέρει… Στη συνέχεια ακολουθεί αφήγηση ελληνικών παραμυθιών, στο πνεύμα των ημερών, από το Δημήτρη Αβούρη και τους Παραμυθοθράκες.
Είσοδος Ελεύθερη.

Προβολή ταινίας και party στο φοιτητικό Σύλλογο «Γέφυρα»
Με αφορμή το Wandering Film Panorama και για την οικονομική ενίσχυσή του, την Παρασκευή 21/2 η κινηματογραφική ομάδα «Γέφυρας» γυρνάει τον χρόνο στα 90ς, με την ταινία “True Romance” (1993) και στην συνέχεια με παρτάρα, με ήχους και διάθεση από τα 90ς και φυσικά άφθονο ποτό!! Γι’ αυτό βάλτε τα flight μπουφάν σας, τα φαρδιά ρούχα σας, πουκάμισα με περίεργα μοτίβα και τα dr Martens σας και ελάτε να διασκεδάσουμε ξέφρενα σε ένα πάρτι βγαλμένο από άλλη εποχή!!
Προβολή: 20:30. Party: 23:30
Ποτό: 3€ // Μπύρα: 1€ // Κρασί: 0,50€ // Pop-corn: τζαμπέ



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »