*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

Τέλος οι διακοπές του Δ. Πετρόπουλου. Απο μπροστά "φίλοι" κι απο πίσω... κόμπλεξ και φθόνος μια ζωή!

17 Σεπτεμβρίου


*Πέρασα την Κυριακή το πρωί να πάρω εφημερίδες και τσιγάρα από το γνωστό περίπτερο της οδού 4ης Οκτωβρίου μπροστά στη «Στροφή» του Μάκη Τοπαλίδη και ειλικρινά...!

-Μήνες είχα να δω τόσο κόσμο στο αριστερό καναπεδάκι μέσα στο ΜΙΚΕΛ. Βέβαια πρόσωπα δεν μπόρεσα να διακρίνω πρώτον γιατί η ματιά που έριξα ήταν φευγαλέα και δεύτερον μην νομίσω κι ότι είμαι βαλτός...!

Αλλά μπράβο στον Αφεντούλη Τσακιρίδη. Αρκεί εκτός από Κυριακή πρωί να περνάνε και τις άλλες μέρες!!!

......

*Πάντως αυτόν που βλέπω συχνότερα από όλους, είναι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Γιάννης Ζερενίδης, προφανώς για να τον δω και να το...γράψω (σ.σ. Αφού κάθεται και στα έξω τραπεζάκια..) ή εκεί πλέον κανονίζει τα ραντεβού του με τον Φανουράκη...

(σ.σ. Ο τελευταίος πάντως έλλειπε όταν εγώ είδα τον Γ. Ζερενίδη και δεν πιστεύω να τον «έστησε»... Κοτζάμ Πρόεδρο των 1.710 ευρώ το μήνα για 1-2 ώρες την ημέρα που πηγαίνει στο γραφείο για έναν καφέ με την Ελισσάβετ και την κυρία ....Σαμπάνια! Λέω...).

......


 

*Αποκλειστική ενημέρωση από την Digea. Την Πέμπτη 19/09/2024 κατά το χρονικό διάστημα 04:00 – 05:30 π.μ., θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες, οι οποίες θα προκαλέσουν διακοπή της ψηφιακής εκπομπής σήματος όλων των καναλιών (Εθνικής και Περιφερειακής εμβέλειας), στο κέντρο εκπομπής «Θάσος».

......

*Κάποιοι μας το "παίζουν" από μπροστά φίλοι αλλά από πίσω.... ίντριγκα, ζήλια, φθόνος και θρασύδειλα πισώπλατα μαχαιρώματα! 

Λέτε να μην... ξέρουμε τι συμβαίνει και τι "κόμπλεξ" έχουν οι άνθρωποι;  Αλλά με τι μιζέρια που τους διακρίνει...  δεν θα περιμένει κανείς και κάτι καλύτερο!

.......

*Στην Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας όπου έχουν το εξοχικό τους, βρέθηκε ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής Δημήτρης Πετρόπουλος με την τρομερή σύζυγό του για τις τελευταίες τους βουτιές αλλά και να μαζέψουν τα καλοκαιρινά...!

-Και φυσικά να αφοσιωθεί περισσότερο στο Next tv και στις... λοιπές εκπλήξεις που ετοιμάζει για τον Χειμώνα!

Άλλωστε για το σκοπό αυτό "νοίκιασε" σπίτι και ..."μετακόμισε" και πάλι στη Ξάνθη ενώ χθες θεάθηκε στο "Μ" να συζητάει με τον Πάνο Παπαδόπουλο  για τις επόμενες εκπλήξεις


Ιδού και η ανάρτησή του στο fb από την «τελευταία» ανάρτηση καλοκαιριού:

«Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024. Νέα Ηρακλείτσα για ξεκούραση. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας. Με υγεία και ευλογία. Φωτογράφος η Χρύσα Αντωνίου».

......


*Ξεκίνησε χθες Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ Survivor και ήδη έγιναν γνωστοί οι 18 συμμετέχοντες παίκτες.

Η είδηση; Ανάμεσά τους υπάρχει και μια Δραμινή, η Γεσθημανή Κουτούζογλου, 36 ετών, η οποία ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων.

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου κατάγεται από τη Δράμα και προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια καθώς έχει τρία αδέρφια. Η καθημερινότητα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το γυμναστήριο, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου. Ανήκει στις Ειδικές Δυνάμεις του στρατού, μία θέση που κατέκτησε μέσα από πολλές δυσκολίες.

Είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση του παιχνιδιού επιβίωσης, με επιμονή και ανταγωνιστικότητα. Άλλωστε η ζωή και το επάγγελμα της την έχουν κάνει ήδη Survivor!

Καλή επιτυχία.

.....

*Θα φέρει τον... Κούγια ο ΟΡΦΕΑΣ Ξάνθης όπως αποκάλυψε ο δημοφιλής αθλητικογράφος Γιάννης Τσιλιγγιρίδης στην αθλητική του εκπομπή από τον LIFE 921 FM. 

-Να τον φέρει φίλε Γιάννη, αλλά πρώτα πρέπει να βρει το...χρήμα ο Χατζημεστής και δεύτερον ο (νέος) ΑΟΞ διαθέτει Στέργιο και υιό Γιαλάογλου. Που εκτός των άλλων, είναι και "κολλητοί" με τον Κούγια... Οπότε κράτα μικρό καλάθι! 

......


*Επίδειξη Μόδας στο Μουσείο Αγροτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ιάσμου διοργανώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Ιάσμου και ιδού τι αναφέρει η πρόσκληση που μου έστειλαν στη στήλη:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Σύλλογός μας, με έναυσμα την πρόταση της μουσειολόγου Κέλυς Γκόγκου, οργανώνει επίδειξη μόδας «Couture Grecque» με την σχεδιάστρια Ελένη Κουμπή, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:30 στο χώρο του Μουσείου Αγροτικής & Πολιτιστικής Κληρονομιάς στον Ίασμο Ν. Ροδόπης.

Η Ελένη Κουμπή είναι μία νέα σχεδιάστρια μόδας, η συλλογή της οποίας είναι εμπνευσμένη από τις παραδοσιακές φορεσιές της Ελλάδας και έχει σκοπό να αναδείξει τη διαχρονικότητα της παράδοσης ως μια σύγχρονη πρόταση στη γυναίκα του σήμερα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου τιμά την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και αποδεικνύει ότι η παράδοση μπορεί να οδηγήσει σε σύγχρονα δημιουργικά μονοπάτια!

Σας αποστέλλουμε την αφίσα και θα ήταν χαρά μας να προβάλετε την εκδήλωσή μας.

Σας ευχαριστούμε

Με ιδιαίτερη τιμή

Το ΔΣ»

-Ομολογώ ότι θα είναι μια... μοδάτη εκδήλωση με... απεριόριστο ενδιαφέρον.

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »