*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Φεβρουαρίου

Καταγγελίες του Γιώργου Παπαδόπουλου και για του d,j του Ασκαρίδη. Οι ειδήσεις χωρίς μεϊ καπ...

13 Φεβρουαρίου
Μετά από 4 βδομάδες, από χθες λειτουργεί ξανά το ψηλό μας το ρολόι 
στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης!!! Καιρός ήταν....
…………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Πάταγο έκαναν χθες οι αποκαλύψεις του maxitisthrakis.blogspot.com για τις ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ του Ηλία Ασκαρίδη (και η Φένια τελικά στο παιχνίδι;) σε σχέση με τις αμοιβές των καλλιτεχνών αλλά και παρουσιαστών!!!
Και μάλιστα με έγγραφα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ  από το διαύγεια των άλλων Δήμων.
.....
*Και με πιο απλά λόγια...Και να θέλει να μην παρέμβει πλέον ένας Εισαγγελέας μετά τα χθεσινά (και σημερινά...) στοιχεία, δεν μπορεί!
Κατά τα λοιπά μπορεί ο Γιάννης Διαφωνίδης να με καθυβρίζει όσο θέλει και απλά να προσέχει...!
Τίποτα άλλο προς το παρόν. Γιατί για τον συγκεκριμένο κύριο θα επανέρθω δριμύτερος...
(σ.σ. Το να τον στηρίζει επαγγελματικά και επί χρόνια ο Τσέπελης, δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να καθυβρίζει και να συκοφαντεί εμένα...αλλά και τον οποιοδήποτε άλλο, επειδή ο σημερινός Δήμαρχος «ενοχλείται» από την κριτική που του ασκείται διότι ένας Τσέπελης πάντα θα είναι....ο Τσέπελης!)
.....
*Καταπέλτης ήταν χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο σύμβουλος του Τοπικού συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος κατά του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη που τον «καθάρισε» από d.j. του Καρναβαλιού επειδή κατέβηκε υποψήφιος με τον Δημαρχόπουλο.
Μάλιστα όπως αποκάλυψε  τα κατήγγειλε αυτά και  ενώπιον του Ζερενίδη την περασμένη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Τοπικού.
Ενώ θα τα ξανα-καταγγείλει και στην επόμενη συνεδρίαση του τοπικού.
....
*Σημειώνω ότι ο Φώτης Ίλτσιος που ανέλαβε φέτος d.j. της κεντρικής παρέλασης, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δήμαρχου Τσέπελη και ήταν επιλογή και της Φένιας Τσαγκάλα.
.....
*Η έμμισθη αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού «νίπτει» τας χείρας της κάθε φορά που ακούγεται ένα «σκάνδαλο ή σκανδαλάκι» του Ηλία Ασκαρίδη, τελικά όμως είναι πίσω από όλα!
.....
*ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ. Ζητείται καμαριέρα και καθαρίστρια, πλήρους απασχόλησης για το Hotel Z Palace. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο : 25410/64414.
……
*Συνελήφθη την 11-2-2020 το πρωί στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, 26χρονος ημεδαπός, διότι  εντοπίστηκε να κατέχει δύο δέματα, τα οποία περιείχαν μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 17 γραμμαρίων και 4 ναρκωτικά δισκία, ενώ στην οικία του δράστη βρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Μυρωδάτο: Ερασιτέχνης ψαράς έχασε τη ζωή του την ώρα που ψάρευε
Τις αισθήσεις του έχασε 60χρονος ερασιτέχνης ψαράς, ενώ ψάρευε στην παραλία Μυρωδάτο της Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης.
Οι δικοί του τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγος.
Από την τη Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Σαμοθράκη: Τραγικό τροχαίο για ηλικιωμένο 
- Έπεσε με το αυτοκίνητο σε χαράδρα
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 85χρονος το απόγευμα της Τρίτης στη Σαμοθράκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες  γύρω στις 5 το απόγευμα, το όχημα που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Προφήτης Ηλίας εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και έπεσε σε χαράδρα 20 μέτρων!
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και στήθηκε επιχείρηση ανάσυρσης του οδηγού.
Ο ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί στο ΠΓΝΑ για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής ενώ μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης του οχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Περιοδεία Σ. Κούλογλου στην Αν.Μακεδονία-Θράκη 
με το ντοκιμαντέρ "La strategia"
Περιοδεία σε πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, παρουσιάζοντας το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής Τηλεόρασης "La Strategia" για τo σκάνδαλο Novartis αλλά και συζητώντας με το κοινό.
 Το Σάββατο στις 12.00 θα βρίσκεται στη Δράμα, καλεσμένος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, στον κινηματογράφο Ολύμπια.
Στις 19.00 της ίδιας μέρας θα βρεθεί στη Χρυσούπολη καλεσμένος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νέστου μαζί με τη Βουλευτή Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Novartis Δώρα Αυγέρη ενώ στη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συμμετάσχει και ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Α. Καρασαββόγλου.
Την Κυριακή το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στην Αλεξανδρούπολη, στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, στις 12.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Το ντοκιμαντέρ "La strategia" των ερευνητών-δημοσιογράφων Μ. Ροσέλι και Μ.Ταλιαμπούε ρίχνει φως στα άδυτα της Novartis με ντοκουμέντα στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας αλλά και συνεντεύξεις προστατευόμενων μαρτύρων που έχουν καταθέσει στις αμερικανικές αρχές και αποκαλύπτουν τις παράνομες πρακτικές της εταιρίας.

Τις δυνατότητες αμερικανικών επενδύσεων στην ΑΜΘ συζήτησε
ο Περιφερειάρχης με εκπρόσωπο αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας
Οι δυνατότητες αμερικανικών επενδύσεων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε τομείς όπως η ενέργεια, οι υποδομές και η τεχνολογία συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου με τον κ. Caleb McCarry, σύμβουλο του εκτελεστικού διευθυντή της τράπεζας DFC Development Finance Corporation, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, του Γενικού Προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Gregory Pfleger Jr. και του συμβούλου Οικονομικών Υποθέσεων της αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα κ. William Laitinnen.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης πριν τη μετάβαση του κ. Μέτιου στη Σαμοθράκη.
Ο κ. McCarry ενδιαφέρθηκε να γνωρίσει τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και επεσήμανε ότι η περιοχή παρουσιάζει αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Από την πλευρά του ο κ. Μέτιος τόνισε ότι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων αποτελεί κεντρικό αναπτυξιακό στόχο της Διοίκησής του και ότι στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που κινείται στην κατεύθυνση της βιώσιμης, πραγματικής ανάπτυξης.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΕΛΓΑ: Καταβάλει 2,1 εκατ. ευρώ σε 829 παραγωγούς
Κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 2,1 εκατ. ευρώ πιστώθηκαν χθες στους λογαριασμούς 829 δικαιούχων παραγωγών, από τον ΕΛΓΑ.
Το ακριβές ποσό ανέρχεται σε 2.077.587,93 ευρώ και σύμφωνα με δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρεάς Λυκουρέντζος αυτές αφορούν «829 δικαιούχους παραγωγούς των Προγραμμάτων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2016», «Πυρκαγιές 2016», «Ετήσιο 2017» , «Πυρκαγιές 2017», που ολοκλήρωσαν την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες γεωργικές του εκμεταλλεύσεις».
Συμπλήρωσε επίσης πως «σημαντικό ποσοστό του ποσού αφορά την καταβολή ενισχύσεων για την απώλεια της παραγωγής στην καλλιέργεια αμυγδάλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, για ζημιές που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «Ετήσιο 2017».

Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού καταβλήθηκε στο νομό Καβάλας και ανέρχεται σε 1.083.551,38 ευρώ, ακολουθεί ο νομός Εύβοιας με 409.597,82 ευρώ και ο νομός Ηλείας με 191.350,94 ευρώ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »