*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Φεβρουαρίου

ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ! «Γωνία μαγαζάκια» του κάθε Τσέπελη, του Φανουράκη, του Ηλία Ασκαρίδη και του Πάνου Αμβροσιάδη οι Δήμοι!.

20 Φεβρουαρίου
*Στις 7 Φεβρουαρίου 2020 ο «Μαχητής» ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ  είχε αποκαλύψει την επιστολή της υπαλλήλου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ.Λεμονθέας Παπαδοπούλου που μέσα σε λίγες μέρες –αθέλητα ίσως-αποκάλυπτε χίλιες αλήθειες! Μια από αυτές και δια χειρός της ιδίας;
«Ότι ο προληπτικός έλεγχος για τις δαπάνες των ΟΤΑ καταργήθηκε νομοθετικά από 1 Αυγούστου 2019!!!»!
Γεγονός που όπως έγραψα και τότε, ενθαρρύνει δυστυχώς νέους «Παπαγεωργόπουλους» να ξοδεύουν δημόσιο - δημοτικό χρήμα με σκοτεινές διαδικασίες, απευθείας αναθέσεις και.... υπερτιμολογήσεις που εύκολα μπορούν να διαπιστωθούν με μια απλή έρευνα αγοράς!!!
......
*Μάλλον ήμουν ωστόσο πολύ επιεικής σε κείνο το πρωτοσέλιδο, αφού από τότε μέχρι σήμερα η κατάσταση έχει πλέον εκτραχυνθεί ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον απευθείας αναθέσεις ακόμη και βασιλόπιτων στις...επιχειρήσεις των δημάρχων! Με πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πάνου Αμβροσιάδη, «παιδί» του Ιπποκράτη Καμαρίδη, όπως τουλάχιστον διατυμπάνιζαν οι ίδιοι οι brother όταν ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος στη θέση της Χρυσούλας Δημούδη που παραιτήθηκε!
......
*Σήμερα λοιπόν επανέρχομαι μετά τις σκανδαλώδεις ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ και απευθείας αναθέσεις της παρέας «Τσέπελη» στο Δήμο Ξάνθης και απολύτως συνειδητά θα χαρακτηρίσω τον κύριο Θεοδωρικάκο ως τον αθλιότερο Υπουργό Εσωτερικών τουλάχιστον της τελευταίας...50ετίας!
Αφού με τις «ρυθμίσεις» του αυτό που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει «γωνία μαγαζάκια» του Δήμαρχου Τσέπελη και της παρέας του (σ.σ. Ποιος ξέρει σε όλους τους Δήμους γενικά πόσοι παρόμοιοι Τσεπελήδες υπάρχουν...)!
Ναι δυστυχώς...αυτή είναι η πικρή αλήθεια! Και δυστυχώς είναι μονόδρομος πλέον αφού δεν τολμάνε να το κάνουν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης!
-ΜΗΝΥΣΤΕ πολίτες τον Θεοδωρικάκο, διότι εν γνώσει του με τις «ρυθμίσεις» που έκανε και συνεχίζει να κάνει, έχει πλέον δημιουργήσει «γωνία μαγαζάκια» των Δημάρχων και της «κομπανίας» τους!
-Στρατιές έμμισθων ειδικών συμβούλων. Σε αυτούς μάλιστα προσέθεσε πλέον και...έμμισθους δημοσιογράφους.
-Απευθείας αναθέσεις όχι μόνο σε συγγενείς, κολλητούς και διαφόρους παρατρεχάμενους, αλλά και σε...δημοτικούς υπαλλήλους! (σ.σ. Δύο τέτοιες απευθείας αναθέσεις με τη γνωστή μέθοδο των...προσφορών υπέγραψε για παράδειγμα ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης!)
......
*Γωνία μαγαζάκια με έναν Υπουργό που ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ βουλευτής, θέλει ωστόσο να εκτεθεί υποψήφιος στις επόμενες εκλογές....αν αυτές γίνουν βέβαια με σταυρό κι όχι με λίστα!
......
*Κι όμως....Αντιλαμβάνεστε για παράδειγμα αν κάποιες δεκάδες υποψηφίων δημάρχων κατέθεταν μηνύσεις κατά του συγκεκριμένου Υπουργού Εσωτερικών τι θα είχε γίνει σήμερα; Και πως θα έτρεχε τώρα ο Τάκης Θεοδωρικάκος να ΑΚΥΡΩΣΕI πολλές από τις άθλιες ρυθμίσεις του που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κυριαρχεί πλέον στους Δήμους και γενικά στην Αυτοδιοίκηση (σ.σ. Μετά την Πολεοδομία πρώτη σε διαφθορά...), ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΚΟΤΕΙΝΙΑ ΚΑΙ...ΛΑΜΟΓΙΕΣ;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »