*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! ...στο Phuket της Ταϊλάνδης η πανέμορφη Ελβίνα!

31 Ιανουαρίου

*Απίστευτο, κι όμως… αληθινό!!!
-Ο Πάνος Παπαδόπουλος πρότεινε χθες από την εκπομπή του, «Ανοιχτή Γραμμή» του Next TV, για βασίλισσα ή αρχόντισσα του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 τη Σταυρούλα Καζάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλο της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη»!!!
-Να σας εκφράσω την άποψή μου;;;
-Θα την προτιμούσα περισσότερο από την κ. Τζούλια Νόβα, διότι και Ξανθιώτισσα είναι και δεν υστερεί σε τίποτα από την πρώην «γλάστρα» τηλεπαιχνιδιών!...
……
*Εντωμεταξύ, ο βασιλιάς του Ξανθιώτικου καρναβαλιού, ο γνωστός Πειρατής της Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Γεωργίου, συνεχίζει να διαφημίζει με κάθε ευκαιρία στη συμπρωτεύουσα τις ΘΛΕ και το Καρναβάλι της Ξάνθης, ο οποίος λέει σε όλους τους Θεσσαλονικείς «σας προσκαλεί και φέτος στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές Ξανθιώτικο καρναβάλι 2020 για πολύ χορό, κέφι και διασκέδαση από 12 Φεβρουαρίου ως 2 Μαρτίου στην πανέμορφη Ξάνθη με τα χίλια χρώματα».
……
*Η πρώην αθλητικογράφος και συνεργάτης μας, η Ξανθιώτισσα Ελβίνα, αυτή την περίοδο απολαμβάνει το… καλοκαίρι σε εξωτικά μέρη της γής!
-Έτσι λοιπόν μετά τις Φιλιππίνες όπου βρισκότανε την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Phuket της Ταϊλάνδης!
-Μπράβο Ελβίνα… εμείς εδώ στην Ξάνθη «τρώμε το κρύο της αρκούδας» και εσύ απολαμβάνεις το καλοκαίρι στο άλλο ημισφαίριο του πλανήτη!!!
……
*Μη χάσετε, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, τις βραδιές «Όλα Ελληνικά» με μπόλικο σπάσιμο πιάτων, Ελληνική μουσική απ’ τον DJ Κώστα Σπυριάδη, Νταούλι και τουμπερλέκι με τον Πόντιο Σάββα Χατζησταυρίδη και φυσικά την καθιερωμένη προσφορά του ΚΥΤΤΑΡΟ 1+1 ποτό δωρεάν σε όλους από τις 23:00 έως 00:30!
-Να μη λείψει κανείς!
……
*Ένα εντυπωσιακό Live διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο παραδοσιακό καφενείο του «Το Μπρίκι», (απέναντι από την αστυνομία) και μάλιστα με δυο μπουζούκια με τους τρομερούς Χρήστο Ράνο και Γιάννη Ισμαήλ!
-Επειδή αναμένεται να γίνει χαμός, προλάβετε και κλείστε ρεζερβέ στα τηλέφωνα 25410 21700 και 6980 904147.
……
*Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, εγώ θα σας ενημερώσω κατ’ αποκλειστικότητα από τη στήλη!
-την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο Nostos live, στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, έρχονται οι Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης για ένα Ένα Stand Up Comedy Show με τίτλο: «Δεν επιθυμώ» που πέρυσι έκανε πάταγο σε όλη την Ελλάδα!
-Οι δυο καλλιτέχνες υπόσχονται να μας χαρίσουν μια υπέροχη βραδιά με πολύ γέλιο!
Ώρα παράστασης : 22.00
Είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων Μόνο στο Νostos Bar!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »