*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιανουαρίου

O νέος θερμός εναγκαλισμός του Δ. Μπένη με τον Τσέπελη, η ανάρτηση του Σωκράτη για τον Μαρινάκη και οι Τούρκοι χάκερ - κατάσκοποι!

28 Ιανουαρίου
*Θερμός εναγκαλισμός μεταξύ Δημήτρη Μπένη και Μανώλη Τσέπελη στην εκδήλωση του Z-Palace Congress Center για τα 20 χρυσά χρόνια  και το πρώτο που σχολίασα –όταν μου το μετέφεραν-…. «Αν μπορεί βέβαια, γιατί δεν κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Τσέπελη ο Δημήτρης Μπένης;…».
……
*Άλλωστε σε ενθουσιώδεις δηλώσεις που είχε κάνει ο Δημήτρης Μπέτνης  μετά την εκλογή του αδελφούλη Τσέπελη ως Δημάρχου Ξάνθης υπό τους ήχους του… Chikoulata έξω από το εκλογικό του κέντρο, μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι «αν δεν υπήρχαν οι… επαγγελματικές του ασχολίες, ευχαρίστως θα κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το… ψηφοδέλτιο Τσέπελη»!
-Ναι… Το είπε κι αυτό!
Αφού νωρίτερα βέβαια είχε δηλώσει στη «Θράκη» ότι ένας Δημήτρης Μπένης είναι μόνο για… πρώτο «βιολί»…! Αρχηγός δηλαδή…
Μια έτσι… μια αλλιώς!
-Στη… «φύση» του πάντα…!
……
*Νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη είναι, πιστός φίλαθλος της ομάδας επίσης αφού δεν απουσιάζει από κανένα παιχνίδι, οπότε λογική και η παρακάτω ανάρτηση του πρώην Υπουργού Σωκράτη Ξυνίδη στο fb που αναφέρει τα παρακάτω:
«Xinidis Sokratis
Σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο, εκτός από την "εκκλησία" γήπεδο του Α. Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, η διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ, θα είχε προκαλέσει έκτροπα με επικίνδυνες συνέπειες. Η Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ αντιμετωπίζεται ως τοξική. Γιατί έτσι απαιτεί ο κ. Μαρινακης».
……
*Αφελές ερώτημα. Ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης που πάντα «φροντίζει» να φωτογραφίζεται δίπλα στους Ξυνιδαίους όταν εμφανίζεται στο γήπεδο των Πηγαδίων  για ευνόητους λόγους… Συμφωνεί με την ανάρτηση του Σωκράτη;
Καθότι εκτός από φανατικός «γαύρος», είναι και… «κολλητός» και κουμπάρος (σ.σ. Με τον σύντεκνο Φανουράκη) με τον Λευτέρη Αυγενάκη!
Στον οποίο μάλιστα πήγε και τον Τσέπελη!
……
*Διότι λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι μιλάμε για  Αυγενάκη, μιλάμε ταυτόχρονα και για… Μαρινάκη!
……
*Χάκερ που ενεργούν προς το συμφέρον της τουρκικής κυβέρνησης πιστεύεται πως βρίσκονται πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις που στοχοποίησαν  πρόσφατα τους ιστοσελίδες της ελληνικής, κυπριακής αλλά και της ιρακινής κυβέρνησης, αναφέρει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο τρεις κορυφαίους αξιωματούχους στον τομέα της ασφάλειας.
….
*Οι χάκερς επιτέθηκαν σε τουλάχιστον 30 οργανισμούς, αναφέρει το δημοσίευμα, συμπεριλαμβανομένων υπουργείων, πρεσβειών και υπηρεσιών ασφαλείας ενώ επισημαίνει ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκονταν οι υπηρεσίες email της ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης , καθώς και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της κυβέρνησης του Ιράκ.
…..
*Ένας Αμερικανός αξιωματούχος και δύο Βρετανοί ανέφεραν πως η δραστηριότητα των χάκερς φέρνει χαρακτηριστικά κρατικής υποστήριξης σε κατασκοπεία που πραγματοποιήθηκε για προώθηση τουρκικών συμφερόντων.
……
*Σύμφωνα με δυο βρετανούς και έναν αμερικανό αξιωματούχο, η δραστηριότητα φέρει τα χαρακτηριστικά κρατικά υποστηριζόμενης επιχείρησης κατασκοπείας διεξαχθείσης για την προώθηση τουρκικών συμφερόντων
-Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι όταν μιλάμε για τούρκους χάκερ, εννοούμε  καθαρά ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »