*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιανουαρίου

Τα σκανδαλώδη καρναβάλια του Φανουράκη απο το παρελθόν, το φιάσκο του Ασκαρίδη με την Πάολα κι ο Τσέπελης που ξανάγινε...Τσέπελης!

28 Ιανουαρίου
Από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου στην εκδήλωση του ZPalace & Congress Center για τα 20 χρόνια ζωής με τον ιδρυτή και οραματιστή του Γιάννη Λαφτσόπουλο.
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Είναι τόσο εύκολο, τόσο απλό, τόσο ανθρώπινο: “ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ”. Θα το κάνουμε fully respect. Μας βαρεθήκατε και σας βαρεθήκαμε. Τέλος».
(Από την ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου για τη διαιτησία μετά το 2-2 της Ξάνθης με τον ΟΦΗ)
-Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει!
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Καμία σοβαρότητα στη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής…με έναν Δήμαρχο να αφήνει τη θέση του και να περιφέρεται στα έδρανα των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων ευτελίζοντας τη λειτουργία του Συμβουλίου, με έναν Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου να παρατάει τη θέση του, επειδή «κωλύεται» όπως ορίζει ο κανονισμός, αλλά να επιστρέφει και να κάθεται σε έδρανο αντιπολιτευόμενης παράταξης, με αποτέλεσμα να προσμετράται (;) η ψήφος του σε κρίσιμη ψηφοφορία
(Από την κοινή ανακοίνωση Μελισσόπουλου, Παπαχρόνη, Γ. Χατζηθεοδώρου και Π. Λύρατζη)
-Τα παιδεία παίζει..!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Είναι πράγματι απίστευτος ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης αφού μετά το φιάσκο με την Πάολα και τον προσωπικό κάζο που υπέστη, μετά την αποκάλυψη του «Μ» ότι είχε στα χέρια του την προσφορά του μάνατζερ (24.800 ευρώ) για την συναυλία της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας,  άλλαξε… τροπάριο και τι ισχυρίζεται πλέον;
-Ότι… ναι πράγματι είχε την προσφορά στα χέρια του, αλλά δεν απαντούσε στα… τηλέφωνά του ο μάνατζερ της Πάολα!
……
*Μάλιστα όταν τον ρώτησαν πως γίνεται να είναι αυτός ο Πρόεδρος αλλά να αποφασίζει σε όλα –ακόμη και στα… πυροτεχνήματα!- ο Μανώλης Φανουράκης, τι απάντησε λέτε έδωσε!
-Ο Φανουράκης με… «βοηθάει» μέχρι να αποκτήσω… «εμπειρία»! Δηλαδή ΠΟΤΕ! Αφού ένας άνθρωπος που δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα πολιτιστικά αλλά μόνο με τα… μοναστήρια και τις εκκλησίες, πως είναι δυνατόν να τα «μάθει»  τώρα;
……
*Και βέβαια ποιος δεν ξέρει ο Φανουράκης τι είδους καρναβάλια διοργάνωνε; Αλλά και ποιος τον ΠΡΟΣΤΆΤΕΨΕ στο Δ.Σ. της ΔΕΑΞ όταν ξεσηκώθηκαν άπαντες για το περιβόητο εκείνο Καρναβάλι του 1.160.000 ευρώ και κάτι… ψιλών;
Ποιόν εννοώ; Μα αυτόν που βρίσκεται πλέον πίσω τόσο από τον Τσέπελη, όσο και από τον Φανουράκη!
Χωριό που φαίνεται άλλωστε, κολαούζο δεν θέλει!
……
*Με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης να παρκάρει πλέον μόνιμα έξω από το σπίτι του…
Ο Δήμαρχος Τσέπελης είναι εμφανές τι μήνυμα θέλει να στείλει παντού. «Ότι τους έχει… γραμμένους όλους στα…υποδήματά του»!
Έτσι με το αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης εμφανίστηκε στη βασιλόπιτα των δημοτικών υπαλλήλων μαζί με την σύζυγό του και το ίδιο έκανε και με την εκδήλωση του ZPalace για τα 20 χρόνια!
-«Φτωχούλης» δηλαδή ο πάμπλουτος Τσέπελης με την αντιμισθία των 3.420 ευρώ μηνιαίως σαν τα..»τυχερά» (σ.σ. Κινητά, δημόσιες σχέσεις, εκτός έδρας κλπ)
-Θα πρέπει οι Δημότες να του ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και τις… βενζίνες!
(σ.σ. Λίγη τσίπα… που όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά «ευτελίζει» και το ίδιο το αξίωμά του… Δυστυχώς!).
.....
*Για την ερχόμενη Τρίτη αναβλήθηκε η συζήτηση της ερώτηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το θέμα του 19-2 που έγινε ως δια μαγείας...21-2! Κι αυτό γιατί ο Δήμαρχος Τσέπελης ήθελε να πάει στην βασιλόπιτα της Ξάνθης στο Le chalet! Κι έτσι "παράτησε" τη συνεδρίαση κι όπου φύγει φύγει! Για να ακολουθήσει ο Λύρατζης, στη συνέχεια ο Μελισσόπουλος και να μείνει στο συμβούλιο μόνο ο....Γιάννης Παπαχρόνης! Ένας αλλά συνεχίζει! 
.....
*Κατά τα λοιπά ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Μπούτος έκανε μια μακροσκελή απάντηση για να απαντήσει στις επιιθέσεις της αντιπολίτευσης, χωρίς στην ουσία να απαντήσει σε αυτές! 
.....
*Ο κόσμος τόχει τούμπανος ποιός δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης έχει τεθεί σε αργία, το site πανελλήνια αναφέρονται στις περιπτώσεις αυτές και ο Μπούτος ναι μεν στη χθεσινή συνεδρίαση αποδέχτηκε το υπάρχει θέμα με τον  Χασάν Ογλού Φερτούν αλλά δεν μπορεί να πει το...όνομά του! Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! 

Αποκλειστικό. Η Πέγκυ Ζήνα στη θέση στη θέση της Πάολα, στην έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού στις 12 Φεβρουαρίου 2020
Χατζηγιάννης, Γιαννιάς, Josephine και les au revoir στις ΘΛΕ!
Με την δικαιολογία ότι ο καλλιτεχνικός μάνατζερ της Πάολα ενώ έκανε την προσφορά των 24.800 ευρώ δεν απαντούσε στα τηλέφωνά του, προσπάθησε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης να δικαιολογήσει την αποτυχία του να φέρει στη Ξάνθη την δημοφιλή τραγουδίστρια στην έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020!!!
Έτσι μετά κόπων και βασάνων και αφού ΑΠΕΤΥΧΑΝ τόσο ο ίδιος όσο και ο Φανουράκης να φέρουν ένα ανάλογου βεληνεκούς μεγάλο όνομα -Πλούταρχος, Γιάννης Πάριος, Μαζωνάκης κλπ-  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» κατέληξαν τελικά στην Πέγκυ Ζήνα που τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται στα νυχτερινά κέντρα γιατί ήθελε να αποσυρθεί και να αφοσιωθεί στην κόρη της.
Τελικά με αφορμή το νέο της τραγούδι που τεράστια επιτυχία «Μέσα μου κάτι έγινε», η Πέγκυ Ζήνα που κάνει μόνο συναυλίες είπε το τελικό ΝΑΙ και θα κάνει την επίσημη έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 στις 12 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αμοιβή της κυμαίνεται 22-24.500 ευρώ!
Ποια άλλα ονόματα έχουν κλείσει για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Σημειώστε λοιπόν τα ονόματά τους. Μιχάλης Χατζηγιάννης (έγινε πλέον «σούπα» για την περιοχή μας),  Γιαννιάς (επίσης έχει έρθει πολλές φορές), Josephine και το συγκρότημα Les au revoir που έχουν φέρει Elliso Hotel και Κυβερνείο!!!
(σ.σ. Μια από τα ίδια…και χειρότερα δεν γίνεται!  Να τον χαίρεστε κύριε Υπουργέ των εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκο!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »