*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ "Ασυλία'" απο Αστυνομικές και όλες τις αρμόδιες αρχές έχει η "παρέα" του Τσέπελη

16 Ιανουαρίου
ΜΕ… ΤΡΑΚΤΕΡ «ΜΑΖΕΨΑΝ» ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ - ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ – ΤΣΕΠΕΛΗΣ! ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΦΥΣΙΚΑ!
Μας έκανε εντύπωση ότι οι Φανουράκης - Ζερενίδης και φυσικά εν γνώσει του Δήμαρχου Τσέπελη, «μάζεψαν» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας με…τρακτέρ που όπως είναι γνωστό είναι γεωργικό εργαλείο και μπορεί να κάνει μόνο αγροτικές εργασίες κι όχι ...ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ!
Γεγονός που εντυπωσίασε τους πάντες, αφού για πρώτη φορά είδαν την Τρίτη το μεσημέρι οι πολίτες τρακτέρ να κάνει… μεταφορές υλικών στο Δήμο Ξάνθης και να κυκλοφορεί μάλιστα μέσα στην κεντρική πλατεία της πόλης! Όταν το τρακτέρ ενός αγρότη μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο για αγροτικές δουλειές
Πόσο… ΠΑΡΑΝΟΜΟ είναι αυτό δεν γνωρίζω, γιατί παράνομο είναι σίγουρα, αλλά μάλλον πρόκειται για μια ακόμη πρωτοτυπία του Φανουράκη και του Ζερενίδη που δια μέσω του υπαλλήλου βρήκαν αυτήν την λύση για να μεταφέρουν τελικά το… μισό τρακτέρ, αφού μετά το κράξιμο που έφαγαν από τον «Μαχητή» τελικά το τρακτέρ δεν εμφανίστηκε χθες Τετάρτη!!!!
Εισαγγελέας; (σ.σ. Θα ρωτήσω για ακόμη μια φορά!). Αστυνομία; Τροχαία; Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης;

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙΝΟΣ… «ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ;
Και μια και ο Φανουράκης για μια ακόμη φορά βγάζοντας την «μανία» του κατά του «Μ» αναφέρθηκε σε… «ακόλουθους» που μας φέρνουν διάφορα ντοκουμέντα που ευρέως βέβαια κυκλοφορούν και υποχρεωτικά δίνονται σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους…
Τον ρωτάω ευθέως, ποιοι είναι και τίνος οι… «ακόλουθοι»; Εκτός αν για μια ακόμη φορά εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια…! Γιατί αν θυμάμαι καλά, αυτός «ξετρύπωνε» αποφάσεις του Δήμου από το ΔΥΑΓΕΙΑ και τις έδινε στο voice of fanourakis για να δυσφημήσει τον Δημαρχόπουλο…
(σ.σ. Τελικά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου… Και ιδίως του Φανουράκη. Τίποτα άλλο προς το παρόν…).
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ «ΤΟΛΜΗΣΕΙ» ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ!
Για μια ακόμη φορά ο γιατρός και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με αντιμισθία 1.710 ευρώ το μήνα Ιπποκράτης Καμαρίδης, απέδειξε περίτρανα πόσο εκτιμάει και σέβεται αυτούς που παρακαλούσε να πάνε στην Οικονομική Επιτροπή επί Δημαρχόπουλου για να υποστηρίξουν τα συμφέροντά του και αναφέρομαι φυσικά στον Πασχάλη Λύρατζη…!
Μάλιστα τους έπαιρνε και τηλέφωνο τότε και τους παρακαλούσε να πάνε όταν γίνονταν η… δημοπρασία… για τις αθλητικές (!)… εγκαταστάσεις όπως βάπτισαν τον γνωστό υπαίθριο παιδότοπό τους!!!
Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν ο Λύρατζης άκουσε το ευχαριστώ για μια ακόμη φορά από τον γιατρό!
Αλλά ευτυχώς αυτήν τη φορά… αντέδρασε και του τα είπε κι αυτός του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ κι από την καλή αλλά κι από την… ανάποδη!

Να δούμε απλά πότε θα τολμήσει ο Λύρατζης να πει όλη την αλήθεια για τον υπαίθριο παιδότοπο, όπως τόλμησε να την «πει» ο Δημήτρης Μπένης στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τον Οκτώβρη του 2014!!! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »