*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

"Κολλητή" η Μαυρομάτη αλλά αναλαμβάνει και το τίμημα των επιλογών της...

16 Ιανουαρίου
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ «ΔΙΔΥΜΟ»ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 
–ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…! ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ"!
Εδώ και 4 μήνες  εκφράζω την ίδια άποψη για το «δίδυμο»του Δήμου Ξάνθης, δηλαδή για τον Φανουράκη αλλά και τον Τσέπελη... Ότι αυτοί που ήταν συνεχίζουν και είναι, για τον απλούστατο λόγο ότι τα όσα έχουν διαπράξει επί εποχής Λάκη  Στυλιανίδη στους τομείς που  υπηρέτησαν (ΔΕΑΞ, Δημοτική Αστυνομία, Τεχνική Υπηρεσία, Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμό, ΔΕΑΞ κλπ), επειδή στο τέλος πάντα την… «γλίτωναν» ενθάρρυνε το θράσος τους!
Έτσι ο μεν Δήμαρχος Τσέπελης «φορτώνοντας» τα πάντα στον Φανουράκη, προσδοκούσε ο ίδιος να γλιτώσει τα δικαστήρια, ο δε Φανουράκης επειδή ούτως ή άλλως είχε μείνει άνεργος μετά την «αποπομπή» του από το τζοκεράδικο, παίζει το τελευταίο του… «χαρτί» για να «διασωθεί»!
Ε λοιπόν να «τελειώνουμε» με το συγκεκριμένο «δίδυμο» αλλά και τους «προστάτες» του!
Και για να εξηγούμε ακόμη περισσότερο…
-Μην αγχώνεστε καθόλου… Γιατί ούτως ή άλλως μόνοι τους στο τέλος πάντα θα κάνουν…ολέθρια λάθη! Καθότι οι ίδιοι νομίζουν ότι εσαεί θα τυγχάνουν της «ασυλίας» όλων…!  Με αποτέλεσμα να κάνουν την μια γκάφα πίσω από την άλλη!....

ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ
ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΦΤΩΧΙΑ!
Είναι γνωστό τοις πάση ότι ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Δημήτρης Γαλανόπουλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του Σπύρου Τσιλιγγίρη στη Βουλή των Ελλήνων…
Ωστόσο είναι και ο πρώτος που όταν διαπίστωσε περί τίνος πρόκειται, ξεκαθάρισε τη θέση του και τον εγκατέλειψε!
Όταν λοιπόν ο Δημήτρης Γαλανόπουλος και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα πήρε μια τέτοια απόφαση… και την έκανε!
-Τα πολλά τα λόγια είναι… φτώχια!
(Σ.Σ.Μια καλή ευκαιρία του χρόνου με αυτούς που θα βραβεύσει ο νυν Πρόεδρος για την βασιλόπιτα του 2021, να μη  ξεχάσει και τον…Σπύρο Τσιλιγγίρη. Εδώ βράβευσε βιομήχανο που ακόμη δεν λειτούργησε το  εργοστάσιό του στη Ξάνθη…).

«ΚΟΛΛΗΤΗ» ΜΟΥ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΑΛΛΑ… ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ
Δεν υπάρχει μέρα που να μην έρχονται να μου πούν κάτι για την λειτουργία της κολλητής μου Κατερίνας Μαυρομάτη στο Δήμο Ξάνθης ως… εξ απορρήτων του Φανουράκη! Σε σημείο μάλιστα ακόμη και να τον… «αντικαθιστά» όταν απουσιάζει…
Οπότε σε αυτήν την περίπτωση, κάνεις το πιο απλό πράγμα του κόσμο… Της λές καλή τύχη και αναλαμβάνει η ίδια και την… ευθύνη της επιλογής της.
Αυτά για σήμερα… σαν απάντηση και στους διάφορους… «διαδρομιστές»του Δημαρχείου. Εγώ αυτά που όφειλα να της πω της τα είπα μήνες πριν με μια διαφορά… Άλλο «Βαρελάδικο» κι άλλο… Δήμος Φανουράκη - Τσέπελη…!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »