*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

Η Πάολα στη κ.πλατεία της Ξάνθης, στις 12/2/2020! Στο μουσικό μεζεδο ΜΑΝΤΑΜ Καβάλας Γ. Κουμουλίδης-Ταστσόγλου σήμερα

17 Ιανουαρίου
*Άλλη μια βραδιά με τίτλο: «Όλα Ελληνικά» διοργανώνει και σήμερα Παρασκευή το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη με τον DJ Κώστα Σπυριάδη και τον τρομερό Πόντιο νταουλιστή Σάββα Χατζησταυρίδη αλλά και σπάσιμο πιάτων όπως τις παλιές εποχές της δεκαετίας του ’80 στα μπουζουξίδικα!!!
-Και μη ξεχνάτε την προσφορά του Ελληνάδικου.
-Από τις 23:00 έως και τις 00:30, Happy Hour με 1 + 1 ποτό δωρεάν για όλους!!!
……
-Ποιο είναι όμως το παράδοξο ειδικά για τον DJ Κώστα Σπυριάδη;;;
-Σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα είναι ταυτόχρονα και καλεσμένος σε άλλο Ελληνάδικο της πόλης μας, το «Οδός τρέλας» για να παίξει μουσική στην ειδική εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτάς του!!!
-Τώρα πως θα προλάβει και τα δυο μαγαζιά;;;
-Εγώ προτείνω στον Τάκη, να τον αντικαταστήσει με το… «πουλέν» του τον νεοανερχόμενο DJ Σπύρο Αναφορίδη που τον εκπαίδευσαν για τέτοιες περιπτώσεις αφού δεν του έχουν δώσει κάποια «στάνταρ» βραδιά για να παίζει μουσική!...
-Λάστιχο να γίνει ο Κώστας;;;
……
*Στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Μαντάμ» στην Καβάλα θα τραγουδήσουν σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου το βράδυ οι Ξανθιώτες τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ!
-Και αύριο Σάββατο 18 Ιανουαρίου, το Ξανθιώτικο μουσικό σχήμα, θα αναχωρήσει για το Σλίβεν της Βουλγαρίας για άλλη μια live εμφάνιση άκρως χορευτικού χαρακτήρος, όπως τη χαρακτηρίζουν!
-Καλή επιτυχία και στα δυο Live τους!!!
……
*Το άλλο Ξανθιώτικο μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα» με τους Φίλιππο Δομνίδη, Γεωργία Τζανή, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη, διασκέδασαν τον κόσμο που βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα 13/1 το απόγευμα στην εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ξάνθης στο ξενοδοχείο Elisso!
……
*Συνεχίζουν κάθε Παρασκευή βράδυ και μέσα στο 2020 οι «Ναδίρ» τις live εμφανίσεις τους στην ταβέρνα «Φαναράκια» στον πεζόδρομο της… «Εθνικής» Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη.
-Έτσι λοιπόν και σήμερα από τις 10 το βράδυ τα «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» μας υποδέχονται για να διασκεδάσουμε μαζί με τους Στέλιο Κολοβό (κιθάρα-τραγούδι), Νίκο Νικολαϊδη (μπουζούκι) και Δημήτρη Δημητρίου (πλήκτρα) και παράλληλα να απολαύσουμε το πλούσιο μενού της κουζίνας τους!
-Κλείστε τραπέζι στο τηλέφωνο 25410 73606 να προλάβετε γιατί οι Παρασκευές στα «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» είναι… «sold out»!
……
*Και τέλος, αυτή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 9 μ.μ. έρχεται στο καφέ – μπάρ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη ο δημοφιλής DJ CJJEFF (John Raise) στα πλαίσια της διοργάνωσης second story, για μια αξέχαστη μουσική βραδιά που θα ξεκινήσει από τις 21:00!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Με την Πάολα την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ξεκινάει το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020 τις εκδηλώσεις του!


    Μεγάλη επιτυχία του νυν Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» έκλεισε και φέρνει την φοβερή Πάολα στην έναρξη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Μάλιστα για το σκοπό αυτό ο Ηλίας Ασκαρίδης επισκέφθηκε με τεχνικούς του Δήμου προκειμένου να μετρήσουν την εξέδρα που είχε στηθεί για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αφού λόγω του καιρού ενδέχεται πλέον να στηθεί όλη η κλειστή εξέδρα που είχε φτιάξει ο Πασχάλης Λυρατζης επί θητείας του για φιλοξενούν τις κορυφαίες συναυλίες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κόστος της συναυλίας της δημοφιλούς τραγουδίστριας είναι 24.800 ευρώ!
Μπράβο στον Ηλία Ασκαρίδη αυτήν τη φορά…! Και κρίμα γιατί εμείς (μαζί με τον γιατρό...) κάποτε, τον πιέζαμε να φέρει τον Πάριο ή την Πάολα μαζί με τον εκ Λαγκαδά μάνατζέρ του, αλλά αυτός δυστυχώς έκανε τα δικά του! 
Θα γίνει χαμός!!! ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 στις 7 το βράδυ! Όλοι πλατεια...Θα προηγηθεί χαιρετισμός και του Δήμαρχου Τσέπελη...
 
Ο Ιούδας!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »