*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

Το κάποτε και το...τώρα του Απόστολου Μαλουσάρη! Οι ..."αντιμισθίες" νάναι καλά στη παράταξη Τσέπελη! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

17 Ιανουαρίου
-Ειρήνη ημίν Τέκνο μου, αγαπάτε αλλήλους και… Δημοτικούς υπαλλήλους!
-Εγώ Σεβασμιότατε τους αγαπάω όλους… αρκεί να είναι μαζί μου και να υπογράφουν ότι τους ...ζητάω!
…………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Δεν είναι λίγοι οι επί χρόνια «φανατικοί» εχθροί και αντίπαλοί μου… έρχονται τώρα και ομολογούν πόσο δίκαιο είχα σε όλα αυτά που έγραφα και έλεγα, αφού όπως έχω πει… την αλήθεια την δικαιώνει ο χρόνος!
*Άλλωστε αυτοί που με ξέρουν καλά, γνωρίζουν κι ότι στη ζωή μου ποτέ δεν έκανα συμβιβασμούς, επιλέγοντας ακόμη κι όταν γνώριζα πόσο ακριβές θα είναι το τίμημα, τις ρήξεις κι όχι τους συμβιβασμούς!
Θυμηθείτε λοιπόν ότι ήδη έχει αρχίσει η «κατάρρευση» του συστήματος Τσέπελη - Φανουράκη στο Δήμο Ξάνθης…!
Καθότι το μόνο που «συνδέει» τους «9» του Τσέπελη, είναι οι αντιμισθίες, οι θέσεις κι ότι… προλάβουμε να κερδίσουμε!
…….
*Και γιατί μιλάω για «9» του Τσέπελη κι όχι «10»; Μα γιατί ο μόνος που στην ουσία ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ είναι ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος!
Και γι’ αυτό τον ξεχωρίζω…
……
*Κι όσο για τον γιατρό; Νόμισα ότι ήταν στα νησιά… Μπόρα-Μπόρα! Πήρε αυτό που επεδίωκε, έκανε και τον… εξωδικαστικό «συμβιβασμό» του με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη, οπότε… «πετάει» πλέον η ομάδα!
-Κι ο Πασχάλης Λύρατζης στα… τάρταρα! Ας πρόσεχε…
(σ.σ. Άκου να τον βάλουν να πληρώσει 250 ευρώ για την καλοκαιρινή σαιζόν του 2018, ενώ θα έπρεπε να του μόνο βάλουν 200 ευρώ…! Αίσχος!
……
*Άπαιχτο το σχόλιο του Πέτρου Ούτση στο Xanthipress για τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού.
«… Ηλία Ασκαρίδη είσαι ο πιο Αδύναμος Κρίκος γιατί ο πρώτος που θα αδειάσουν είσαι εσύ. Και θα σε αδειάσουν γιατί διαχειρίζεσαι κάτι που απευθύνεται στην μάζα, ακόμα και σε αυτούς που δεν πληρώνουν. Και μετά την αποτυχία σου τα Χριστούγεννα, αν έρθει και αυτή των Καρναβαλιών, μάντεψε σε ποιον θα ρίξουν το φταίξιμο;
Η αποτυχία της ΔΕΥΑΞ και των άλλων δεν θα φανεί γιατί θα καλυφθεί όπως πάντα με χρήμα, αναθέσεις, δημοσιεύσεις κλπ, όμως ο απλός Ξανθιώτης στο χάλι των Χριστουγγένων έδωσε το δικό σου όνομα γιατί απλά, έτσι του λένε οι συμπαίκτες σου»
-Κακό πράγμα να σε παίρνουν χαμπάρι πλέον όλοι. Κι εσύ να κάνεις τον Πρόεδρο, ενώ άλλοι αποφασίζουν για… σένα!
……
*Μα είναι δυνατόν να λένε «αγράμματο» τον… «αγράμματο»; Ντροπή τους, γιατί αυτοί τον έκαναν μάγκα… και αντί να καταγγείλουν τις απατεωνιές του, τον κάλυπταν επί χρόνια…
……
*Για τους ενοικιαστές. Από 01/01/2020 και μετά ,οι δαπάνες ενοικίων, ανεξαρτήτως ποσού δεν εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα της επιχείρησης, εφόσον η ολική εξόφλησή τους δεν πραγματοποιηθεί με την χρήση ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής ή μέσω παρόχου υπηρεσιών πληρωμής.
Με άλλα λόγια, η καταβολή των ενοικίων μίσθωσης του επαγγελματικού σας χώρου πρέπει να γίνεται μέσω κατάθεσης στην Τράπεζα ή στα ΕΛΤΑ , με χρήση e-banking και καρτών καθώς και με έκδοση τραπεζικών και ταχυδρομικών επιταγών.

Συνελήφθησαν στην Ξάνθη 2 Έλληνες για λαθρεμπόριο τσιγάρων
Συνελήφθησαν την Τετάρτη (15-1-2020), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 69 και 61 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί όπλων, κατά περίπτωση.  
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Τετάρτη το μεσημέρι στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 61χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του εντόπισαν και κατέσχεσαν:   
-410 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί
-1 πιστόλι κρότου
-1 φυσίγγιο κρότου
Στη δεύτερη περίπτωση, την Τετάρτη το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 69χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του εντόπισαν και κατέσχεσαν 42 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Τρόφιμα σε 264 οικογένειες του Ν. Ξάνθης από τον Ερυθρό Σταυρό
Το Περιφερειακό Συμβούλιο και οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά όλους τους συμπολίτες μας, που ενίσχυσαν το Ερυθροσταυρικό έργο με την προσφορά τροφίμων, τα οποία διατέθηκαν σε συνεργασία με τους Δήμους Ξάνθης, Μύκης, Αβδήρων, Τοπείρου, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης «Η Στήριξη», το 15ο και 20ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, σε συνολικά 264 ευπαθείς οικογένειες του Νομού μας.
Επίσης, ευχαριστούν θερμά, τον Πρόεδρο της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό και τα καταστήματα της πόλης μας για την διάθεση ειδών και προϊόντων, καθώς και για τη στήριξή τους

Το κάποτε και το τώρα… του Απόστολου Μαλουσάρη!
Πολύ νοσταλγία και… μελαγχολία είδα στο σχόλιο του Απόστολου Μαλουσάρη που μεταξύ άλλων, σχολίασε και τα παρακάτω στο fb σε σχέση με το..κάποτε και το... τώρα.
Το δημοσιεύω αυτούσιο όπως το αλίευσα στο fb:
Apostolis Malousaris
Κάποτε ο χρόνος είχε 4 εποχές, τώρα έχει 2...
Κάποτε δουλεύαμε 8 ώρες, τώρα χάσαμε το μέτρημα...
Κάποτε είχαμε χρόνο για έναν καφέ με τους φίλους μας, τώρα τα λέμε μέσω FACEBOOK και SKYPE...
Κάποτε είχαμε χρόνο να κοιτάξουμε τον ουρανό, να δούμε το χρώμα του, τώρα κοιτάμε μόνο τηλεόραση...
Κάποτε κοιτάγαμε τον άλλον στα μάτια και λέγαμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ, τώρα στέλνουμε sms....
Κάποτε αγοράζαμε ένα παντελόνι και το είχαμε 2 χρόνια, τώρα σε 2 μήνες το έχουμε βαρεθεί...
Κάποτε είχαμε 2 κανάλια και βρίσκαμε κάτι ενδιαφέρον να δούμε, τώρα έχουμε 100 και άντε να αξίζει 1...
Κάποτε είχαμε την λεβεντιά να λέμε «έκανα λάθος», τώρα λέμε «αυτός φταίει»...
Κάποτε κοιτούσαμε τους ανθρώπους στα μάτια, τώρα στην τσέπη...
Κάποτε δουλεύαμε για να ζήσουμε, τώρα ζούμε για να δουλεύουμε...
Κάποτε είχαμε χρόνο για τον εαυτό μας, τώρα δεν έχουμε για κανέναν...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΖΩΗ...! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Συνελήφθη 46χρονος Έλληνας σε χωριό της Δράμας με 95,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη την Τετάρτη (15-1-2020) το πρωί, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.   
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 95,3 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους: Δήλωση για την παρουσία του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στην Ξάνθη, καταγγέλλει ΨΕΥΔΗ δημοσιογραφικά ρεπορτάζ φιλικών ΜΜΕ της «παρέας» Τσέπελη!
Η Δημοτική παράταξη «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ» χαιρετίζει την παρουσία του Καθηγητή του Μ.Ι.Τ Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στην Ξάνθη!!
Επιθυμούμε να δηλώσουμε δημόσια - προς αποκατάσταση της αλήθειας - ότι ουδέποτε ψηφίσαμε αρνητικά ή θέσαμε οποιαδήποτε αντίρρηση για την πρόσκληση του διακεκριμένου Έλληνα Επιστήμονα στην πόλη μας.
Αντίθετα, θεωρούμε ότι η έλευσή του και η δυνατότητα επικοινωνίας του κυρίως με τους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους της πόλης αποτελεί μια μεγάλη τιμή αλλά και ευκαιρία για εμπλουτισμό των γνώσεων και των παραστάσεών τους γύρω από την επιστήμη των ψηφιακών τεχνολογιών.
Επιπλέον η ομιλία και η παρουσία του στην Ξάνθη μπορούν να λειτουργήσουν ως σημείο αναφοράς και θετικό πρότυπο για την μελλοντική επιστημονική και επαγγελματική τους πορεία.
Αναγκαζόμαστε δυστυχώς να προβούμε σε αυτήν την αυτονόητη δήλωση, διότι για άλλη μια φορά είδαν το φως της δημοσιότητας ψευδή δημοσιογραφικά ρεπορτάζ και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μας παρουσιάζουν δήθεν αρνητές κάθε πρότασης… Η αλήθεια όμως τους διαψεύδει πάντα….
ΞΑΝΘΗ 15 Ιανουαρίου 2020
ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

«ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »