Το..."δάκρυ" του Σακη Κριτσίνη, το γεύμα εργασίας του Τοψίδη και το μέλλον της...Ν.Δ του Αντώνη Πασχάλη!

Δημήτρη Σαλτούρο, μετά τον Ζαγναφέρη και τον Κώστα Μαλάκη, 
μήπως έρχεται η… σειρά σου(;)!
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταδεικνύει και να αναδεικνύει. Με λίγες καίριες λέξεις ή φράσεις. Όχι να κάνει μακροσκελείς αναλύσεις τύπου καφενείου η δημοτικού σχολείου, λες και απευθύνεται σε κρετίνους. Και -κυρίως- όχι να χειραγωγεί…
(Ο Θόδωρος Μπακάλης στο IndeXanthi)
-Να συμφωνήσω σε όλα, εκτός από ένα. Την…χειραγώγηση! Με το fb χειραγωγούνται μόνο αυτοί που το «θέλει» ο οργανισμός τους..
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
….έχετε κάνει επαφές και... ασκήσατε πιέσεις προς τη διοίκηση της Εγνατία Οδός ΑΕ ώστε να υλοποιηθεί το ιδιαίτερα προβληματικό τμήμα Δημαρίου Μελιβοίων για το οποίο διατέθηκαν τα 40,5 αλλά και το τμήμα από τα Μελίβοια προς τον Εχίνο;
(Από την επερώτηση των Μιχάλη Αμοιρίδη, Οδυσσέα Βουρβουκέλη και Χατζηγκενέ στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον κάθετο άξονα)
-Τι…επαφές;  Τρίτου Τύπου ή σαν αυτές που έκαναν για τις γέφυρες του Κομψάτου Ιάσμου και της Καβάλας;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Από την αρχή του το ‘λεγα του Μάκη το Καμπριολέ ότι από την ώρα που δεν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος, όσο κι αν αγωνίστηκε για τον Τσέπελη κάνοντας μάλιστα και τον… μαέστρο την Κυριακή της εκλογής του, όταν πέφτουν τα «φώτα» η πραγματικότητα έρχεται αμείλικτη…!
Θυμάστε λοιπόν προεκλογικά πως κάποιοι μας… «μάλωναν» και μας έβριζαν μάλιστα για τον εν λόγω κύριο…!
……
*Ιδού λοιπόν πριν αλέκτωρ λαλήσει η σκληρή πραγματικότητα! Ο μεν Μάκης ο Καμπριολέ περιμένει ακόμη την «υπόσχεση» του Αρχηγού του Τσέπελη να τον κάνει… ειδικό συνεργάτη σε θέματα Ρομά και Δροσερού, ο δε Φερτούν που εκλέχτηκε με τον Δημαρχόπουλο όχι μόνο τον απαξιεί αλλά και ετοιμάζεται να… ανεξαρτοποιηθεί για να στηρίξει τον Τσέπελη και Ιπποκράτη Καμαρίδη!
*Τουτέστιν η ιστορία απλά επαναλαμβάνεται κι ο χαμένος παραμένει…χαμένος ακόμη κι αν βγαίνει φώτο ακόμη και με τους Ευζώνους όπως ο συμπαθής κατά τα άλλα Μάκης ο Καμπριολέ…που καλούσε τον κόσμο να… κάψουν το Δροσερό από τη χαρά του που βγήκε Δήμαρχος ο Τσέπελης!
……
*Πως αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε λίγους λίγους μήνες…μετά τις εκλογές! Και ειδικά όταν πέφτουν οι κουΐντες!
(σ.σ. Περισσότερα στην επιστολή του Μάκη του Καμπριολέ (κατά κόσμον Οζάν Χουσείν Ογλού) που έκανε και την… ιστορική χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
-Κι ήταν η σημαία του…Τσέπελη την Κυριακή που κέρδισε το Δήμο, κραυγάζοντας τα συνθήματα με μουσική υπόκρουση… Τσικουλάτα!
……
*Καλό δικηγόρο έχει λέει ο δικηγόρος απευθείας αναθέσεων Μανώλης Φανουράκης.
Ποιόν από τους τρεις του Δήμου Ξάνθης εννοεί… Του Φερτούν; Του Απόστολου Αγκόρτσα;
-Αυτό δεν κατάλαβα ακόμη…
(σ.σ. Και κομμάτι δύσκολο το βλέπω να θέλει να γίνει ειδικός σύμβουλος του Τσέπελη όπως επί Χατζηευαγγέλου…).
……
*Βέβαια δικαίως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει τέτοιο θράσος, αφού την περίοδο που ήταν αντιπολίτευση κι έλεγε στον Δημαρχόπουλο ότι παίρνει… «μίζες» από τους κάδους, ο τελευταίος έβγαινε μαζί του για… τσίπουρα! Εκεί οδηγεί η ανοχή…
(σ.σ. Εκτός αν είχε τους λόγους του και… «φοβότανε;» τον Μανώλη ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης…).
……
*Διάβασα χθες στο fb την παρακάτω ανάρτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σάκη Κριτσίνη και πραγματικά μ’ ήρθε να…δακρύσω!...
Απολαύστε Σάκη:
«Αθανάσιος Κριτσίνης: Με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση θα ήθελα να σας ανακοινώσω την αντικατάσταση ενός δημοτικού συμβούλου.
Στην θέση της κυρίας Σεμιχά Ριζάογλου, του καθηγητή πληροφορικής κυρίου Ilhan Giritli στην θέση του Δημοτικού συμβούλου και αντιπροέδρου δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων»
-Συγκίνηση  γιατί φεύγει η εξαιρετική και όμορφη Σεμιχά….! Με τίποτα δεν θα ήθελα να ήμουνα στη… θέση της.
-Εισπράττοντας την συγκίνηση του Σάκη..
……
*Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Γιώργος  Τσιτιρίδης ήθελε να κατέβει υποψήφιος για την ΔΙΑΜΑΘ, όταν όμως ο Μέτιος του το «ξέκοψε», χωρίς να πει… γκιχ, απέσυρε την υποψηφιότητά του!
(σ.σ. Γιώργο μου… Εκπαιδευτικός είσαι κι όχι… απόφοιτος δημοτικού. «Φάτην» λοιπόν και κατέβα για την ΠΕΔ. Προσοχή μόνο μη φας κι εκεί τα μούτρα σου…).
.....
*Την έχει κάνει τη Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη ο Θανάσης Ξυνίδης άνω κάτω! Άλλη μια φωτογραφία με τον Αντώνη Πασχάλη και θ' αρχίσει να "ψάχνεται" απο τώρα ο Δημήτρης Σαλτούρος οτι δεν ξαναβλέπει θέση σε ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας! 
.....
*Και που "κατάντησε" όμως η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου στη Ξάνθη; Να εκπροσωπείται απο τον...άκαπνο Αντώνη Πασχάλη! 

Στο γεύμα με τους τραπεζίτες της Τράπεζας Πειραιώς ο Τοψίδης! Ε… και; 
Για τη Σταυρούπολη και τους Μεταξάδες Έβρου τους ρώτησες Χριστόδουλε;
Όπως μας ενημέρωσε με ανάρτησή του στο fb ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, συμμετείχε σε γεύμα εργασίας με τους Τραπεζίτες της Τράπεζας Πειραιώς! 
Διαβάστε την ανάρτησή του:
«Χριστόδουλος Τοψίδης Είχα την ευκαιρία την Τρίτη 8/10 να συμμετέχω σε γεύμα εργασίας που οργάνωσε ο Όμιλος Τράπεζα Πειραιώς.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήσαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της τραπεζας Πειραιώς, κ Χρήστο Μεγάλου και τον Δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως Ιωάννη Ζαμπούκη, ο σημαντικός ρόλος των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Global Goals for Sustainable Development) όσο αφορά το μέλλον των χρηματοδοτήσεων και εν γένει της ανάπτυξης».
-Και απαντώ…Ε…και;
-Για τις καθημερινές ΟΥΡΕΣ των απλών πολιτών και την ταλαιπωρία τους στα καταστήματα της Πειραιώς, ρωτήσατε τους τραπεζίτες αν θα κάνουν κάτι εκτός από τα… υπερκέρδη τους κύριε  Τοψίδη;
Όπως βεβαίως και για το πρόσφατο κλείσιμο των θυρίδων της Τράπεζας Πειραιώς στη Ακριτική Σταυρούπολη Ξάνθης και  τους Μεταξάδες Έβρου;