Εδώ και τώρα, να δικαωιθεί ο Τσέπελης και για το...ΦΥΣΙΣ! Ο κατάλληλος Πρόεδρος για τη ΔΙΑΜΑΘ...!

*Και Πρόεδρος της ΔΙΑΜΑΘ -που όντως είναι η μεγαλύτερη εταιρεία της Περιφέρειας- ο Δήμαρχος Τσέπελης επειδή τον προωθεί ο Μέτιος;
Μακάρι!! Για να προχωρήσει ο… «Μεγάλος» -όπως τον αποκαλεί και ο Φανουράκης- ΚΑΙ στην επανίδρυση του εργοστασίου ΦΥΣΙΣ για να αξιοποιήσει και τα χωράφια που αγόρασε επί Αειμνήστου Φίλιππα  Αμοιρίδη ακόμη…!
Κάλιο αργά παρά ποτέ!
Μπράβο αδελφούλη Μανώλη! Από κολλητός του Σαλτούρου, του Σγουρίδη, του Άρη Γιαννακίδη, του Ζεϊμπέκ Χουσείν και τώρα του… Μέτιου!
-Στο πρόσωπό σου δικαιώνονται όλοι οι… αριστεροκεντροδεξιοί!!!
……
*Συμπέρασμα. Τα καλύτερα… τώρα έρχονται! (σ.σ. Κάποια στιγμή βέβαια αυτοί που βρίσκονται πίσω από την προώθηση του εν λόγω κυρίου, θα ψάχνονται αλλά θα ‘ναι πολύ αργά…)!
......
*Τώρα πως γίνεται δικηγόροι, γιατροί, επιστήμονες, Δήμαρχοι κλπ να θέλουν το έτος 2019 να κάνουν Πρόεδρο στη ΔΙΑΜΑΘ τον… απόφοιτο Δημοτικού Εμμανουήλ Τσέπελη!!!
Και να του εμπιστευτούν την «τύχη» της ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ  εταιρείας της Περιφέρειας ΑΜΘ;
Σε αυτό θα πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι! Αλλά και ο Μέτιος!
(σ.σ. Κι όμως θα μπορούσες Μανώλη μου να πας σε ένα σχολείο 2ης Ευκαιρίας, να αποκτήσεις τουλάχιστον ένα απολυτήριο Γυμνασίου και να μην σε «κολλάει» κανείς….Αλλά ασχολούμενος με τις μπίζνες σου, που να βρεις χρόνο για τέτοια;)
…...
*Η δική μου προσωπική θέση; Μπορεί λοιπόν πολλά να λέγονται και να γράφονται –ιδίως στα ΜΜΕ του Έβρου- αλλά προσωπικά πολύ αμφιβάλω αν ο νέος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης για παράδειγμα –Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης- ή ο Μηχανικός Δήμαρχος Καβάλας κ. Θόδωρος Μουριάδης θα αποδέχονταν για Πρόεδρο της ΔΙΑΜΑΘ έναν απόφοιτο δημοτικού… και το ίδιο ισχύει και για τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη!
-Ας μη βιάζονται λοιπόν ορισμένοι να «πανηγυρίσουν»…!
……
*Και μια είδηση επί του πιεστηρίου. Στο νέο Δ.Σ. της ΔΙΑΜΑΘ ήθελε να μπει και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ωστόσο… ατύχησε, διότι ο Μέτιος του έκοψε το «βήχα» εξ’ αρχής, βάζοντας στη θέση του τον Δήμαρχο Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσείν!
Οπότε ο Γιώργος αναγκαστικά έκανε πίσω κι όπως μαθαίνω, τελικά θα κατέβει υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ!!!
……
*Γιώργο πολύ φοβάμαι ότι θα αποτύχεις να εκλεγείς στη ΠΕΔ διότι είσαι εκπαιδευτικός. Δηλαδή ξέρεις γράμματα…!
Και στη ΠΕΔ πρέπει να έχεις (ως απλό μέλος βέβαια), προσόντα… απόφοιτου δημοτικού!  Οπότε..
……
*Δεν υπάρχει λοιπόν μέρα που να μη δέχομαι και μια καταγγελία στο θέμα των σκουπιδιών, για την νυν αντιδήμαρχο Σιαμπάν Μπαντάκ. Ο οποίος έχει μπερδέψει την καθαριότητα της πόλης με τις… συνεντεύξεις και τα λόγια, αλλά η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από την πράξη…
Λίαν συντόμως λοιπόν το «έργο» δεν παράγεται με λόγια και κατηγορώντας τους προκατόχους σου…
……
*Κι ένα καθαρά προσωπικό σχόλιο. Με φτηνά κουτσομπολιά δεν ασχολούμαι. Με τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη εγώ έχω να μιλήσω εδώ και δύο χρόνια…! Δικά του τα «μεγαλεία» και χάρισμά του…! Να μας χρεώνουν όμως και… ίντριγκα ότι με τον τρόπο μας τον… προωθούμε για… αυριανό Δήμαρχο!

Σενάρια γελοιότητας αστείων ανθρώπων που όλοι την ώρα κάθονται στα καφέ και κάνουν σενάρια… γιατί με αυτά ΖΟΥΝΕ!