Η "φασιστική" λειτουργία του Φανουράκη, ο γιατρός Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και οι επιχορηγήσεις στους συλλόγους...

*Σας είχα αποκαλύψει από τέλη Αυγούστου ακόμη ότι ο Φανουράκης έπιανε όσους θεωρούσε «φίλους» μας και τους… μετέφερε την απειλή του… «Μεγάλου», απέναντι σε όλους όσους είναι με τον… Πάνο Παπαδόπουλο!
……
*Μάλιστα όταν μετέφερε τις απειλές αυτές και σε συγκεκριμένο επικεφαλής δημοτικής παράταξης κι αυτός τον ρώτησε «ποιος είναι ο… Μεγάλος», η απάντησή του ήταν… απόλυτη. Ένας είναι ο «Μεγάλος», ο… Τσέπελης!
Και τα ίδια διατύπωσε και σε έτερο φίλο μου με την ειρωνική προσθήκη, «θα του δίνουμε κάτι… ψίχουλα»! Ποιός; Ο...Φανουράκης!
……
*Έτσι όταν ο συγκεκριμένος κύριος τοποθετήθηκε αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης, έσπευσε από τη πρώτη στιγμή να «τηρήσει» τις ΕΝΤΟΛΕΣ (;!) του… Μεγάλου κόβοντας εν ψυχρώ από τις δημοσιεύσεις των αντιδημάρχων τον Μαχητή (αλλά και την Αδέσμευτη), φοβούμενος ωστόσο για το «τσουνάμι» της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ πρακτικής του και τις ΑΓΩΓΕΣ, «εφεύρανε» νέα πρακτική μετά από ένα μήνα με τον… «Μεγάλο» του!
-Δίνοντας μικρές ανακοινωσούλες του Δήμου Ξάνθης για να φαίνεται ότι δήθεν κρατούν σειρά και τα γνωστά «κόλπα» σε αυτούς που νομίζουν ότι η «εξουσία» τους παρέχει το δικαίωμα να λειτουργούν έτσι λες κι ο Δήμος Ξάνθης είναι…«τσιφλίκι» τους!
Κομπορρημονώντας μάλιστα δημόσια  για το… «κατόρθωμά» τους! Στο οποίο δυστυχώς "εμπλέκουν" και δημοτικούς υπαλλήλους...
……
*Στην παράταξη όμως Τσέπελη δεν υπάρχουν μόνο Φανουράκηδες!!! Και εξηγούμαι…
Ποιος λοιπόν έγραψε στα υποδήματά του με την «πρώτη» την συγκεκριμένη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Φανουράκη (σ.σ. Και του… «Μεγάλου» του εφόσον του είχε δώσει τέτοια εντολή βέβαια…) απέναντι στο «Μαχητή»;
-Μα ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, αφού έστειλε και στον «Μ» τις δυο ανακοινώσεις της εταιρείας ύψους 150 ευρώ!
……
*Φυσικά δεν είναι τόσο το ποσόν, όσο η λειτουργία του γιατρού, στον οποίο επίσης ασκούμε σκληρή κριτική και ειδικότερα στην κόντρα του με τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο με την «κακομοίρικη» πρακτική του οποίου διαφωνούσαμε, αλλά εκεί βρίσκεται και το Μεγαλείο Μας!
-Τον στηρίξαμε γιατί τον θεωρούμε ΕΝΤΙΜΟ και ΚΑΘΑΡΟ άνθρωπο! Κι αυτό μας αρκούσε…
Άσχετα αν γνωρίζαμε ότι επί 12ετίας Τσέπελη, ήμασταν πάντα στον… πάτο των πάτων των χρημάτων που έδινε η ΔΕΥΑΞ στα τοπικά  ΜΜΕ!!!
Κι όποιος διαφωνεί, ας ρωτήσει τον ίδιο τον σημερινό Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ που έχει και τις καταστάσεις όλων των ετών στα χέρια του!!! (Σ.Σ. Ή και τον Σάββα Μελισσόπουλο που κάποτε τα έβγαλε στον αέρα και "έτρεχαν" Καρυπίδηδες και σία...)
……
*Διευκρινίζοντας για μια ακόμη φορά ότι εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο δεν έχω ούτε… καλημέρα με τον γιατρό –άλλωστε και χθες ο… brother σε μένα έβγαζε τα… εσώψυχά του "ανακαλύπτοντας" και αυτοί οτι εμείς της Θρακικής Σκηνής ήμαστε...."Φλωρινικλαρινιώτες" (!)- οπότε καλά θα κάνουν ορισμένοι να μην «ψάχνονται» αδίκως! Και το βασικότερο…
-Να μη βρίζουν αδίκως (και απο πίσω...) τον γιατρό, στον οποίο φυσικά δεν τολμάνε face to face να του υψώσουνε τη… φωνή γιατί «συμπεριέλαβε» και τις εφημερίδες «Μαχητής» και «Αδέσμευτη» στις δυο ανακοινωσούλες του. Και ο νοών νοείτω ποιόν εννοώ...!
....
Κι όσο  για τον Φανουράκη;
-Ούτως ή άλλως, θα είναι ο πρώτος που θα αντιμετωπίσει την Αποκεντρωμένη στο θέμα της… προπληρωμής του γνωστού ταξιδιού του Μπούτου και των υπολοίπων στις Βρυξέλες… οπότε θα είναι κι αυτός που θα κάνει την… «καλή αρχή»! Μαζί βεβαίως με τον Δήμαρχο Τσέπελη αλλά και όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης. Οπότε καλή αρχή…
(σ.σ. Άλλωστε ο Θωμάς Ξανθόπουλος, μόνο τυχαία δεν πήγε να καθίσει δίπλα του… και που ξέρει κανείς; Μπορεί να του προτείνει και τη θέση του…ΤΑΜΙΑ στον Λεύκιππο Ξάνθης. Από τον Θωμά πλέον όλα θα πρέπει να τα περιμένουμε…Μόνο που το να επιχορηγείς κάποιους συλλόγους με 2.000 ευρώ δεν σημαίνει βέβαια οτι έβαλες και στο..."τσεπάκι" την Ειρήνη Χαριτωνιδου ή τον Σπανίδη ή τον Τσακιρίδη ή τους Αιμοδότες γιατί τα ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ τα χρήματα αυτά με τις δράσεις τους και το βασικότερο...δεν είναι δικά τους!).