ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ Συνεδρίασε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, παρόντες Σταυρακάρας και Γ. Παπαχρόνης.

Την  Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 14:30 συνεδρίασε  η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης υπό την προεδρία του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και προέβη μεταξύ των άλλων στις παρακάτω ομόφωνες (σ.σ. πλην δυο θεμάτων) αποφάσεις:
-Στην Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Συντήρηση οδών και κοινόχρηστων χώρων Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)
Στην Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης οδών οικισμού Λεύκης» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)
-Στην Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίων & αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης»
-Για την διεξαγωγής συμπληρωματικού διαγωνισμού (ΤΕΒΑ) επιλέχτηκαν οι υπάλληλοι Αποστολίδης Ελευθέριος, Ευριπίδης Αλεξόπουλος και Μυσιρλίδης Παναγιώτης.
Αντίθετα κατά πλειοψηφία πέρασε η Έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την εκτός έδρας μετακίνηση στην Αθήνα του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και Μανώλη Φανουράκη και των διευθυντών Γκαϊτατζή Ξανθή και  Σπανού Μαρία για το πρόγραμμα του ΤΕΒΑ.
Ομόφωνα επίσης ορίστηκαν ως υπόλογοι διαχειριστές της παγίας προκαταβολής του Δήμου Ξάνθης οι υπάλληλοι Αποστολίδης Ελευθέριος  και Περίτα Κοκκίνου.
Από την συνεδρίασε απουσίαζε ο πρώην Δήμαρχος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που βρίσκονταν στην Αθήνα για την συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και τον αντικατέστησε στην Οικονομική  Επιτροπή ο Θωμάς Ηλιάδαης. Αντίθετα παρόντες στη συνεδρίαση ήταν τόσο ο Παναγιώτης  Σταυρακάρας όσο και ο Γιάννης  Παπαχρόνης και φυσικά ο πλέον ενήμερος όλων στα συγκεκριμένα θέματα πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος. Αντίθετα απουσίαζε ο...Μάκης ο Καμπριολέ! Όπως και ο Χασάν Ογλου Φερτούν...